Şimdi Ara

wifi-internet tabanlı hifi radyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde 2.el vs tuner araştırırken internet radyolarına da bir bakayım dedim.malumunuz çok pahalılar kendileri.marantzın na 7004 modeli var ancak bnm amfim ve cd çalarımın toplam fiyatına denk geliyor. Bu araştırmada bir markaya denk geldim. Grace Digital Audio. kendi sitesine girdim ürünün ve hifi componenti olarak tasarlanmış bir radyosunu buldum. Bana çok fonksiyonlu göründü. Hem wifi hem kablolu şekilde internete bağlanabiliyor. Digital mediaları destekleyebiliyor. Yüksek kaliteli rca çıkışları mevcut. Tasarım olarakda gayet hoş göründü bana. Aşağıda linkini yazdığım ürünü inceleyecek üstadların tecrübeli yorumlarını ve bizi aydınlatmalarını bekliyorum :)

http://www.gracedigitalaudio.com/tuner-pro-wifi-ethernet-radio-tuner-p-225.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aryel -- 13 Mart 2013; 11:54:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şekli fena değil ama bakacağımız son yerlerden biri şekil olduğu için diğer özelliklerine baktım fena gözükmüyor 24/96 sampling yapıyormuş sd kart'ın içindeki dosyaları oynatabiliyor 4gb!a kadar destekliyor vs.. Bu ürünü Türkiyede bulabiliyor musunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Şekli fena değil ama bakacağımız son yerlerden biri şekil olduğu için diğer özelliklerine baktım fena gözükmüyor 24/96 sampling yapıyormuş sd kart'ın içindeki dosyaları oynatabiliyor 4gb!a kadar destekliyor vs.. Bu ürünü Türkiyede bulabiliyor musunuz ki?

alper hocam baktım biraz ama yok sanırım. ses tabanıyla ilgili teknik verilerden siz daha iyi anlarsınız, usbden de çalıyor 2tb harddisk e kadar :) ayrıca i phone ve android telefonlar ile de kumanda edilebiliyor. kablosuz bu cihazların içindeki müzikleri çalabiliyormu o kısmı tam anlamadım. Ama genel tüketici gözüyle gayet hoş ve ekonomik geldi bana.amazon ve ebay da fln buldum. ortalama 200$ civarında fiyatlar ama kargo kısmını araştırıyorum. bulursam buradan araştıranları da yönlendiririm :)

Ayrıca sizin tecrübelerinizle böyle bir cihazın bilinen markalarda fiyatı uygun olanı varmı? servis ağı vs için daha sağlıklı olabileceğini nazara alarak soruyorum (pioneer, yamaha, denon, onkyo vs..)

• Valla pek ilgi alanım değil internetten radyo dinleme işi ama bu markayı falan da pek duymadım yani marka bilinirliğinden yola çıkarsak ki yanlış olur bu ürün sınıfta kalır deriz ama dediğim gibi kriterimiz bu olsaydı ben hiç duymadığım lepai gibi saçma bir markadan bu denli bir ses alamazdım mesela... Denemek tecrübe etmek lazım ve bazı basma kalıp kulaktan dolma bilgilere de bağımlı kalmamak lazım ürünlere şans verilmeli her zaman bunu savunuyorum... Sipariş verseniz bile gümrük olayı ve shipping var hadi free shipping ile getirttiniz ürünü bu sefer gümrükte takılma olasılığı var.. Ancak christmas ve paskalya dönemlerinde gümrükte takılmıyor ürünler makul ölçülerde olup üzerlerine de gift yazılınca..
  • evet onuda araştırmak lazım iyice yoksa sorun olabilir. sağolun Alper hocam teşekkürler iştirak ettiğiniz için
  • Aynı cihazdan kullanıyorum.Yaklaşık 2 ay kadar önce İzmir'den 2.sahibinden aldım.Sağlık problemleri nedeniyle cihaza çok fazla zaman ayıramadım,özellikle USB-SD karttan flac okutmayı deneyemedim ancak bunun dışında gerçekten kaliteli bir cihaz.Ev ağına katılabiliyor ve internet radyolarında yüksek kaliteli yayınlar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt1977

Aynı cihazdan kullanıyorum.Yaklaşık 2 ay kadar önce İzmir'den 2.sahibinden aldım.Sağlık problemleri nedeniyle cihaza çok fazla zaman ayıramadım,özellikle USB-SD karttan flac okutmayı deneyemedim ancak bunun dışında gerçekten kaliteli bir cihaz.Ev ağına katılabiliyor ve internet radyolarında yüksek kaliteli yayınlar mevcut.

hmm.ben flacdan ziyade radyolar için bakıyordum.performans iyi demek. Peki ne ile kullanıyorsunuz bunu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet özellikli radyo
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternette radyo dinlemeyi bende seviyorum, Pratik ve makul bir cözüm olarak MP de önerebilirim size ben Dune mp ile gayet de başarılı bir şekilde çözüm buldum, arada 320 kbps istasyonlar a kadar mevcut ve yetiyor, Alternatif olabilir bence .
  • @keyman2 o nasıl bir ürün? ben baktım ama pek anlamadım varsa link verirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aryel

@keyman2 o nasıl bir ürün? ben baktım ama pek anlamadım varsa link verirmisin

Link vereyim tabiki fakat önce genel detay vereyim daha sağlıklı olsun Media player ler genelde malumunuz HDD üzerinden film ve müzik dinleme amaçlı yapılmış cihazlar ama özellik olarak ip tv radio v.b özellikleride bünyelerinde barındırıyorlar.
    Bu sebeple fiyat aralıkları belirli bir kalitede olmak kaydı ile 200-250 tl ila 1000 tl rakkamları arasında seyrediyor.
    Dune bunların en üst segment markalarından biri ve bünyesinde çeşitli fiyat aralıklarında ürünler barındırıyor.

link:http://dune-hd.com/eng
    TR link :http://www.hdtech.com.tr/

Ben şahsen, Duo, Max veya Base modelini önerebilirim aynı zaman da hdd den müzik dinleyebilecek kalitede ses çıkışlarıda mevcut tabi Hiend değil hifi seviyesinin üst seğmenti durumunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aryel

quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt1977

Aynı cihazdan kullanıyorum.Yaklaşık 2 ay kadar önce İzmir'den 2.sahibinden aldım.Sağlık problemleri nedeniyle cihaza çok fazla zaman ayıramadım,özellikle USB-SD karttan flac okutmayı deneyemedim ancak bunun dışında gerçekten kaliteli bir cihaz.Ev ağına katılabiliyor ve internet radyolarında yüksek kaliteli yayınlar mevcut.

hmm.ben flacdan ziyade radyolar için bakıyordum.performans iyi demek. Peki ne ile kullanıyorsunuz bunu ?

Performansından memnunum.Ben Sansui AU-X701 amfi ve MarantzHD88 hoparlörler ile kullanıyorum..

• Merhaba arkadaşlar,

radyo hastası babam için bir wi-fi internet radyosu almak istiyorum. Yüksek kaliteli olmasına gerek yok ancak tabiri caizse "dandik" de olmasın :) Çok kısa bir araştırma yaptım ve bulabildiğim en makul fiyatlı radyo Grace Digital Solo modeli. Sizden de tavsiye alabilir miyim? 2. el de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.