Şimdi Ara

Teledünya Android Kumanda ve İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
10.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 ay kadar önce teledünya ile birlikte 20mb limitsiz internet paketi aldım. Gayette memnunum. Yakın zamanda da bir operatörden işim gereği ihtiyacım olduğu için Samsung Galaxy s4 aldım.

    Telefonu kurcalarken Samsung un bir uygulaması olan Watch On' u inceledim ve LG Tv ye kumanda ediyo. Aç-Kapa, Ses ve Menü özelliklerine müdahale edebiliyorum.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________

    ------Asıl gelmek istediğim konu, Teledünya' yı cihaz listesinde bulamadım. DSmart ve DijiTürk var. Ancak Teledünya ya da Türksat yok. Cihaz listesinden Next' i seçtim. Kumanda özelliğini kullanamadım.
    Deneyen ya da farklı bir uygulama ile Teledünya cihazını telefonu ile kumanda edebilen var mı? Fikri olan paylaşiırsa memnun olurum.
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________


    -----Diğer konu ise, cihazda internet girişi olması ve menüden youtube seçildiğinde tv üzerinden çok rahat bir şekilde videoları izleyebiliyoruz. (teledünya cihazı ve modem arasında kablo bağlantısı yapılması gerkeli)

    Madem öyle Teledünya ile internette rahat bir şekilde gezilebilir demekki. Bununla ilgili bir fikri olan da varsa çok süper olur.
    Smart TV si olmayan için, Teledünyayı internete bağlayıp gezinme, oyun sosyal paylaşım siteleri ve daha bir çok uygulama yapılabilir. Youtuba bağlanıp videoyu çekip tvye yansıtabiliyorsa neden internet bağlantısı diğer şekillerde de kullanılmasın?

    Bu konuda da paylaşımlarınızı bekliyorum.


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________

    ------Ayrıca arzu eden olursa youtube bağlantısının nasıl yapıldığını, video nasıl izlendiğini resimli ve videolu anlatabilirim.

    __________________________________________________________________________________________________________________________







  • Watchon ayari nasil yapilacak yardım lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikomedon -- 9 Mayıs 2014; 15:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda bir gelisme var mi. Bende lg tv yi kumanda edebiliyorum fakat teledunyayi yonetemiorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı bi gelişme?
    Benim durumum telefonumda kızılötesi bağlantım yok, Samsung televizyonumu Wifi bağlantı sayesinde kumanda edebiliyorum, aynı şekilde teledünya next cihazımı nasıl kumanda edebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g3 telefonun quick remote özelliği ile Next marka Teledünya cihazı kumanda edilebiliyor, denemediğim uygulama kalmadı, telefonum olayı halletti. Bilgi olarak dursun burada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electricsky -- 25 Temmuz 2016; 0:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkesin aradığı teledünya kablo tv android kumanda bizzat denedim çalışıyor.

    https://m.apkpure.com/tr/remote-control-for-neta-teledunya/com.amplez.neta_teledunya_remotes

    Konu hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.