Şimdi Ara

Uygulamaların bağlantı problemi ANA KONU, bağlantı yok hatası (android) dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün sabahtan beridir bir çok uygulama internet erişimi kaybetmiştir, gün içinde veya arasıra ne kadar bağlantı kurabilsekte şuan stabilite namına hiç bişey yok

hatalar genelde internet bağlantınız yok, data kullanımını yapılamıyor, bağlantınızı kontrol edin şeklinde olmaktadır.

facebook twitter gibi uygulamaları sorunsuz açarken yabancı ıp üzerinden yapılan bağlantılarda problemler var. örneğin WhatsApp, İmessage ve gameloft'un tüm online oyunları ve buna benzer yabancı server üzerinden bağlantı kurduğumuz uygulamalar çeşit çeşit hatalar vermektedir.

bu konuyu genel bilgilendirme için açtım cihazlarınıza boşuna restore sıfırlama yapmayın işletim sisteminiz fark etmiyor android kullanıcılarıda bu sorunu yaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Ağustos 2012; 11:48:13 >

• Konu actigin iyi olmus.Birde appstore a baglanamayanlar varmis 1-2 konu gordum oda genel bir sorun sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattim vodafone baglantim yok

• 2 sabahtir telefonumu sarjdan cekince ben de ayni seyi fark ettim. Hattim tcell. Ancak ag ayarlarini sifirlayinca duzeliyor.

• Bende whatsapp duzeldi arkadaslar sizde durumlar nasil ?

• Wifi ile bağlanıyorsanız dns ayarlarını 8.8.8.8 yapın ayni sorun bende de vardi bu sekilde çözdüm

• dns portları kontrol edın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port Yok Sorunu için öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.