Şimdi Ara

Wifi açıkken neden Paketten gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Wifi açık yatıyorum çoğu zaman. Sabah işe giderken kapatıyorum..

Dün geceki görüşme detaylarına baktım gece sürekli VODAFONE İNTERNET kullanılmış gözüküyor..

Telefonda açık bir yerde yoktu..

Bu nasıl oluyor..

Wifi açıkken neden Paketten gider

Ve sabaha kadar durum böyle gitmiş..

Hücresel ağı kapatsam sorun çözülecek biliyorum ama merak ettiğim neden böyel..

Gün içerisinde sürekli veri transferimi yapıyor bu cihaz biryerlere anlamadım..

• 10 dakikada bir gibi gözüküyor. Bir program devamlı data alışı yapıyor demek.Acaba notifications ile alakalı olmasın?
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • facebook gibi bir uygulama varsa ve kapatsanız bile hesaptan çıkış yapmadığınız sürece veri alışverişi yapar buna benzer uygulama kullanıyorsanız olabilir.

Sonuçta bildirim için net lazım

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hocam iyide bu bildirimler wifiyi kullanmıyormu ?

İPhone'da ekran yani tuşkilidi kapanınca wifi bağlantısı kesilir normal şebekeden devam eder

Orijinalden alıntı: anLhnTa

quote:

İPhone'da ekran yani tuşkilidi kapanınca wifi bağlantısı kesilir normal şebekeden devam eder

Evet hocam ben de böyle biliyorum.
    Belli bir süre sonra bekleme modundan çıktığımızda edgeden wifiye geçiyor tekrar 3-4 sn. gözlemleyebilirsiniz hatta bunu.
    Daha Fazla Göster
  • Ya bu dediklerinuz nedense bende hic olmuyir kilitliykende wifi acik o kadar gozlemliyorum bir jere wifi kopmadi edgeyede gecmedi herkes ayni telefonubkullanmiyir mubsuzde nasil kesiluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

quote:

aa evet gerçekten ilginç kilitliyken wifiden çıkıyor bilgi için teşekkürler :)
  • kullanılan versiyonla ilgili olmasın bu wifiden çıkma olayı. bende iP4 4.2.1 kilitteyken de wifi kesilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

kullanılan versiyonla ilgili olmasın bu wifiden çıkma olayı. bende iP4 4.2.1 kilitteyken de wifi kesilmiyor.

bende 4.1 deykende kesilmiyordu 4.3.1 deykende kesilmiyor.

4.3.1

Ama vodafone akşam 10 dk da bir peketten düşüm yapıyor

Bendede kesilme yok..

4.3.1

Kilitteyken wifi kesilme özelliği tüm versiyonlarda var. Downlite gibi programlar download sırasında wifi kesilmesin diye ekranı kapatmıyor. Hatta ekran kilitli iken wi-fi kesilmemesi icin cydia'da insomnia adlı özel bir program bile var.
    Böyle bir sorun varsa sorun Apple'dan kaynaklanıyor ve sebebi bildirim yada mail kontrolü yaparken wifi'yi açıp bakmak yerine şebekeyi kullanmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

quote:

Bendede kesilme yok..

4.3.1

Kilitteyken wifi kesilme özelliği tüm versiyonlarda var. Downlite gibi programlar download sırasında wifi kesilmesin diye ekranı kapatmıyor. Hatta ekran kilitli iken wi-fi kesilmemesi icin cydia'da insomnia adlı özel bir program bile var.
    Böyle bir sorun varsa sorun Apple'dan kaynaklanıyor ve sebebi bildirim yada mail kontrolü yaparken wifi'yi açıp bakmak yerine şebekeyi kullanmasından kaynaklanıyor.

Wifinin kesildiği belli aslında açtığım konudan..

Ancak tuş kilidinden normal ekrana geçerken hiç bir şekilde belli olmuyor..

Sürekli üstte wifi açık duruyor demek istedim

• tuş kilidinden sonra telefonu açınca her zaman wifi simgesinin olması ilginç.eğer uzun süre telefon tuş kilidinde olursa,tuş kildini açtığımda hep wifi simgesi gitmiş oluyor.bir süre sonra geliyor bu simge.ondan önce edge işareti oluyor.
  • 3g ve edge i kapatıp 16 mb lık bir program inmeye başlar başlamaz kapatma tuşuna bastım. Birkaç dakika sonra program indirildi mesajı aldım. Kilitteyken wifi kesiliyorsa bu uygulama ayfonun iman gücüyle mi indi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum
    3g ve edge i kapatıp 16 mb lık bir program inmeye başlar başlamaz kapatma tuşuna bastım. Birkaç dakika sonra program indirildi mesajı aldım. Kilitteyken wifi kesiliyorsa bu uygulama ayfonun iman gücüyle mi indi sizce?

App indirirken kesilmiyor :) Alet boşta ise uyku moduna alıyor bir nevi o yüzden wifi kapatıyor. Bunu yapmaması icin de insomnia var zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.