normal bildiğimiz 16:10 formatında olmayan eski oyunlar mesela.. yada ne biliim NFS CARBON yada age of serisi vs. vs.. kısacası bu oyunları 19' wide screen lerde nası oynuyorsunuz ???
Lütfen bu şekilde oynayan bi arkadaş varsa oyun resmi ekleyebilirmi yada en azından bi fikir versin mümkünse..... 1440*900 destekli bir 19' wide screen lcd monitörde oyunlar ( örnek ) 1024*768 felam olduğunda monitörde NE ve NASIL bi görüntü oluyor ??
100 tane bilgisayarcı aradım/dolaştım hiç kimse BİLMİYOR ! bide satıyorlar nası tilt oldum anlatamam arkadaşlar...
n'olur yardım edim azcık birazcık Alıcam alamadım monitörü.. geri göndermeyede üşerniorum aldıktan sonra... ( bi sürü laf anlatmak lazım oluyor adamlara sonra )
TŞK ler
quote:
Orjinalden alıntı: hkacmaz
Çok üzgünüm kardeş.Daha yeni format attım.Şu anda pc de oyun yüklü değil.İyi oyunlarda arkadaşta.Yani anlayacağın bugün değilde yarın yükleyip istediğin resimleri çekmem mümkün...Bu arada aynen söylediğin gibi.Her çözünürlükte full gösterir.Özellikle DVI(dijital) dan bağladığında kenarları ayarlama derdin yok.RGB(analog) girişten bağladığınmda da AUTO düğmesine basıyorsun o senin yerine herşeyi yapıyor.Son olarak diyebilirim ki istediğin çözünürlükte oyun oynarsın.Ama en net görüntü ve en geniş sahneleri normal boyutlarıyla görmek için 1440x900 de oynaman gerekli.Mesela 1440x900de (arabaya yandan bakarken) arabanın boyu 10cm yüksekliği 5 cm iken sen çözünürlüğü 768x1024 yaptığında yükseklik 4,5 cm olurken boyu 14cm falan olur.Ekranı sığdırmak için ekran enine genişler ve netlik azalır.SAYGILARIMLA...