Şimdi Ara

Whey Protein almak istiyorum tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Protein tozu almadan bu işin olmıyacağının farkına vardım 100 gram kırmızı ette bile 25 gram protein var kutu kutu ton balığı,400-500 gram tavuk yemem lazım anca böyle karşılar ki bu durumda bütçe yetmez

http://m.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-908-gr-895

Şunu gördüm ölçek başına 35 gram protein içeriyormuş fiyatı da uygun max bütçem 100 tl başlangıç seviyesi için önerir misiniz ?

Ayrıca antrenman sonrası alıcam tozu ant sonrası akşam yemeği de var aynı anda mı tüketmem lazım besin ile whey proteini yoksa önce toz sonra besin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tozu sadece antreman sonrası tüket. Hardline genelde önermiyorlar bilgin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Tozu sadece antreman sonrası tüket. Hardline genelde önermiyorlar bilgin olsun

Ne önerirsiniz

Öğrenciyşm maalesef max 100 çıkar ve kac hafta gider 980 gram paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki wheyin ölçek başı fiyatı 4.6 tl 100 gr tavuk göğsü 1.1 tl gibi birşey hangsine bütçe dayanmıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 11 Ağustos 2015; 14:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Linkteki wheyin ölçek başı fiyatı 4.6 tl 100 gr tavuk göğsü 1.1 tl gibi birşey hangsine bütçe dayanmıyor acaba ?

100 gram tavukta kaç gram protein var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Linkteki wheyin ölçek başı fiyatı 4.6 tl 100 gr tavuk göğsü 1.1 tl gibi birşey hangsine bütçe dayanmıyor acaba ?

Daha karlı whey protein öner onu alalım o zaman bende öneri istiyorum o link sadece gözüne takıldı

• 22-25 diyelim. Hardline nin 44 gramında 35 gram protein var hadi 35 olması için 2 tl lik tavuk ye 2 tl nerde 4.6 tl nerde.

Daha uygun ne önereyim standart bir wheyde 30 gramda 22-25 gram arası protein var ve ölçek başı ortalama 2.5 tl geliyor (2.3 kg kutularda) Sana şunu söyleyeyim maddi açıdan whey istiyorsun ama hiçbir şekilde whey karlı değil zarara sokuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

22-25 diyelim. Hardline nin 44 gramında 35 gram protein var hadi 35 olması için 2 tl lik tavuk ye 2 tl nerde 4.6 tl nerde.

Daha uygun ne önereyim standart bir wheyde 30 gramda 22-25 gram arası protein var ve ölçek başı ortalama 2.5 tl geliyor (2.3 kg kutularda) Sana şunu söyleyeyim maddi açıdan whey istiyorsun ama hiçbir şekilde whey karlı değil zarara sokuyor.

Hocam annem yapıyor yemekleri söyleniyor biraz da o da ayrı mesele bu durumda canımı sıkıyor herkes 6 da yiyor yemeğini bana 9 da özel yapıyor

• dostum gidipte ufak paket alma zarar girersin 2.390 gramlık ultimate prostar 179 tl 80 porsiyon benden sana tavsiye budur.Ama et ile bunu bir tutma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

dostum gidipte ufak paket alma zarar girersin 2.390 gramlık ultimate prostar 179 tl 80 porsiyon benden sana tavsiye budur.Ama et ile bunu bir tutma :)

Hocam başlangıç seviyesiyim acaba fayda görür müyüm orda tereddütteyim

• Solgar'ın protein tozu iyi midir
  • piyasadaki en kaliteli whey i de kullandım ama whey in faydasını görmedim. illa supplement alacaksan kreatin mono hidrate-balık yağı-zma filan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

piyasadaki en kaliteli whey i de kullandım ama whey in faydasını görmedim. illa supplement alacaksan kreatin mono hidrate-balık yağı-zma filan al.

Anladım hocam o zaman ben akşam yemeğinde antrenman sonrasında 200 gram tavuk alıcam öyle hesapladım daha karlı geliyor

Yani whey almıcam 200 gram tavuk göğüsünde de eğer yamulmuyorsam 40-45 gram protein var

Her gün tavuk göğsü yesem sıkıntı olmaz sanırım bazı günler 2-3 konserve ton balığı ya da somon da olabilir

Gün içinde yanımda taşıyabileceğim protein bar lazım o zaman bana çünkü öğrenciyim ve dışarıda öğlen yemeği güme gidiyor hep protein bar önerir misiniz ? Daha mı pahalıya gelir o zaman whey proteine göre hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.