Şimdi Ara

Where Winds Meet (2025) PC ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
4
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun hakkında izlenimimi yazayım; oldukça ilginç bir karma yapım gibi geldi. Çinli yapımcıları oyunu kendi dillerinde yeni Çin harf-kelime karakterleri (Hanzi) üretir gibi tasarlamışlar; birkaç mekaniğe ve tek bir oyun türüne bağlı kalmak yerine alfabeye yeni harf/kelime ekler gibi - Çin alfabesi kelimelerin temsili olup binlerce harflidir - oyuna gerçekten çok sayıda mekanik eklemişler ve farklı oyun türlerini gerçekten risk alarak birleştirmişler. Başta bu - sanki Çince karakterler ezberler gibi - hem biraz boğucu hem de biraz yüzeysel hissetirmekte ama sabrettikçe oyun tatmin edici bir hal alıyor ve yürüdüğü veya birleştirdiği türlerin özelliklerini yansıtabilen belirli bir derinlik hissettiriyor.

Oyunda Ghost serisi de var; AC serisi de var; Souls'lar da var, Slasher tarzı oyunlar ve MMO oyunlar da var. Gerçekten bu kadar fazla mekanik ve özelliğin tek bir oyunda tamamen çökmeden ve kişiliksizleşmeden oynanabilir ve zevk alınabilir bir bütünlük içerisinde bulunması şaşırtıcı. Bu tarz free to play veya düşük fiyatlı Çin menşeili oyunlar AC ve Ghost serisini bu gidişle batırır - zaten batmanın eşiğine gelmiş Ubisoft'a şimdiden geçmiş olsun -, şimdiden diyeyim. Bu oyun Ghost serisini sanat yönetimi olarak adeta taklit ediyor ama içerik ve icra olarak Ghost serisini 10'a katlar. Ghost gibi ağır molla vuruş hissiyatı vermiyor ama animasyonlar oldukça iyi ve içerik çeşitliliği Ghost'u katlıyor. Ghost gibi dövüşmeyip daha bir slasher hissi veriyor ama Souls lite veya aksiyon RPG tarzı belirli - ortalama bir - ağırlığı bulunan bir slasher hissi diyelim. Souls janrası kaynaklı veya ilhamlı karakteristikler görülse de bu yapım Souls'lar kadar ölü dünyalı, sinematiksiz, hikaye odaksız, ayarlanamaz bir aşırı zorlukta da değil - tamamen rahat kafa noob zorluğuna da aşırı zorluğa da çekilebilir - ama özellikle mesajlar, tuzaklar, yeraltı mezarları, boss'lar, boss'lara level atlayarak güçlenip geri gelme teşviki, deneysel olarak keşfedilmeyi bekleyen build'larla bir Elden Ring havası var. Oynarken kah Ghost of Tsushima, kah AC Odyssey, kah Elden Ring, kah klasik bir online oyun havası vermekte. Bir free to play olarak gerçekten çok fazla kalite ve içerik sunuyor. Gerçekten beklediğimden daha iyi çıktı. Üstünde ciddi bir emek ve adanmışık var. Ama biraz sabredip oyunun açılmasına izin vermek ve oyuncunun başından aşağı dökülen içerik yoğunluğuna biraz alışmak lazım.

Where Winds Meet (2025) PC ANA KONU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun inanılmaz sarıyor. Sadece battle pass aldım. Pay2win değil. Çok abartı skinler de olmasın önemli değil. Haritayı keşif acayip zevkli. Rahat rahat single olarak takılıyorsun. Ara sıra online da oynuyorum ama genel olarak baya beğendim oyunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Bende alacaktım battlepass ama bakiyr yüklemek gerekiyormuş bnm de -200 de olduğu için alamadım

Sadece mobil oyun gibi dizayn edildigi icin buna alismak gerekiyor. Cok fazla menu, mobil oyun sistemleri (stamina, haftalik - gunluk sinirlar vs). Ben yabanci degilim o yuzden zorlanmadim hic.

Cogu mmodan daha sosyal bi oyun ozellikle, en cok sevilen kismi bu olmus. Ayrica sinir olmasina pek takilmayin, sinir iyidir. 7/24 oynayan birisi ile 3-4 saat oynayan birisi ayni gucte oluyor. Bir de guc siniri varmis sezon sistemi dolayisi ile, ayni wow gibi. Yeni sezonda yeni guclu itemlar geliyormus, sezon sonu catch up shop ekleniyormus, geride kalanlar shoptan son seviye gearlari alabiliyormus. Bunlar guzel seyler, ya kore mmolari oynicaksiniz p2w ve daha agir mobil oyun dizayni gibi oluyorlar ya da sifir p2w herkesin esit olabildigi, daha sosyal ve daha zevkli olan bu oyunu oynayacaksiniz. Millet yeni farketti oyunun saglamligini, dun 300k ya yakinlasiyordu sadece steamde.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Kage. kullanıcısına yanıt

her gün oyun mu değiştirion sende

Bizde boyle koks Istanbul, bir gun bf6 bir gun where winds meet bir gun arc raiders, bir gun path of exiles. Ancak cod yok farkettiysen cunku cod patladi, cod partneri olup en az 4-5 ay oynayanlar bile birakti oyunu 1 hafta oynayip. O yuzden sana tavsiyem codu sal ve where winds meet oyna. Aksi halde cok uzuleceksin, biliyorsun ki uzulmeni istemem mutlu olmani isterim

• Merhaba arkadaşlar.
    Bu oyunu yaklaşık 10 gündür PlayStation hesabımla oynuyorum. İnternete pc için Türkçe yama gördüm ve Pc ye kururak oynamak istedim. Fakat PlayStation hesabımı. Bu oyunun olduğu steam hesabıma bağlayamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar. Benim için çok önemli. Şimdi den çok teşekkür ederim. Ayrıca steam ve PlayStation da aynı mail ile açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle bi link var gösteriyor burda steam ve ps5 arası linklemeyi hocam;

https://www.wherewindsmeetgame.com/news/official/GlobalLaunch/CrossPlatform.html

• Yeni başladım grafikler baya iyiymiş

• Arkadaşlar Canlılık kısmını nasıl yükselticem bulamadım. 60/50 diyor

Teşekkürler hocam. biliyorum onu ama hiç dıikkat etmemiştim.O zaman ona yoğunlaşayım biraz.

Where Winds Meet New Boss Gameplay | New Game+ Showcase 2026

Where Winds Meet (2025) PC ANA KONUNew Game+ Showcaseyoutube
    "The bright moon over the great river, defending the mountains" The final boss in the Kaifeng chapter is coming to Where Winds Meet on January 9. Get Where Winds Meet HERE: https://store.steampowered.com/app/3564740/Where_Winds_Meet/ ________ JOIN THE NEW GAME CLUB DISCORD FOR A CHANCE TO GET FREE GAME KEYS: (https://discord.gg/newgameclub) Check out our socials: (https://www.youtube.com/@NewGameShowcase) (https://www.twitch.tv/newgameshowcase) (https://www.instagram.com/newgameshowcase) (https://www.tiktok.com/@newgameshowcase) (https://x.com/NewGameShowcase) The New Game + Showcase is a creator-led games showcase designed to put authentic excitement back at the center of game reveals. Unlike traditional showcases, we don’t accept paid placements—every game we feature is there because our team of six core creators is genuinely excited about it. Our goal is to give developers and publishers a stage where their game isn’t competing for attention with dozens of sponsored slots, but instead stands out in front of communities that want to discover it. Started by Luke Stephens, Luality, Jake Lucky, IamRob, Blue Thunder, and HUN2R, and produced by Gaming World Media, the New Game+ Showcase aims to provide value for an audience eager for genuine recommendations, which streamlines discovery for indie, AA, and AAA projects. #newgame #newgames #newgameplus
    https://www.youtube.com/watch?si=M2sv0vl7iMQH9mpg&v=IfrGu8nZ3i8&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Be in anlamadığım bı olay var arkadaşlar. Bosslari kolay modda geçmeyle zor modda geçmenin farkı nedir anlamadım.
    Hani ekranda hangi bossa girecegimizi seçiyoruz ya atlı olsun 3 lu çocuk olsun ya denizde ki balıkla saldıran flan olsun. Daha fazla ödül mü veriyor. Yada şans mı yükseliyor. Ne anlamı var kolay la zor mod arasında

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.