Şimdi Ara

Where Winds Meet (2025) PC ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Where Winds Meet - Official Launch Trailer

Where Winds Meet (2025) PC ANA KONUIGNyoutube
    Take a look at the Launch Trailer for Where Winds Meet, a free-to-play action open-world RPG developed by Everstone Studio. Players will explore ancient tenth-century China as a young swordsman to take on enemy after enemy, engage in a suite of activities, and seek the answer to their true nature. Where Winds Meet is available now for PlayStation 5 (PS5) and PC (Steam and Epic Games Store). #IGN #WhereWindsMeet #ActionRPG
    https://www.youtube.com/watch?si=NhO_D2vp29EBrO-C&v=cpY_JFJRA9Q&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Steam incelemeleri karışık. 2404 inceleme %69 Karışık

Where Winds Meet (2025) PC ANA KONU

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Takip ettiğim bir yayıncıdan biraz izledim oyunu. Normal Açık Dünya aksiyon oyunu gibi oynuyordu, şemsiye ile süzülüp dolaşıyordu falan. Sonra bir lokasyona gelip Online kısmına geçti. Oyun MMO oldu direk.Where Winds Meet (2025) PC ANA KONU Şuanda 4-5 kişi Boss kesiyorlar. Boss ara sahnesini izlerken diğer oyuncular Boss ile kapışıyor, arka plandan sesleri falan geliyor. Single tarafını merak ettim ama sanırım kendim deneyimleyeceğim. Tek merak ettiğim online tabanlı bir oyunda Türkçe Yama yapılabilir mi. Pek sanmıyorum fakat belki paketlemeleri farklıdır.

Ben de solo oynamayı düşünüyorum mmo sevmiyorum zaten solo modu iyi olmuş ama karakter yaratma kısmı bana biraz zayıf geldi açıkçası baya istediğimiz gibi karakter oluştururuz sanıyordum ama naparsam yapayım karakterim hep çinliye benziyor😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Oyunu gamepad ile oynayan varmı acaba. Gamepad ile oyun içinde menüde işlem yapılamıyor.

Bu sorunu yaşayan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Kasım 2025; 14:7:25 >

Orijinalden alıntı: Yeniada

Oyunu gamepad ile oynayan varmı acaba. Gamepad ile oyun içinde menüde işlem yapılamıyor.

Bu sorunu yaşayan varmı acaba?

Ben sorun yaşamıyorum.

Edit: klavyedeki yukarı tuşu ile silah değişimi kol ile olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 15 Kasım 2025; 15:30:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun onlıne girildiğinde Türkiye'yi otomatik asya sunucularına atıyor.

Oda ping sürelerini 250-300 lere çıkarıyor.

Üstelik bu değiştirilemiyor.

Saçmalık...

Aynen öyleymiş, vpn ile almanya'ya bağlayarak eu'ya geçiliyor. (yeni hesap açarak) Oynayan varsa asya sunucusunda boşa oynamasın bi multiplayer denedim lagdan oynanmıyor bunun ileride raidi olcak, zor dungeonları olcak hayatta oynayamazsınız.

Steam'de hesap silmenin bi yöntemi var, onu uygulayıp almanya vpn ile yeniden karakter açtıgınızda eu'ya atıyor. Ben yaptım ama bakayım hızlıca tüm yaptığım şeyleri yapabilirsem sıkılmadan oynarım. Hesap silme yöntemi;

Şuanki hesabınızla giriş yapın > settings > other > bind account > netease account > (bi tane boş netease hesabı açın önce siteden ve bu hesaba bağlayın)

2.adım - settings > customer service (ayarlar açıkken V tuşu) > unbind account > sadece steam görünüyor olmalı, steami seçip unbinda basın.

Oyunu kapatın, vpn ile almanya'ya bağlanın, giriş yapın sıfırdan başlatacaktır zaten. Henüz başlamayanlar ise direkt vpn ile almanya'ya bağlayıp başlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 15 Kasım 2025; 16:36:47 >

• Oyuna Türkçe şart.

Mort benzeri anlık çeviri programı deneyen oldu mu?

Ben Mort u denedim ama stabil bir türlü çalıştıramadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyunda yeni karakter yaratmayı bile bulamadım. Haatımda bu kadar zor menü sistemi görmedin...

Yeni karakter yaratma nerdn oluyor.Lütfen bilen birisi paylaşsın..

Yeni karakter yaratma yok çünkü malesef, anca yazdığım yöntemle hesap sıfırlayabilirsin.

• Oyun iyi hoş fakat çok karışık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Ben 6 saatin sonunda yeni yeni çözmeye başladım.

Ama şu bir menünün içinden başka bir bölüme,ordanda başka bir bölüme gitme olayı resmen beyni yakıyor.

Bence bu oyunda ana mevzu keşif. Tüm haritayı didik didik etmek gerekiyor.

hocam oyunu indirdikten sonra oyunu baslatirken almanya vpn baglaniyoruz sonra oyuna basliyoruz karketer yaratiyoruz vs. sonraki her girisimizde vpn mi kullanmamiz gerek

karakter açtıktan sonra bir daha vpn gerekmiyor, otomatik seni eu ya yerleştiriyor zaten sürekli eu da oluyorsun.

• Herkes övüyor merak ettim şu oyunu. İndireyim bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.