Şimdi Ara

Wheelman | Oynayan yok mu hiç ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internette baktım benden başka hiç bu oyunu oynayan bir kitle yok mu ? Sanırım öyle.Acaba kötü mü ki oyun? Şahsen bana göre gerek görevleriyle gerek oynanışıyla bir GTA S.A. , GTA4 , gibi aksiyon oyunlarıyla çekişebilecek bir oyun.Bence oyunun dek dezavantajı biraz basit olması.Zaten oynanışı mükemmel bence çatışmalar ,kovalamacalar falan.Artı zaten oyun çok uzun günde 2-3 saat her gün oynuyorum 1,2 haftadır ama hala bitmedi devam ediyor.Grafikleri gayet hoş. (tabi çok çok mükemmel olmasa da normal yani)

Amacım sizin görüşlerinizi de almak. Ne düşünüyorsunuz acaba bu oyun hakkında?

• Biraz oynadım ama beğenmedim.

Saint Row 2 diye bir oyun vardı oda güzel değildi.

Whellman bence Saints Row 2 ye rakip olur ama asla GTA ya olamaz.
  • Ben oyunu beğendim grafikleride güzeldi fena değildi. Saint Row 2 yi de oynadım gerçekten çok berbattı araç sürüşü falan çok dandikti 5 dk oynadıktan sonra silmiştim.
  • Tekerlek adam, lastik adam
  • Bu arada oyunun ana karakteri Vin Diesel

Wheelman | Oynayan yok mu hiç ?
  • şimdi videolarına baktımda baya güzel gözüküyor

http://www.youtube.com/watch?v=7Sanzcz4z0E&feature=related
  • vin diesel akar bende bu oyunu biraz oynama şansı buldum güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    10 yıl önce açıldı
    metin2 us'da oynayan var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu oynamamış olanlar bence oyanamalılar. Araç sürüşü olsun , grafik olsun gerçekten güzel.
  • valla arkadaşlar çok grafik meraklısı birisi degilim ama crysis, dead space, maass effect gibi oyunlardan sonra bu tür cizim oyunları pek açmıyor insanı
    gta yı da sırf bu yuzden hiç oynamadım o tur cizimler beni hiçmi hiç açmıyor ama bu oyuna sırf vin diesel var diye biraz takıldım vasat bir oyun degil
    ama çokta iyi bir oyun degil zevklidir oyun yoklugunda biraz vakit geçireceginiz bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 21 Kasım 2009; 3:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

Tekerlek adam, lastik adam

Yuvarlak adam.
  • bu oyuna gereken ilgi gösterilmiyor bence .. çok güzel bir oyun ve özelliklede vin diesel faktörü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.