Şimdi Ara

iOS 18.6 imzaları kapandı, artık geri dönüş yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18.6 imzaları kapandı, artık geri dönüş yok
    Apple, yakın zamanda iOS 18.6.2 güncellemesini yayınladı. iPhone yazılım güncellemesi sorunsuz bir şekilde yayınlandığı ve güncellemeyle önemli bir güvenlik açığı kapatıldığı için Apple, eski iOS 18.6 yazılım sürümünü imzalamayı bıraktı.

Ayrıca Bkz.Apple, iOS 26 Beta 7'yı duyurdu: İşte iPhone'lara gelen yenilikler

Apple, eski yazılım sürümlerinde ortaya çıkan, yeni yazılım sürümlerinde yamalanan güvenlik sorunları nedeniyle iOS sürümlerini imzalamayı bırakıyor. iOS 18.6.1 güncellemesi, eş zamanlı olarak yayınlanan watchOS 11.6.1 sürümünü çalıştıran Apple Watch Series 9, Apple Watch Series 10 ve Apple Watch Ultra 2 için Amerika’da kan oksijen takibi özelliğini yeniden etkinleştirdi. Apple, çok geçmeden önemli güvenlik düzeltmeleri sağlayan iOS 18.6.2 güncellemesini yayınladı.

iPhone’unuzu iOS 18.6.2 sürüme güncellediyseniz, bir nedenden önceki bir sürüme geri dönmek istiyorsanız artık mümkün değil. Apple, iOS 18.6’yı imzalamayı durdurdu. Bir güncelleme artık imzalanmamışsa, sunucu tarafı yazılım doğrulama kontrolü nedeniyle ‌iPhone‌'a yüklenemiyor.

iOS 26, Eylül'de yayınlanacak

Apple'ın gelecek ay Haziran ayından bu yana geliştiriciler ve herkese açık beta test kullanıcılarıyla geliştirdiği iOS 26’nın final sürümünü yayınlaması bekleniyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/08/22/apple-stops-signing-ios-18-6/

• 15 senedir iPhone kullanıyorum ama sırf şu yüzden sonraki telefonum Google Pixel olacak. Ben niye geri dönemiyormuşum istediğim sürüme? Cihaz benim, risk de benim, cihazla istediğimi yaparım arkadaş. iPhone 12 kullanıyorum, kutudan çıktığı sürüme döndürebilsem 3-4 sene daha kullanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt

Nedeni kisa ozetle; oyle bir acik buldular ki en bilmeyen insan bile sana gonderecegi bir istekle apple hesabindan tut icerideki dosyalara kadar ya da onlari yonetecek kadar ileri seviye islem yapabiliyor. Bunu yapmak icinde CIA FBI gibi high tech ile telefona girismene gerek yokm sacma sapan bir linke bir basmisin şakkadanak fotolarin internette...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro max ön siparişle aldığım günden buyana gayet stabil yani ilk günkü gibi performans kullanıyorum.

Acaba diyorum. Apple benim için özel bir sürümü yayınlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.