Şimdi Ara

WHATSAPP YANLIŞIKLA ARAMAYA BASMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler yanlışıkla birini aradım demin gecenin 2sinde hemde. Kan beynime sıçradı adama sonra dedim "Kardeşim seneye burda olmayabilirim hakkını helal et vs vs..." yazdım. Öncedende birçok kişiyi aradım yanlışıkla. Şu lanet olası özellikten kurtulamıyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski sürüm kullanmak çözüm ama o da zor olur
  • Aglattin

• Seneye nereye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holk kullanıcısına yanıt
    Başka bir üniye olabilir

• Bende geçenlerde yaptım aynısını. Gece 2 civarı, yatmadan bi kişilere bakiyim dedim kim ne durum yazmış fotoları neler. Muhtarın numarası var, yaşlı adam. Fotoğrafına torununu koymuş oy şunun tatlılığına bak bide büyüteyim bakayım derken adamı aradım. Mesaj da atmadım kusura bakmayın falan diye. O da bişey yazmamış kimsiniz gibisinden. İğrenç bi durum.
  • Aynısı bana oldu bir cok samimi olmadığım bir arkadaşın resmine bakayım dedim tak aradı hemen gece gece kusura bakma telefon elimdeyken uyumuşum öyle aramış yazdım sabah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok gıcık bir durum. Eski sevgilimle mesajlarıma bakıyordum aradığım bir şey vardı sürekli yukarılara çıkıyorum falan elim deydi direkt aradı
  • Eski sevgilimin resmine bakarken yanlislikla aramistim bu saatlerde. 1 saniye oldu olmadi kapattim hemen. O arama ona gitti mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 17 Haziran 2015; 2:24:11 >
  • Yoo gayet iyi bir durum ben yanlışlıkla kızın numarasını almıştım sonra yanlışlıkla aramışım kusura bakma rahatsız ettim dedim,yoo rahatsız etmedin dedi bi muhabbet ettik 1 ay felan sonra kanka olduk da bayadır görüşmüyoz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

Eski sevgilimin resmine bakarken yanlislikla aramistim bu saatlerde. 1 saniye oldu olmadi kapattim hemen. O arama ona gitti mi acaba?

Direk ulaşıyor.

• bende birinin resmine bakarken aradım mal gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Eski sevgilimin resmine bakarken yanlislikla aramistim bu saatlerde. 1 saniye oldu olmadi kapattim hemen. O arama ona gitti mi acaba?

Direk ulaşıyor.

Yapma be
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Direk ulaşıyor.

Yapma be

Bastığın an ileti gidiyor.

• bende yaşamıştım çok gıcık bir durum.. bence bir çözüm getirmeleri lazım geliştiricilerin.
  • Bende gece 1 gibi falan geçen yaz çalıştıgım yerin müdüresini aradım yanlışlıkla sonra hemen engelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

Bende gece 1 gibi falan geçen yaz çalıştıgım yerin müdüresini aradım yanlışlıkla sonra hemen engelledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

Bende gece 1 gibi falan geçen yaz çalıştıgım yerin müdüresini aradım yanlışlıkla sonra hemen engelledim.

/>

• Acayip gerizekali uygulama. Lan basar basmaz direk ariyor karsi taraf kapali olsa bile acinca seni aradi diyor bide utanmadan. Soyle telefondaki gibi 1 2 saniye sonra arasa daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 17 Haziran 2015; 3:18:58 >
  • Bu özellik iyi bir şey. Mesela ben bilerek arıyorum ama sonra yanlışlıkla aramışım deyip muhabbet kurmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.