Şimdi Ara

WhatsApp Outdated Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda (Windows 11 64 Bit) WhatsApp uygulaması yüklü, ancak uygulamaya girdiğimde oturum kapanmış oluyor ve güncelleme var diye uyarı veriyor, uygulamayı güncelle'ye tıkladığımda Microsoft Store'a yönlendiriyor ve oradan güncelle diyorum ancak uygulamada hâlâ güncel görünmüyor ve uygulama güncelle yazısı geliyor. Bilgisi olan var mı?




  • Güncel.
  • Forum bitmiş, teşekkürler.
  • güncelle dediğinde güncelliyor mu? önce bu sorunun cevabını bulmalısın. şöyle söyleyim benzer durumu yaşadım. eski sürüm ve yeni sürüm yüklüyken bende her ikisi de pc'de açılıyordu. eski sürüm uyarısını da alıyordum. her iki exe'nin kısayolu üzerinden ilgili klasörleri buldum ve eski sürüme ait her şeyi sildim. tabi bunu yapmadan evvel programlar listesinden kurulu olan whatsapp sürümleri var mı diye kontrol edip, varsa kaldırmak lazım. sonra temizlik işlemine yönelmek gerekir. yani şöyle söyleyim, whatsapp'ın eski sürümlerine ait kurulum dosyaları bende vardı. eski versiyonlar yani. whatsapp'ın yeni sürümü ile eski sürümü arasında fark var. yeni sürümün dosyasını offline indirip kuramıyorsun. ben eski sürümü sevdiğim için offline kurulum yapmıştım. ama bu sürüm uyarısı çıkınca kaldırmıştım. senin yapacağın iş, regedite bulaşmadan mevcut whatsapp sürümlerini nizami yoldan kaldırmak ve ilgili klasörleri silmek. sonra store'dan yeniden indirmek. en kötü store'u da silip yeniden kurabilirsin diyeceğim ama  yani whatsapp ile uğraşı daha kolayken bu işe kalkışmak seni format atmaya yönlendirebilir. o yüzden bunu önermiyorum. basit bir iş. yani microsoft store'dan app indirebilmek için login olmak da gerekmiyor. neden yapamıyorsun ben de merak ettim.. forumun ilgilenmemesi de çok kolay bir sorun olduğu için olsa gerek. yani ben de bu açtığın konuyu gördüm ve tek başına çözer diye düşünmüştüm.





  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, denedim ama olmadı. Önce eski sürümü denetim masasından kaldırdım, resmî sitesinden WhatsApp'ı yükledim ama yine aynı sorunla karşılaştım. Önce giriyormuş gibi görünüyor ama Microsoft Store'a yönlendiriyor, oradan güncelle diyorum ama hâlâ Outdated yazıyor, bir türlü çözemedim.

  • Merhaba, geçmiş olsun.


    Mesajımı baştan yazdım. Linkler kendiliğinden değişmiş.


    1 - Uygulamaya terminate/reset/repair:


    Windows'ta uygulamayı bulup, gelişmiş seçeneklerinde terminate/reset/repair dene. Arkaplanda çalışmasına izin ver. Pil optimizasyonu varsa devredışı bırak.




    2 - Resmi siteden kurulum linki:


    Mevcut olanı kaldır. Aşağıdakini kur (link olarak veremiyorum, forum değiştiriyor)


    Alıntı

    metni:
    https://web.whatsapp.com/desktop/windows/release/x64/WhatsAppSetup.exe




    3 - Microsoft Store'dan link:


    Şu adrese git:


    Alıntı

    metni:
    https://store.rg-adguard.net


    O sitede şunu arat:


    Alıntı

    metni:
    https://apps.microsoft.com/store/detail/whatsapp/9NKSQGP7F2NH?hl=tr-tr&gl=tr



    Başta .msixbundle olan dosyayı indirip kurmaya çalış. Kurmak için geliştirici seçeneklerini açman gerekiyor. (Sitedeki linkler güvenli bu arada, doğrudan Microsoft serverından getiriyor).




    4 - Web sürümü:


    Daha da olmazsa hacı, tarayıcıdan web versiyonu ile idare et. Firefox'ta gayet iyiydi.





  • Teşekkürler
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam, deneyebilirsem yazacağım size.

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkür ederim, ancak şimdi deneme şansı buldum fakat olmadı. Hâlâ outdate hatası veriyor.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Hepsini yaptım, bahsettiğiniz linkten kurdum ama yine outdate hatası veriyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.