Şimdi Ara

WHATSAPP FAKE NUMARA ALMA KESİN (%100)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
32.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Whatsapp Fake Numara SMS Onay İle Nasıl Açılır ? Sanal numara kullanarak whatsapp'ta bile gizli kalmak artık aşırı kolay. Bu videoda size sanal numara, fake numara ile nasıl SMS Onay alarak whatsapp açabileceğinizi gösteriyoruz. Herhangi bir sms gelmeme durumunda bakiyenize paranız iade edilir. %100 güvenli ve başarılı hizmet için bizi tercih edin ! ucuzsmsonayi.com adresine giderek hemen güvenle işlem yapabilirsiniz !
    https://www.youtube.com/watch?si=9xXECOVfC0uWGzcP&v=VXjCEMkz3Kk&feature=youtu.be

Denedim Tavsiye ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Sahte Numara Alma

WhatsApp'ta sahte numara almak, çeşitli nedenlerle ihtiyaç duyulabilecek bir işlemdir. Belki gizliliğinizi korumak, spam mesajlardan kaçınmak veya birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak istiyorsunuz. Neyse ki WhatsApp sahte numara almak kolay ve ücretsizdir.

Sanal Numara Nasıl Alınır

Sahte bir WhatsApp numarası almak için bir sanal numara sağlayıcısı kullanmanız gerekir. Bu sağlayıcılar, gerçek bir SIM karta gerek kalmadan sanal telefon numaraları sunar.

• Saygın bir sanal numara sağlayıcısı seçin.
    • Hesap oluşturun ve bir sanal numara satın alın.
    • Sanal numaranızı WhatsApp'ta doğrulama kodunu almak için kullanın.

WhatsApp'ta Sahte Numara Kullanımı

WhatsApp'ta sahte numara aldıktan sonra, tıpkı normal bir numarayı kullanıyormuş gibi kullanabilirsiniz. WhatsApp hesabı oluşturabilir, mesaj gönderebilir ve alabilirsiniz. Ancak, bazı sınırlamalar olduğunu unutmamak önemlidir:

• Bazı ülkelerde WhatsApp sahte numara kullanımını yasaklar.
    • WhatsApp, sahte numaraları tespit edip hesabınızı kapatabilir.

Sonuç

WhatsApp sahte numara almak, gizlilik, spam önleme veya çoklu hesap kullanımı için faydalı olabilir. Sanal numara sağlayıcılarından bir sanal numara satın alarak kolayca sahte bir WhatsApp numarası alabilirsiniz. Ancak, bazı sınırlamalar olduğunu ve sahte numara kullanımının bazı ülkelerde yasadışı olabileceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aktif ve güncel

• 𝗦𝗲𝗹𝗮𝗺 𝗲𝗴𝗲𝗿 𝗳𝗮𝗸𝗲 𝗻𝗼 𝘆𝗮 𝗶𝗵𝘁𝗶𝘆𝗮𝗰ı𝗻 𝘃𝗮𝗿𝘀𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗸𝗮𝗻𝗮𝗹ı𝗺 𝗮 𝗸𝗮𝘁ı𝗹𝗮𝗿𝗮𝗸 𝗯𝗲𝗱𝗮𝘃𝗮 𝗯𝗶𝗿 𝘀̧𝗲𝗸𝗶𝗹𝗱𝗲 𝗳𝗮𝗸𝗲 𝗻𝗼 𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝗿𝘀𝗶𝗻𝗶𝘇.

Telegram linkim ✅👇

https://t.me/Pratikmodss

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 18 Ekim 2024; 17:59:7 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

dolandırıcı site :D

• 34stu 3 kullanıcısına yanıt

Hesabımda sıkıntılar oldu.Birisi sanırım hesabı patlattı geçen ay.Saçma sapan mesajları lütfen bana bildirin.Bildirin ki düzenleyebileyim.Mesaj bana ait değil mesajı tekrardan düzenledim.Sakın konuyu paylaşanın linklerine falan tıklayıp denemeyin.

• Whatsapp fake numara için smspark.net sitesini önerebilirim. Birkaç defa kullandım bir sorun yaşamadım, deneyebilirsiniz. Tabi sitenin kefili değilim sadece öneri olarak yazıyorum sorumluluk size ait

• Bunlara inanan var mı cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 22 Ekim 2024; 9:57:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.