Şimdi Ara

WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
4
Favori
47.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whatsapp plus kullanan me

• Oldum olası facebook kullanmıyorum zaten ezik işi :)

• Whatsapp Amerika, Telegramla Rusya, Bip le külliye mesajları görecek

Seç beğen al

• Millet deli gibi telegrama geçiyor ama onun da whatsappdan farkı yok. Biri Rusya biri ABD.

• quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

Millet deli gibi telegrama geçiyor ama onun da whatsappdan farkı yok. Biri Rusya biri ABD.

Anlatamazsın :D

Telegramın aynı işi yapmadığının garantisi mi var? :D

Hepsi yapıyor. Ama millet bi gaza geldi boş boş muhabbet dönüyor.

Whatsapp sözleşmesine aklınca isyan edenlerin yarısından fazlasının instagram yada face profili vardır ve günde bilmem kaç foto bilmem kaç bilgi zaten paylaşıyordu bunada eminim :)

Komedi yemin ediyorum.

• Sanki bilgilerimiz yok kozmik odayı hatırlamıyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 10 Ocak 2021; 11:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an bütün gruplarımda çılgınlar gibi Bip kampanyası var. Bip de tv reklamlarını bastırıyor. Diyorum Signal var signale geçelim, kimse tınlamıyor. En mantıklısı signal Lütfen siz de gruplarınızda signal'i paylaşın. Ayrıca tek amacının mesajlaşma olması güzel. Wp ye durum özelliği geldiğinde baya deli olmuştum. Signal mis gibi sadece mesajlaşma.

• Watsap'tan sonra Telegram'a geçenler

WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek
  • Bırakın whatsappı vs telefon yanınızdayken arkadaşınızla gidin örneğin Samsung TV hakkında konuşun. Bi süre sonra sağda solda samsung tv reklamlarını görüyorsunuz :D

Kullanılan onlarca uygulama var. Hemen hepsinide kabul et diyip kullanmaya başlıyoruz.

Bunların hiçbiri olmasın diyosan tüm hesaplarını kapat tuşlu telefona dön. Zira akıllı telefonu kullanman için gmail yada ios hesabı şart :D

• Devlet eğer bu işe el atarsa Dedi'ye geçin der. Bütün eğitim camiası belki Dedi kullanır. ama büyük bir kitle de tercih etmez direkt BTK'ya ait bir uygulamayı WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

PLZ SIGNAL PLZ

allahım sen nasip et

• ağa signal'e geçtim sildim whatsapi telegram iphone'larda çok şarj yiyor signal daha iyi bu konuda

• Bir hafta 10 gün sonra unutulur, herkes tekrar whatsApp'a döner buraya yazıyorum.

• daha zorla çip takacaklar. bunlar iyi günlerimiz.

• Al birini vur ötekine.

• Yok artık diyenler olabilir ama bu dediğiniz defaten başıma geldi.

Bırakın mesaj yazmayı Google da aramayı alakasız bir şey konuşuyorduk arkadaşla beni um. Daha önce duymadığım bir terim.

5 dk. Sonra instagram da ilgili videolar çıktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Yok artık diyenler olabilir ama bu dediğiniz defaten başıma geldi.

Bırakın mesaj yazmayı Google da aramayı alakasız bir şey konuşuyorduk arkadaşla beni um. Daha önce duymadığım bir terim.

5 dk. Sonra instagram da ilgili videolar çıktı...

Valla yok artıklık bişey yok burda. Bunlar gerçekler :)

Ama biz toplum olarak gaza gelmeyi seven bi milletiz. Hemen olur mu ya öle şey diye başladı millet :) Sanki yapılmayan bişeymiş gibi :) Adam bu işi yapsa sana haber verir mi ya akıl var mantık var :D

• Yerli operatörlerin uyanıp bu krizi fırsata çevirmeleri gerekir.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.