Şimdi Ara

WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
4
Favori
47.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Whatsapp’ı ücretli alın bu derten kurtulun 🤣
  • Evini kamuya aç o zaman, herkes istediği gibi girip çıksın. Gizli saklı işler çevirmiyorsun nasıl olsa. Ha hırsız istese kapı kilit tutmaz mı diyorsun. O zaman kanunî yaptırımı da olmasın sana göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 11 Ocak 2021; 9:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Signal, telegram gibi uygulamalar da hiçbir şekilde güvenli değil. Telefon numaranızı isteyen bir servise güvenebilmek oldukça zor. Telegram kodu her zaman geç yayınlıyor. Bazen 5 6 ay gecikiyor. Gruplara ve "secret" olmayan mesajlaşma sekmelerine attığın mesajların hepsi düz metin olarak telegram'ın sunucularında depolanıyor. Signal açık kaynaklı ancak otomatik güncelleme özelliği olmadığı için uygulamayı geliştiren kişi, Moxie, uygulamayı F-droid'e koymuyor. Ayrıca açık kaynaklı olduğu sunucularının gerçekten o kodu çalıştırdığı anlamına da gelmiyor. Ayrıca Moxie Github'da inanılmaz saçma şeyler söylüyor, hepsini yazamıyorum. Telefon numaranı istiyorlar, inanılmaz destek alıyorlar, 10 milyon dolar bağışlanıyor... Kullanmamak için bir ton sebep var. Asla emin olamayacağın bir şeye güvenmeye gerek yok XMPP, Matrix gibi hizmetler dururken insanların böyle şeylerle zaman kaybetmesi ciddi anlamda üzücü.





  • WhatsApp'ı telefondan silmek yetmez. Önce hesabı silin.

  • Olay, bilgilerin alınıp çalınacağı konusunda izin istemekten ziyade, "şu tarihten sonra bilgilerin alınıp çalınmasına izin vermezseniz bize dava açmanız muhtemel olduğundan bu uygulamayı kullanamazsınız" şeklinde tüketici/kullanıcıya dayatma yapılması..

    Bugün bunu dayatan ileride başka şeyler dayatabilir, tekelleşmiş firmaların bu tür dayatmalarına karşı harekete geçmek lazım..

    Yazlık ev almışsınız, evin önünde belediye halk plajı var, 10 sene denize buradan girmişsiniz, sonra 11. sene halk plajında şöyle bir yazı "belediye halk plajımızda güvenlik kameraları ile yapılan kayıtların tiktok'da paylaşılmasına izin vermiyorsanız plaja giremezsiniz" Ne düşünürsünüz? Yandaki koydan girmeyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 375 Kavimler Göçü

    Yıl 2021 Telegram Göçü


    telegram neden patladı bu kadar? wp bile daha güvenli telegramdan??

  • Dava açılabilecek bir durum olmasa sözleşme kabulüne dayatmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca niye AB ülkeleri vatandaşlarında bu işlemleri yapmıyor da bizim gibi ülkelere yapıyor? Biz şey miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim whatsabımda gizli mahrem önemli doküman foto video vs. hiç birşey yok. İnstagram facebook twitter hesabım da var ama onlar da boş yani benden çalabilecekleri bişey yok. Olanı da alıp bir taraflarına soksunlar. Kullanıcı onay verse de vermese de zaten her türlü çalıyorlar. Burada esas tepki gösterilen bize yaptıkları muamele, başkalarına öne sürmedikleri şartları bize zorla dayatmaları bize aşağılık gözüyle bakmaları. Whatsapp bu işin sadece görünen kısmı, Abd de son günlerde olan bitenler bile sosyal medyanın aslında nasıl bir güce dönüştüğünü bize canlı göstermiş oldu. Başka ülkelerde olaylar çıktığında ifade özgürlüğünün arkasına sığınıp yağmacı hesaplara dokunmazlarken Abd başkanının sesini saniyede kestiler. Kendilerini devletler üzerinde güç olarak gördüklerini ve zannedilenin aksine hiç kimsenin özgür olmadığını, daha doğrusu ''vaziyete göre'' pozisyon aldıklarını herkese göstermiş oldular. Telegram signal we chat filan bilmem, al birini vur ötekine. Benim gibi sıradan birinden alacakları bişey olmasa da şirketler hatta bütün resmi kurumlar askeri polisi bu uygulamayı kullanıyor bir sürü resmi evrak yazışma bilgi vs alınıp gönderiliyor Bu dijital diktatörlükten kurtulup kendi ulusal güvenliğimiz için kendi dijital altyapımızı gerçekleştirmemiz şart.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: egehan531

    Yıl 375 Kavimler Göçü

    Yıl 2021 Telegram Göçü


    telegram neden patladı bu kadar? wp bile daha güvenli telegramdan??

    Bilemem belki de adı güzel oldugu icindir  

  • adam f*e*t*ö*c*ü olabilir ama cevheri güven ne diyorsa o

    whatsapp telegramdan daha iyi eğer whatsapp kullanmayacaksanız signal kullanın diyor




  • Benim yıllardır gönderdiğim mesajlar telefon edip sormadan ulaşamıyordu vatsap ta, yani yapay zeka destekli engelleme sistemine almışlar yani hedef almışlar beni yıllardır uğraştılar. Hala da vatsap ta mesaj yazayım gitmez gönderdiğim elemanı arayınca ulaşıyor sildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş benim 10 belkide 15 yıldır vatsapta yazdığım hiçbir mesaj ulaşamıyordu, mesaj gönderdiğim adamı aramak zorunda kaliyordum, Savunma sanayi firmalarına iş yapanları bu ibxe , yani amerikanin herseyi türk düşmanı, bu ixneler yapay zeka destekli engelleme sistemine almışlar vatsapı sildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani savunma sanayi firmalarına ürün satan bir firmada çalışıyordum, arkadaş mailler gelmiyor, mesajlar gitmiyor, telefon arıyoruz telefonlar ulaşılamıyor , sms ler geç gidiyor, vatsap yazdıklarımız ulaşmıyor derken ilk başlarda anlamadık sonra firma battı, şimdi anliyoruz yani birileri firmayı hedef alıp batırdı. Yapay zeka destekli bir internet trafiği engelkeme sistemi var ona bağlayip hedef şirketi batiriyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Bip ağır bir uygulama. Bedava internet pasoları ve bip dakikaları olmasa kimse bip kullanmaz emin olun.
  • wa$abi kullanıcısına yanıt

    sonuna kadar haklı ben de signal diye bas bas bağırıyorum

  • signal en güvenilir olanı

    karşılaştırmaları okuyun veya izleyin

    en gzüel karşılaştırmayı 2-3 dakikalık video ile barış abi yapıyor. internetin barış abisi yazın çıkar..

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.