Şimdi Ara

Whatsapp 2.12.14 SAKIN GÜNCELLEMEYİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iPhone 6 - 16 GB kullanıyorum. 2 gündür başıma gelenleri sizlerle paylaşayım.
    2 gündür sürekli depolama alanı doldu hatası alıyorum. Hatanın sebebini Spotify'ın çevrimdışı kullandığı müziklerden olduğunu düşünerek telefonumdan video,fotoğraf ne bulduysam sildim.
    Yaklaşık 2 GB silmeme rağmen 1 saat sonra yine 0 byte gördüm.

Apple Canlı destek ile görüştüğümde bu sorunun Whatsapp'ın yeni güncellemesinden kaynaklandığını ve iCloudda bulunan Whatsapp yedeklemesinin sürekli telefona kopyaladığını söylediler. Whatsapp'ı silmem gerektiği söylendi sildiğimde 6.9 gb boş alan gördüm.
    Tabi 6.9 gb gibi bi yedekleme almadığı için iCloud bütün Whatsapp geçmişim de hiç oldu.

Sorunun çözümü şu an yok. Tek çözüm iCloud kullanmamak. Bunun için yeni versiyona güncellemeyin arkadaşlar. Mark sağolsun etti güzelim app'in içine.

• paylaşımların için sağol krdşm whatsapp sildim 2.3 gb olan hafızam olması gereken 8.2 gb yükseldi birden apple kusur buluyoduk bizde ...
  • .RealWesT. kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum inşallah bir an önce bi güncelleme yayınlanır. Geri bildirimde yaptım ama bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen krdşm iyi yaptın bende yapayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.