Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
81
Favori
113.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Aslında

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şehirdeki gördüklerimiz insanlar. Sinekleri kullanarak ve tabi malum kule vasıtasıyla kontrol altında tutuyorlar. Daha önce parkta insanların robotlara yaptıklarını şimdi de onlar insanlara yapıyor.
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    dediğin şu anlamda doğru olabilir. daha önceden insanlardı belki fakat artık insan falan değiller. misal çölden gelen ekip şehirde gezerken kabak gibi insan oldukları gözüküyordu. Hatırlarsan Caleb'ın kızının da bir kopyası yapılmıştı sinekler tarafından ele geçirilmiş. kızın insanlıkla alakası kalmamıştı, kafası falan açılıyordu. yani bence şehirdekiler için artık insan olma diye bir şey yok. dolayısıyla şehirde gördüklerimize insan denemek doğru değil, hepsi host (robot).
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Son bölümden sonra Hale Dolores vs orijinal Dolores durumu olacak gibi gözüküyor. Hale Dolores, önceki sezon kurduğu aileye kendini çok kaptırınca orijinal Dolores, aileyi ortadan kaldırmıştı bu yüzden intikama dönüştü olay. Fakat orijinal Dolores'in hafızası silinince muhtemelen sadece kendi türünün hakimiyeti üzerine yoğunlaştı ve insanları kontrol altına aldı. Zaten orijinal olanı da kontrol altında tuttuğunu öğrendik, kodları ile oynamış geçmişi araştırmasını, kuleyi görmesini engellemiş. Ted sayesinde düzelmeye başladı.

    Çöl olan yer gerçek dünya değil bu arada, Hale Dolores'in kurduğu ikinci park. 23 yıl boyunca oraya gelen insanları sineklerle kontrolüne geçirmiş. Kontrol sağlayamadığı yetişkinleri öldürmüş, tüm çocuk neslini ele geçirmiş ve Meave'i de ortadan kaldırmış. O aykırı insanlar içinde Caleb'in kızı var işte, babasının cesedini arıyormuş, muhtemelen Meave'in cesedinin orada olduğunu da Caleb'in kızından öğreniyorlar. Bernard da geçen sezonun sonunda kendini kapattı ve 23 yıl boyunca olasılıklar üzerine hesaplamalar yaptı, kazanabileceği olasılığın Meave'deb geçtiğini görünce o insanlara yardım etti. Yanlış hatırlamıyorsam Bernard da orijinal Dolores'in kopyalarından biri.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    güzel özetlemişsiniz. bence de olayların özeti bu yazdıklarınız şimdilik. ama,


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    şimdi bu kadar olay olurken insanlık nerede, kos koca şirket insanları ele geçiriyor (öyle bir avuç insan değil) bunun dış dünyada hiç bir karşılığı olmuyor. umarım bu cevabı verebilir ilerde dizi.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Hale Dolores'in yeni bir park kurmasının sebebi o zaten, insanlar farkında olmadan kontrol altına alınıyor. Millet eğlendiğini düşünerek parka geliyor ve robotlar tarafından ele geçiriliyor. Kulenin çıkardığı sesi normal bir insan duyamadığı için dışarıdan ne olup bittiğini anlamak da mümkün değil, göstere göstere yapılan bir hakimiyet değil bu. O yüzden insanlık nerede sorusunun cevabı, hala oradalar ve hala normal hayatlarına devam ediyorlar, en azından ele geçirilmeyenler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalnız şöyle bir durum var.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hale sadece Caleb ve Meave için tuzak olarak robot kızı yaptı. Caleb'in ailesini yakalayamadı. Kontrol ettiği insanlar hala insan. Ama onları sinekler ve kule yardımıyla kontrol ediyor. Yetişkinlerde sorun yaşadığından direkt çocuklara yönelmiş ve o şekilde tam kontrol sağlamış. Yine de bazen insanlar arasından gerçeği fark edip uyananlar çıkıyor. Bunları da tespit edip yokediyorlar. Özgür insanlar da çölde saklanıyorlar. Bu kısım baya Matrix'i andırıyor. Dünyanın ne kadarını kontrol ediyorlar şimdilik bilemiyoruz ve tamamen ele geçirmese bile önemli noktalardaki insanları ele geçirerek durumun bilinmesini engellemiş olabilirler. Açıklanana kadar net bir şey söyleyemeyiz.
  • Sweetwater


    Ramin Djawadi - Topicyoutube
    Provided to YouTube by WaterTower Music Sweetwater · Ramin Djawadi Westworld: Season 1 (Music from the HBO Series) ℗ 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. Writer: Ramin Djawadi Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=SEWALc6ySI8
  • 4x6


    İyi bölümdü yine, son iki bölümden beklentim bir hayli yüksek.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Caleb'in insan olarak öldüğünü, James Delos gibi hibrit bir karaktere dönüştürüldüğünü öğrenmiş olduk. Ayrıca kontrol edilen herkes sanırım hibrit bir hale geldi, insan kavramı neredeyse sonlanmış gibi gözüküyor. Bu noktada Bernard'ın planı devreye girecek, ayrıca orijinal Dolores'in olaya nasıl dahil olacağını da merak ediyorum.
  • Güzel bölümdü. Bu sezon hikayeyi anlatım tarzları hoşuma gitti. Son iki bölümde de güzel bir birleşim yapacaklar.

  • S4B6

    Beğendim, gayet güzel ilerliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çok iyi gidiyor. Ancak
    dolores 3. Sezon son bölümde ölmemiş miydi? Tekrar nasıl meydana çıktı? Hale yi kendisi mi başa getirdi? 3 sezon son bölüm anlayabilecek varmı kısaca?
    Hale ve bernard dolores in kopyası ise niye dolores içi davranmıyorlar?
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 4 Ağustos 2022; 18:22:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ölmedi, hafızası silindi ama görünen o ki hafıza bir şekilde, yavaşca yerine geliyor. Bu sezon Teddy'nin ona bazı şeyleri hatırlatmasıyla bir tetiklenme gerçekleşti.Orijinal Dolores, parktan kaçarken 5 küreyi de yanına almıştı, S3'de de bu 5 kopya olarak karşımıza çıktı. Hale, Lawrence, Musashi, Martin ve Bernard. Musashi Dolores öldü. Martin Dolores de öldü ama küresi ağır hasarlı bir şekilde kurtarılmıştı. Onu da Hale Dolores aldı. Lawrence Dolores geçen sezon kısa bir an gözüktü o kadar, ne yapıyor muamma.Bernard'ın ki özel bir küre, sanırım Dolores'e bağlı kalmadan istediği gibi hareket ediyor.Hale Dolores, Serac'ın şirketindeydi o yüzden en önemli karakterlerden biri oydu. Göstermelik bir eş ve çocuğu da vardı ama zamanla ailesine fazla bağlanınca orijinal Dolores'in istediklerini yapmamaya karar verdi ve ailesi ile kaçmaya kalkıştı. Orijinal olan da onları öldürdü, Hale Dolores ölmedi ve intikam alma eğilimine girişti.Ancak orijinal Dolores'in hafızası silinince, Hale Dolores de onu öldürmek yerine kontrolü altına almış. Bir şirkette hikayeler yaratıyor, yarattığı hikayeler eski hayatına benzememesi ve hatırlamaması için sürekli yönlendiriliyor, Teddy'de bu noktada devreye girdi ve gerçekleri göstererek, eski haline dönmesi için ilk adımı attırdı.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam. Şimdi anladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Peki hocam

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    .iyah giyinen adam nasıl hala hayatta olabiliyor?
    Dolores in yapay zekayı yok etmesinden bu güne kadar 7+23 yıl geçiyor, (celep in kızının yaşı nedeni ile bunu söyledim ) bu adam zaten yaşlı 30 yıl makinada bağlı şekilde nasıl hayatta kalıyor?

    ?

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 5 Ağustos 2022; 2:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt

    Onu donduruyor, tabii oradaki teknolojinin içeriğini bilmiyoruz neticede ama klasik bilimkurgu filmlerinden aşina olduğumuz bir şey dondurma işlemi. Hücrelerin ölmesine izin verilmiyor, bu sayede de sabit bir yaşta hayatta kalmaya devam ediyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ola noliyy

    sadece dolores ve crackli dolores (william) kaldı. teddy sen gerçek değilsin dedi, acaba fiziksel olarak yoksun anlamında mı dedi onu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi şaheser oldu bu sezonla 👏👏👏👏 final yapcaklar gibi ya inşallah devam eder.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon finali gibi bir bölümdü. Güzel bir final ile diziyi bitirebilirler bence. Zaten izleyici sayısında ciddi azalma olmuştu. Ayrıca dizinin yapımcıları Amazon ile iki proje için çalışıyorlardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 9 Ağustos 2022; 5:19:28 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Evet, fiziksel olarak yok, aynı şekilde Teddy de yok. Çünkü binanın içerisinde Stubbs ve Frankie, ikisini de görmedi. Muhtemelen sadece Hale'in özel olarak kodladığı ve kodlarında sorun yaşayan kişiler görüyordu. Teddy de, Dolores'in zihnindeki acil durum kolu gibi bir şey olabilir, zira bir anda ortaya çıktı. Dolores, konuşarak herkese ulaşabildiğine göre belki de kule ile bağlantılıydı, şimdi kule patladığına göre özgür kalmış olabilir. Oldukça ilginç bir durum yaşandı, nereye, nasıl bağlanacak merak ediyorum.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    o sahne demek o yüzdendi. iki grupta aynı süreler içinde köşeden döndü ama denkleşmediler
    .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.