Şimdi Ara

Westtekilerin aşırı bencil oynama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim elom falan mı bilmiyorum ama takımıma gelen oyuncular tamamen soloq kafasındalar.Tek amaçları oyunu kendileri taşımaları.Tamam platindeyim çok iyi bir lig değil ama bu kadar da olmaz diyorum bazen.Jungle oynarken çileden çıkmamak elde değil abicim.
    Aramda bile aynılar,sırf ölmesin diye oyunun sonuna kadar kule altında bekleyebilecek sabır potansiyelleri var.Bazen gerçekten kafayı yiyorum sinirden.
    Jungle oynanmıyor,gank atıyorsun reaksiyon diye birşey yok,karşı jungle counter gank attığı an 2v1 de arada kalıp ölüyorsun.İnanılmaz benciller gerçekten tr kadar soğudum serverdan.
    Ama ne olursa olsun tr de oynanmaz orası ayrı.Varmı benim gibi olan?

• Çare : eu.battle.net/Overwatch
  • Overwatch a param yetmedi warframe oynuyorum f2p ama warframelerin hepsi gerçek parayla olur arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan yaklaşık 1 veyahut 1,5 yıl önce West'e geçtiğimde aynı şeyleri bende hissetmiştim. Zamanla oyun stiline alışırsın, bir şey olmaz.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 22 Haziran 2016; 19:32:39 >
  • Soloq oynuyorsan Soloq kafasında olmaları doğal hakları değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

Soloq oynuyorsan Soloq kafasında olmaları doğal hakları değil mi

ama benim kastettiğim biraz fazla yani oyuna kda kasmak için girmiş gibi herkes.ölmemek için engage bile atmıyorlar,lanei kazanan taraf oyunu kazanıyor genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı zeki olma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.