benim western digital 320gb harici disk im var son zamana kadar okuyordu şuandada sadece benim pc dışında her pc de okuyor benimkindede ışığı yanıyor kesiliyo sonra okuyamıyor devamlı aynı bide içindeki gizli dosyaları sildiysem nasıl geri getirebilirim cvp verirsen çok sevinirim
donanım bulundu diyor ve sadece storage olarak görünüyor demi?sürücü de istiyodur allah bilir? eğer öyleyse sorun senin usb portlarında ben de aynı sorunu yaşadım benim pc hariç tüm pc lerde çalıştı...herşeyi denedim yine olmadı.
Diğer USB portlarına takmayı denediniz mi? Eğer denediyseniz USB üzerinden çalışan başka bir cihaz denediniz mi? Bu sorulara vereceğiniz yanıtlar sonucunda size yardımcı olabilirim.
yok donanım bulundu fln hiç demiyo hiç tık yok başka bilgisayarlarda çalışıyo harici disk benim bilgisyard herşeyi görüyo bu bunu tanımıyo nasıl iş anlamadım hiç bi usb tanımıyo
aygıt yöneticisinde flnda hiçbitürlü gözükmüyo harddisk okunmaya çalışılıyo duruyo devamlı böle devreye girip kesiliyo usb ler bu hard disk haricinde herşeyi görüyo hard disk te bütün bilgisayarlarda tanınıyo bi bunda gözükmüyo :D
C:\WINDOWS\system32\drivers\ dizininde "usbstor.sys" dosyasının olup olmadığını kontrol edin. Bu sürücü usb üzerinden çalışan depolama aygılarının tanınması için gereklidir. Aygıt Yön. bulunmaması aklıma bunu getirdi. Bunun dışında aklıma gelen başka birşey yok malesef...
Aynı sorun bendede var. Kendi bilgisayarım hiçbir şekilde hard disk i tanımıyor. Ama başka bilgisayara taktığımda çalışıyor.