Şimdi Ara

western digital harici disk yardım neolursunz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim western digital 320gb harici disk im var son zamana kadar okuyordu şuandada sadece benim pc dışında her pc de okuyor benimkindede ışığı yanıyor kesiliyo sonra okuyamıyor devamlı aynı
    bide içindeki gizli dosyaları sildiysem nasıl geri getirebilirim cvp verirsen çok sevinirim

• donanım bulundu diyor ve sadece storage olarak görünüyor demi?sürücü de istiyodur allah bilir? eğer öyleyse sorun senin usb portlarında ben de aynı sorunu yaşadım benim pc hariç tüm pc lerde çalıştı...herşeyi denedim yine olmadı.
  • Diğer USB portlarına takmayı denediniz mi? Eğer denediyseniz USB üzerinden çalışan başka bir cihaz denediniz mi? Bu sorulara vereceğiniz yanıtlar sonucunda size yardımcı olabilirim.
  • yok donanım bulundu fln hiç demiyo hiç tık yok başka bilgisayarlarda çalışıyo harici disk benim bilgisyard herşeyi görüyo bu bunu tanımıyo nasıl iş anlamadım hiç bi usb tanımıyo
  • aygıt yöneticisinde flnda hiçbitürlü gözükmüyo harddisk okunmaya çalışılıyo duruyo devamlı böle devreye girip kesiliyo
    usb ler bu hard disk haricinde herşeyi görüyo hard disk te bütün bilgisayarlarda tanınıyo bi bunda gözükmüyo :D
  • C:\WINDOWS\system32\drivers\ dizininde "usbstor.sys" dosyasının olup olmadığını kontrol edin. Bu sürücü usb üzerinden çalışan depolama aygılarının tanınması için gereklidir. Aygıt Yön. bulunmaması aklıma bunu getirdi. Bunun dışında aklıma gelen başka birşey yok malesef...
  • Aynı sorun bendede var. Kendi bilgisayarım hiçbir şekilde hard disk i tanımıyor. Ama başka bilgisayara taktığımda çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytosel

Aynı sorun bendede var. Kendi bilgisayarım hiçbir şekilde hard disk i tanımıyor. Ama başka bilgisayara taktığımda çalışıyor.

aha aynı sorun bende de var. bu yüzden xp den w7'ye terfi ettim sonuç yine aynı

2 tane 320 gb taşınabilir disk var
    biri anca iki usb kablo bağlarsam çalışıyo diğeri napsam boş tık tık tık

dedim bozuk bu işyerine götürdüm garantiye göndereyim diye
    bilgisayara bağladım canavar gibi
    eve getirdim tık tık tık

bişey farkettim bu cihazlara power yetersiz geliyor

ama vodafone mobil modem canavar gibi aynı portta anlamadım bişi
    virüs falan desem daha yeni format attım

bilen çözüm bulan yazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.