Şimdi Ara

Weste geçirsem ban devam edermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 gün ban yedim tr serverinde. weste geçirsem beklermiyim yine de

Orijinalden alıntı: Vitallion

Beklemezsin ama yine ban yersin

öncelikle beklemeyeceğimden eminmisin ayrıca nasıl ban yediğimden bile haberin yok bu türk veletleriyle oynamaktan yıldım preler report ediyor ban yiyorum çok saçma.

Orijinalden alıntı: Cruelly

quote:

öncelikle beklemeyeceğimden eminmisin ayrıca nasıl ban yediğimden bile haberin yok bu türk veletleriyle oynamaktan yıldım preler report ediyor ban yiyorum çok saçma.

Allah allah 4 yıldır ne kadar değişik adamlar gelir oyunuma hala 1 tane chat ban bile alamadım?

quote:

quote:

Allah allah 4 yıldır ne kadar değişik adamlar gelir oyunuma hala 1 tane chat ban bile alamadım?

ben de 5 seneye yakındır oynuyorum önce 10 maç sonra 25 maç chat ban ve sonunda 14 gün yedim chat banlarda da max. 2 oyun küfür etmişim o da 1-2 tane ve sadece bana edilen küfürlere cevap veriyorum artık cidden abartmaya başladılar bu ban sistemini

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de 5 seneye yakındır oynuyorum önce 10 maç sonra 25 maç chat ban ve sonunda 14 gün yedim chat banlarda da max. 2 oyun küfür etmişim o da 1-2 tane ve sadece bana edilen küfürlere cevap veriyorum artık cidden abartmaya başladılar bu ban sistemini

Hakeden ban yer inkar etme.

• Redditte ban evasion konusu vardı, hatırladığım kadarıyla;

Westte aynı nickle bi hesap açıyorsun, Tr'dekini weste geçirdiğinde yeni nick oluşturmanı istiyor. Ceza puanların falan sıfırlandığı için bir şey olmuyor. Nick değiştirme kısmı önemli büyük ihtimal evasion için.

Bu arada üstteki eleman için yazayım, konuyu açanı savunduğum yok, o ne yapmış bilemem ama ben haketmeden ban yedim.

Tek maçta perma attılar. Daha önce hiç ceza almadı hesap. Ban yediğim maçta küfür, toxic, flame falan hiçbir şey yok. Oyunu da tek başıma taşıdım. Merak eden olursa chat log ve op.gg maç linkini koyarım. Cezayı da tek o maçtan yemişim, loglarda başka maç falan yok. Defalarca ticket açıp uzun uzun anlattım derdimi de hep hazır cevap attı adamlar. En sonunda peşini bıraktım bende mecburen. Report sistemi çok kolay suistimal edilebilir bişey.

Edit: Bu arada benim anlattığım ban evasion, sen şu an banlıysan geçtiğinde orda da banlı kalırsın, yanlış anlaşılmasın mesajım. Hayvan gibi flame yapıp bi sonraki reporta ban yiyeceğini düşündüğün zaman falan uygulaman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Eren- -- 21 Mayıs 2017; 23:14:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube hesabım ban mı yedi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence verilen cezalar az bile, bende 5 yildir westde son 1 yildir hem west hem TR de oynuyorum. Ne preler geldi gecti ama daha en ufak cezam yok.

Kendinizi kandirmayin pre babam pre diye, hak etmeyen banlanmiyor bu kadar basit.

Eğer küfür hakaret bile olsa tek maç için kimse banlanmaz. O yolladıkları logun olduğu maç report yiyince belli bir report sınırını geçtiğin maç oluyor.

Üst üste çok iyi oynayıp smurf falan isen sürekli hileden report etmiş olabilirler hiç 14 gün falan ban yemeden perma yemenin tek sebebi hile veya boost. Irkçılıkda bile önce 14 gün atıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Biolystick

Neyden ban yediğin gelen mailde yazıyor.

Eğer küfür hakaret bile olsa tek maç için kimse banlanmaz. O yolladıkları logun olduğu maç report yiyince belli bir report sınırını geçtiğin maç oluyor.

Üst üste çok iyi oynayıp smurf falan isen sürekli hileden report etmiş olabilirler hiç 14 gün falan ban yemeden perma yemenin tek sebebi hile veya boost. Irkçılıkda bile önce 14 gün atıyorlar.

Hayir nefret soylemi/irkcilik direk perma ban orneklerini west forumlarinda bulabilirsin.

Bu konuda gercekten Riot hic affetmiyor ve bence helal olsun adamlara. Fransiz itinin terorist Turkler dedigi icin aninda banlandigini gordum.

Orijinalden alıntı: Biolystick

Neyden ban yediğin gelen mailde yazıyor.

Böyle saçma bişey herkese denk gelmeyeceği için inanması da zor haliyle. Lol patch atıyomuş yarın falan attırıp chat loglarını buraya koyarım. Mail gelmedi, o iş yalan büyük ihtimal ya da Tr'de mail atmıyor. Smurf hesabım sayılır, Tr'de başka hesabım yok çünkü. Ligi de Plat 1'di.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

Redditte ban evasion konusu vardı, hatırladığım kadarıyla;

Westte aynı nickle bi hesap açıyorsun, Tr'dekini weste geçirdiğinde yeni nick oluşturmanı istiyor. Ceza puanların falan sıfırlandığı için bir şey olmuyor. Nick değiştirme kısmı önemli büyük ihtimal evasion için.

Bu arada üstteki eleman için yazayım, konuyu açanı savunduğum yok, o ne yapmış bilemem ama ben haketmeden ban yedim.

Tek maçta perma attılar. Daha önce hiç ceza almadı hesap. Ban yediğim maçta küfür, toxic, flame falan hiçbir şey yok. Oyunu da tek başıma taşıdım. Merak eden olursa chat log ve op.gg maç linkini koyarım. Cezayı da tek o maçtan yemişim, loglarda başka maç falan yok. Defalarca ticket açıp uzun uzun anlattım derdimi de hep hazır cevap attı adamlar. En sonunda peşini bıraktım bende mecburen. Report sistemi çok kolay suistimal edilebilir bişey.

Edit: Bu arada benim anlattığım ban evasion, sen şu an banlıysan geçtiğinde orda da banlı kalırsın, yanlış anlaşılmasın mesajım. Hayvan gibi flame yapıp bi sonraki reporta ban yiyeceğini düşündüğün zaman falan uygulaman lazım

teşekkür ederim hocam sağol bu arada geçmiş olsun

• SourceCode kullanıcısına yanıt
    Sanmam westte belki olabilir ama trde best kürt tr tarzlı nicklere bile birşey olmuyordu gerçi adamlar chati okuyupda ban atmıyorlar ki uğraşmıyorlar hiç sistem sadece report sayısına göre ne yapmışsın bir önemi yok report sayın üst üste fazlaysa gidiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.