Şimdi Ara

( PERMA BAN AÇILDI)Hesabım Çalıntı Olduğundan Perma Ban Yedi ( MERAKLANANLAR İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Oyuncu Destek ekibinden JmRone. Benimle bağlantı kurduğun için teşekkür ederim.

Hesabın, çalıntı olması şüphesi ile 2100 yılına kadar askıya aldım. Bunun sebebi ise hesabın asıl sahibinin güvenliğinin korunmak istenmesidir. Hesabına erişmeye çalışırken yaşadığın sıkıntılardan ötürü üzgünüm.

Hesabınla ilgilenebilmem için, hesabın sahibi olduğunu doğrulamak amacıyla bazı bilgilere ihtiyacım var. Aşağıda bulunan bilgileri doğrulaman durumunda, eğer hesabın asıl sahibi sen isen şifreni, bildirdiğin e-posta hesabına yollayacağım:

· Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    · Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    · Oynadığın sunucu(TR/EUW/EUNE):
    · Hesabını oluşturduğun sunucu(TR/EUW/EUNE):
    · Hesap oluşturulma tarihi (Ay/Yıl):
    · Doğum tarihin (Ay/Yıl):
    · Hesap kaydı sırasında kullandığın e-posta adresi:
    · Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    · League of Legends'ı oynadığın son IP adresi (http://www.whatismyip.com/):
    · Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri:
    · Önerdiğin arkadaşlarından en az 5 tanesinin Sihirdar adları:
    · Arkadaş listendeki en az 5 arkadaşının Sihirdar adları:
    · Hesabı oluşturan kişi sen misin?
    · Hesaba nasıl sahip olduğun:
    · Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    · Hesabın kaydı sırasında kullanılan internet ISP/Sağlayıcı:
    · Hesabın erişildiği yerlerin listesi: (Şehir/Ülke)
    · RP satın almak için kullandığın ödeme yöntemlerinin listesi:
    · Satın aldığın ilk birkaç şampiyon:
    · RP ile satın aldığın ilk öğe:
    · Bir doğrulama e-postasından aldığın alışveriş ID'leri:
    · Bir kredi kartı ekstresinden alışveriş numaraları:
    · Paypal, Paysafecard veya SMS doğrulama sayıları:
    · RP almak için kullandığın kredi kartının (kartlarının) son dört hanesi ve son kullanım tarihi:
    · En son yaptığın RP alımlarının yaklaşık tarihleri
    · RP alım yerleri (Şehir, Ülke)

Çok fazla bilgi istediğimi biliyorum; ama Riot'ta güvenliğe çok önem veriyoruz. Bu şekilde, sana ait bir-iki bilgi ele geçirmiş bir yabancının hesabına erişmesini engelliyoruz.

Ayrıca hesabının güvenliğini sağlamakla ilgili tüyolar için, aşağıdaki makaleye bir göz atmanı tavsiye ederim:https://support.leagueoflegends.com/entries/21689635-Hesap-Güvenliği?locale=88

Bu sorunu çözmeye çalışırken gösterdiğin sabır ve işbirliğin için teşekkür ederim. Kısa sürede seni tekrar Adalet Meydanlarında görmeyi umuyorum!

JmRone
    Riot Games Oyuncu Destek

Sabah Kalktım ve bu mesajı aldım , gerekli bilgileri gönderdim sizce açarlarmı ? Hesap Çalıntı Değil Şifreyi Kaptırdım Bi Kere Yine Böyle Olmuştu sizce açarlarmı ?

EDİT ; VE RİOT TÜRKİYENİN SALAKLIĞI DİYECEĞİM ARTIK ;

adamlara diğer hesabım için ticket attım ama ticketi bu hesap üstünden attım adamlar yanlış hesaba perma ban attılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit Fire* -- 20 Temmuz 2013; 23:32:33 >

• bu ne saçma şey lan
    bu bilgilerin yarısını hatırlamam lan ben, bunları hatırlayana kadar yeni hesap kasarım
  • ohaaa istenilen şeylere bak
  • Merhaba Baran,

Üzgünüm ama söz konusu hesabı kontrol ettim; ne yazık ki verdiğin bilgiler uyuşmuyor. Bu nedenle şu an bu hesaba erişimini sağlayamıyorum. Bunun nedeninin, oyuncuların ve hesaplarının güvenliğini sağlamak olduğunu anlayacağını umuyorum. Bunun sıkıntı verici olduğunun farkındayım ve bunun için özür dilerim.

Hesabın sahibi olduğunu kanıtlamana sağlayacak bilgilere ulaşabilirsen bu mesaja yanıt vermekten çekinme. Yapıcı yorumlarına veya hesap ayrıntılarına yanıt vermekten büyük mutluluk duyacağım.

Bu konuda gösterdiğin işbirliği için teşekkür ederim.

JmRone
    Riot Games Oyuncu Destek

tüm bilgiler doğru olmasına rağmen açmadı
  • Bilgiler doğruysa tabii ki açarlar

edit:açmamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 20 Temmuz 2013; 17:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Bilgiler doğruysa tabii ki açarlar

Hepsi doğru hocam
  • Uyuşmuyor dediğine göre demekki doğru değil bilgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Perma ban açılır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bromito

Uyuşmuyor dediğine göre demekki doğru değil bilgiler

hocam hepsi doğru tek tek anlattım
  • VE RİOT TÜRKİYENİN SALAKLIĞI DİYECEĞİM ARTIK ;

adamlara diğer hesabım için ticket attım ama ticketi bu hesap üstünden attım adamlar yanlış hesaba perma ban attılar
  • riot tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

riot görevlisi de geldi şaka bi yana çok ilginç
  • ama biz duo atçaktık :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm bilgileri doğru verirsen açarlar, bende kullanıcı adımı unutunca sormuşlardı bunları doğru bilgileri verince hiç sıkıntı yaşamamıştım.
  • Ben Oyuncu Destek ekibinden JmRone. Benimle bağlantı kurduğun için teşekkür ederim.

Hesabın, çalıntı olması şüphesi ile 2100 yılına kadar askıya aldım.

Güldüm
  • yanlış hesaba ban attılar galiba ben ticketi başka hesap için açtım ama ticketi açarkende kendi hesap bilgilerimi kullandım

edit ; bide eksik rp için atmıştım ticketi neden banladılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit Fire* -- 20 Temmuz 2013; 17:25:01 >
  • 2 yıllık benim hesabım, sorsalar böyle bir şeyler yanarım. Birde donunun rengini sormadıkları kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 20 Temmuz 2013; 17:24:29 >
  • ben bu soruların yarısına falan cevap verdim yabancı support verdi bana hesabımı geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

ben bu soruların yarısına falan cevap verdim yabancı support verdi bana hesabımı geri

hocam hepsine cevap verdim -_- yine attım cevap bekliyorum ^^
  • abi benim anlamadıgım şifreyi ele geçiren direk mail falan degısebılıyor ve bız gerı almaya calısınca sacma sapan guvenlık soruları soruyorlar ? HA! Biri bunlara akıl fikir versin site guvenlıgı cok zayıf guvenlık sorusu falan koyun bari adam sifreyi aldıgı gibi butun uyelıgını ele geçirdi demektir ve senın alman cok zor yazık rıota yazık 0 destek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

quote:

riot görevlisi de geldi şaka bi yana çok ilginç

Adam vermek istemediği için mi uyuşmuyor diyor. Ne alakası var riot görevlisi olmakla, yanlış hatırlıyo olamaz mı bazı bilgileri?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.