Bildirim
Wesley Sneijder vs Fatih Terim !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gerçekten güzel olur :) Umarım sneijder olur kadroda, ki olması lazım artık geçen seneki formsuz Sneijder'den eser yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
Gerçekten güzel olur :) Umarım sneijder olur kadroda, ki olması lazım artık geçen seneki formsuz Sneijder'den eser yok
bence van gaal mutlaka kadroya alır. fatih terim'e karşı kendini daha fazla ispatlamak isteyen bir sneijder'i kadroya almaması aptallık olur hatta -
Manyaklara bak hele. 4 maçı da kazandığımız taktirde bir ihtimal hala Dünya Kupası' na gitme şansımız varken adamlar çıkmış futbol ziyafetinden bahsediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Manyaklara bak hele. 4 maçı da kazandığımız taktirde bir ihtimal hala Dünya Kupası' na gitme şansımız varken adamlar çıkmış futbol ziyafetinden bahsediyor
Alayi aç bunlarin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli maçlar İzmir'de oynansın -
quote:
Orijinalden alıntı: DD11
Milli maçlar İzmir'de oynansın
Dürbünler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212
quote:
Orijinalden alıntı: DD11
Milli maçlar İzmir'de oynansın
Dürbünler
Yok be o kadar abartılacak kadar değil, Malaga maçına gittim bu sene gayet de izleniyo kale arkası olmadığı sürece. Herkes çok abartıyomuş
-
Sneijder performans ve sakatlıktan dolayı değil başka sebeplerden alınmıyor kadroya pardonda geçen yıl ilk gelen Kuyt kadroyu hakediyorken şimdi formsuz olan Kuyt ile Sneijder aynımı ? Sneijder harika oynuyor yine alınmıyor ne kadar doğrudur bilemem ama kadroya alınmama sebebi başka şeyler emin olmadanda yazmak istemem açıklanmıyorda zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: raul_meireles
o değil de imparator milli takımın başına geçince 15 ekim'de hollanda maçında sneijder'in fatih terim'e rakip olduğunu düşünsene. ÇILDIRIRSIN !!inşallah sniper'ı kadroya alır van gaal biz de futbol ziyafeti çekeriz . ufff sabırsızlanıyorum yemin ederim
Kendini cok kasmissin olmamis cok yapmaciksin
Valla öyle bir şey olursa zaten Hollanda çıkmayı garantilemiş olcak Terim der aman evladım yakma bizi -
quote:
Orijinalden alıntı: flegga34
quote:
Orijinalden alıntı: raul_meireles
o değil de imparator milli takımın başına geçince 15 ekim'de hollanda maçında sneijder'in fatih terim'e rakip olduğunu düşünsene. ÇILDIRIRSIN !!inşallah sniper'ı kadroya alır van gaal biz de futbol ziyafeti çekeriz . ufff sabırsızlanıyorum yemin ederim
Kendini cok kasmissin olmamis cok yapmaciksin
+1905
inşallah oynamaz abi oynarsa takar bize bitane -
Şinayder milli takima secilemiyor kiiii? Nasil rakip olcak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X