Şimdi Ara

Wesley Sneijder Nice'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Wesley Sneijder, Fransa'nın Nice ekibi ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu Nice şehrine vardı ve havaalanında taraftarlar kendisini coşkulu bir şekilde karşıladı. Ligue 1 ekibi anlaşmayı Twitter hesabından resmen açıkladı.

Hollandalı yıldız oyuncunun, Nice kulübünün yaptığı 1+1 yıllık sözleşme teklifini kabul ettiği belirtilirken, Sneijder yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Fransız basınında çıkan haberlere göre, Hollandalı yıldızın yeni kulübünden alacağı maaşın 1.8 milyon euro olduğu öğrenildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü transfer olmuş büyük maçlarda yokları oynar umarım hayırlısı olur

Takım adı transfer uyumsuzluğu

• Karaktersize bak ya bizde 1.8 almayı kabul etse kimse git demezdi , gönderilme sebebi maaş yüküydü tudor falan hikayesi sadedce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Karaktersize bak ya bizde 1.8 almayı kabul etse kimse git demezdi , gönderilme sebebi maaş yüküydü tudor falan hikayesi sadedce

nerden biliyosun ? maaşında indirim yapmayı da kabul etti haberleri vardı.

Tudor'un da maç sonu röportajda sneijder lafını duyar duymaz çekip gitmesi de var. Kimse istese çatır çatır alacağı 3 küsür milyondan vazgeçen adama paragöz iması yapmamalı...
  • Nice forması hiç yakışmamış. Bizle daha güzeldi sanki.

• quote:

Karaktersize bak ya bizde 1.8 almayı kabul etse kimse git demezdi , gönderilme sebebi maaş yüküydü tudor falan hikayesi sadedce

Aynısını düşünüyorum 4,5 değilde 2,5 e inseydi takımda kalırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

nerden biliyosun ? maaşında indirim yapmayı da kabul etti haberleri vardı.

Tudor'un da maç sonu röportajda sneijder lafını duyar duymaz çekip gitmesi de var. Kimse istese çatır çatır alacağı 3 küsür milyondan vazgeçen adama paragöz iması yapmamalı...

yönetim tudor üzerinden operasyon yaptı , adam konusmak istemiyor çünkü onunla bir ilgisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Öyle olsa anadoludan aldıkları topçuya 2.75*4 +9 milyon bonservis mi verecekler?
  • Vay be bizde 5.5M alan adam Fransa'da 1.8 M Euroya imza atmis. %50'si da vergi.

Demek ki ederi buymus. Galatasaray ne paralar veriyor anlayin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

2.5'e in de bizde kal dendi mi? adam 1 milyona kalıyorum dese yine gönderilirdi.. ayrıca imza parası ne almış o mechul..
  • very Nice
  • Adamın takımdakilere bakarak aldığı para normal idi. Bizim topluca verdiğimiz paralar yanlış. Bizim verdiğimiz paraları Juve falan veriyor diye haber yapmışlardı. Eğer doğru ise Juve ŞL'de final oynuyor, biz adını yazamadığım takıma eleniyoruz aynı parayla. Yazık gerçekten.
  • Alin iste arkasindan agladiniz adam.. biz 3.5 versek oynamazdi gitmis 1.8e..

• quote:

Dostum bi noktada Eyvallah fakat Selçuk 3,5, Tolga 2, de jong 2,5 aldığı yerde o indirimi yaptırmak zor...

Üstüne sözleşmesini yenileyen mevcut yönetim...

Şimdi oynamak için mecbur indirim yapacaktı, yapmış...Kaldı ki Sneijder için en başından bu indirime gidip diğer futbolcular içinde aynı yol izlenseydi iyi olurdu.
  • Maaşında indirime gitmeyen adam, alacaklarından vazgeçerek gitti.

edit: Yersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 6 Ağustos 2017; 22:56:52 >
  • Ben de severdim
    Gitti artık

Başarılar kendisine.

Artık kendi oyuncularımıza odaklanalım.
  • Şaka mısınız? Paragöz, karaktersiz diyen var. Öyle olsa bu adamın hala alacağı 4.5 milyon euro vardı. Bu paradan vazgeçer miydi? Yine gitti Türkiye'de hiçbir kulüpte oynamama kararı aldı sırf Galatasaray camiasına saygı duyduğundan. Hem kovuluyorsun hem böyle bir madde istiyorsun adamdan.

Karaktersiz olsa çatır çatır 4.5 milyonunu alırdı. Üstüne 10 numara eksikliği olan Fener ve Beşiktaş Sneijder'i kadrosuna katmak için kırk takla atardı.
  • Gitmesinin sebebi aldigi para degil, Tudor'un acik acik Sneijder'i takimda istememesi. Tudor gelene kadar yönetimin Sneijder'le hicbir derdi yoktu. Göndermek icin Tudor'u kullandilar hikayesi tamamen uydurma.

Alacagi 4.5M'dan vazgecmesi de deger gördügü bir kulüpte futbol oynamayi, istenmedigi yerde yattigi yerden para kazanmaya tercih etmesidir. Galatasaray'a jest yapmasi falan degil.

Taraftar da gittigi güne kadar arkasinda durdu. Gayet güzel vefa gösterdi. Keske her futbolcunun gidisi böyle olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Gitmesinin sebebi aldigi para degil, Tudor'un acik acik Sneijder'i takimda istememesi. Tudor gelene kadar yönetimin Sneijder'le hicbir derdi yoktu. Göndermek icin Tudor'u kullandilar hikayesi tamamen uydurma.

Alacagi 4.5M'dan vazgecmesi de deger gördügü bir kulüpte futbol oynamayi, istenmedigi yerde yattigi yerden para kazanmaya tercih etmesidir. Galatasaray'a jest yapmasi falan degil.

Taraftar da gittigi güne kadar arkasinda durdu. Gayet güzel vefa gösterdi. Keske her futbolcunun gidisi böyle olsa.

aynen öyle alacağından vazgeçen adam 2.5m oynardı , yalnız tudor mudor hikaye tudor kukla bu adamın başını yönetim yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 6 Ağustos 2017; 23:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Maaşında indirime gitmeyen adam, alacaklarından vazgeçerek gitti.

edit: Yersen

alacaklarından vazgeçtiğine inanmıyorsun ama maaşında indirime gitmediğine inanıyorsun :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.