Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wesley Sneijder'in 2013/2014 sezonunda attığı goller,yaptığı asistler ve attığı kaliteli pasların BURAK TARAFINDAN HARCANDIĞI pozisyonlar karşınızda.İyi seyirler!

• Zamanımı arkadaş reklam yapmanın zaten moraller bozuk kimse girip izlemesin şunun videosunu zaten tık başına alıcağı 0.5 tl onuda aldırtmayın şöylelerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağacı

Zamanımı arkadaş reklam yapmanın zaten moraller bozuk kimse girip izlemesin şunun videosunu zaten tık başına alıcağı 0.5 tl onuda aldırtmayın şöylelerine.

Bir kuruş para kazanıyorsam Fenerli olaym.Senin sinirlerin tepende heralde.10 saat uğraşıp emek ediyorum.Dediğin şeye bak.Yazık.
  • Arkadaşın 20 tane videosu var, ortalama 1000-2000 arası izlenmiş, 315 tane abonesi var. Sonuç olarak para kazanıyor olması imkansız, youtube bu kadar kolay para vermiyor.

Eline sağlık kardeşim, güzel olmuş video.
  • Videoda sadece Sneijder değilde Drogba ile yaptığı işler dikkatimi çekti özlemişim be Drogbayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Arkadaşın 20 tane videosu var, ortalama 1000-2000 arası izlenmiş, 315 tane abonesi var. Sonuç olarak para kazanıyor olması imkansız, youtube bu kadar kolay para vermiyor.

Eyv kardeşim.Kafam bozuldukça video hazırlıyorum.Bu takımla ilgili yapabilecek başka bir şeyim yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Genc

quote:

Arkadaşın 20 tane videosu var, ortalama 1000-2000 arası izlenmiş, 315 tane abonesi var. Sonuç olarak para kazanıyor olması imkansız, youtube bu kadar kolay para vermiyor.

Eyv kardeşim.Kafam bozuldukça video hazırlıyorum.Bu takımla ilgili yapabilecek başka bir şeyim yok çünkü

İyi ozaman bi öneride bulunayım futbol videolarına 0.2 .0.3 tl anca alıyorsun , hiç kasma bile emek veriyorsan uğraşma bile youtube sektöründe bi süre bulundum , Niche kelimeler çıkarıp onlar üzerine calışmalar yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İyi ozaman bi öneride bulunayım futbol videolarına 0.2 .0.3 tl anca alıyorsun , hiç kasma bile emek veriyorsan uğraşma bile youtube sektöründe bi süre bulundum , Niche kelimeler çıkarıp onlar üzerine calışmalar yap.

Saçmalamayı bırakırmısın artık.Konu ne, sen nereye çekiyosun.Para kazanma derdim olsa günde 1000 tane video atarım Youtube'a.Saygısız şey.

• quote:

Zamanımı arkadaş reklam yapmanın zaten moraller bozuk kimse girip izlemesin şunun videosunu zaten tık başına alıcağı 0.5 tl onuda aldırtmayın şöylelerine.

kazanacaksa bu kadar emek verenler kazansın.

Maç özeti videosu paylaşmıyor sonuçta.Çekememezlik yapma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saçmalamayı bırakırmısın artık.Konu ne, sen nereye çekiyosun.Para kazanma derdim olsa günde 1000 tane video atarım Youtube'a.Saygısız şey.

He atarsın , ok.

• güzel video adam akıllı bir forvetimiz olsa keşke sneijderin dilinden anlayan.
  • drogbanın çeyreği olabilecek forvet olsa çılgın atar adam ama önünde kütük var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.