Yüzbaşı
30 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 182 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Batman tpleri hariç tekli satış yoktur.Bütün ürünler sıfırlarından en az %30 daha uygun fiyattadır.

Görsel olarak sıkıntıları yoktur. Okurken kapağını bile tam açmayan uyuzlardanım. :)

Spawn: Origins Vol. 01 (Book 1) ''Spawn #1–12'' HARDCOVER/Kalın kapaklı versiyondur. Fiyat:100TL
Not:İnce kapaklı versiyonlarında telif nedeniyle 2 sayı eksik oluyor bunda tamdır.

Fables ilk 2 tp Fiyat: Fiyat:100TL

Vol. 1: Legends in Exile
Vol. 2: Animal Farm

Batman: Year One Deluxe Edition TP 80TL
Batman: The Killing Joke (Special Edition Hardcover) (Kalın kapak,ciltli) 90tl
Joker HC (Kalın kapak, ciltli) 100TL

Batman: The Long Halloween TP 90tl SATILDI

Hellboy ilk 3 tp. Fiyat:180TL SATILDI

Vol. 1: Seed of Destruction
Vol. 2: Wake the Devil
Vol. 3: The Chained Coffin and Others

The Boys ilk 6 tp. Fiyat:450TL SATILDI

1 The Name of the Game
2 Get Some
3 Good for the Soul
4 We Gotta Go Now
5 Herogasm
6 The Self-Preservation Society

Y: The Last Man ilk 2 tp Fiyat:100TL SATILDI

Vol. 1: Unmanned
Vol. 2: Cycles

Hellblazer ilk 4 TP Fiyat:300TL SATILDI

Vol. 01: Original Sins
Vol. 02: The Devil You Know
Vol. 03: The Fear Machine
Vol. 04: The Family Man

Batman tpleri hariç tekli satış yoktur.Bütün ürünler sıfırlarından en az %30 daha uygun fiyattadır.

Görsel olarak sıkıntıları yoktur. Okurken kapağını bile tam açmayan uyuzlardanım. :)

Spawn: Origins Vol. 01 (Book 1) ''Spawn #1–12'' HARDCOVER/Kalın kapaklı versiyondur. Fiyat:100TL
Not:İnce kapaklı versiyonlarında telif nedeniyle 2 sayı eksik oluyor bunda tamdır.

Fables ilk 2 tp Fiyat: Fiyat:100TL

Vol. 1: Legends in Exile
Vol. 2: Animal Farm

Batman: Year One Deluxe Edition TP 80TL
Batman: The Killing Joke (Special Edition Hardcover) (Kalın kapak,ciltli) 90tl
Joker HC (Kalın kapak, ciltli) 100TL

Batman: The Long Halloween TP 90tl SATILDI

Hellboy ilk 3 tp. Fiyat:180TL SATILDI

Vol. 1: Seed of Destruction
Vol. 2: Wake the Devil
Vol. 3: The Chained Coffin and Others

The Boys ilk 6 tp. Fiyat:450TL SATILDI

1 The Name of the Game
2 Get Some
3 Good for the Soul
4 We Gotta Go Now
5 Herogasm
6 The Self-Preservation Society

Y: The Last Man ilk 2 tp Fiyat:100TL SATILDI

Vol. 1: Unmanned
Vol. 2: Cycles

Hellblazer ilk 4 TP Fiyat:300TL SATILDI

Vol. 01: Original Sins
Vol. 02: The Devil You Know
Vol. 03: The Fear Machine
Vol. 04: The Family Man

Arkadaşlar bu konuyu hem sms infocomm ile ilgili bilgi paylaşımı olsun hem de sizden fikir alayım diye açtım.

17 temmuzda anakartı(asus z170i) teslim ettim, asus onarım durumu sorgulama sayfasından her gün takip ediyordum aradan 5 gün geçti ''iade/değişim onayı verildi'' yazmışlar hemen aradım yok hayır ürününüz şuan tadilat durumunda dediler, kapattım. Güncellemeleri hatalı olabiliyor bilginiz olsun, bunun dışında bu hatadan dolayı 1-2 görüşmemiz daha oldu.

30 temmuz da diğer numaralarından aramışlar duymadım. 2 numaraları var bu arada bir tanesinden(0850 522 2787) ulaşabilirsiniz diğerini(216 524 3000) açmıyorlar ama sizi arayacakları zaman o numaradan arıyorlar.

Dönüş yaptığımda ürün için bir parça siparişi verildiğini beklersem 9 ağustosta geleceğini istersem de iade/değişim belgesi verebileceklerini ilettiler.Tadilatını istediğimi ve bekleyebileceğimi ilettim.5 ağustosta merak edip tekrar kontrol ettim, bi baktım onarımın tamamlandığı ve ürünün teslim edildiği yazıyor.(görseli ekledim, sayfada hala böyle gözüküyor) Hemen aradım bu sefer telefonda ürünün iade/değişim onayı verildiği, değişim belgesinin büyük ihtimalle 2 gün sonra şubeye ulaşacağı söylendi. 2 gün sonra gitmeden isterseniz arayın diye de eklediler, bazen gecikebiliyormuş. Ürünün neden parça beklerken iadeye düştüğünü sorduğumda tahmini cevaplar aldım. Sayfada tadilat bitiş tarihi de 1 ağustos gözüküyor, acaba ben aramasam ne zaman haber vereceklerdi!

İnfocomm böyle işliyor evet konuştuğum insanlar düzgün, kibar, ve yardımcı olmaya çabalayan insanlar ama serviste çalışanlarla aralarında bariz bir iletişim kopukluğu ve işi ciddiye almama var.

Şimdi merak ettiğim durum şu ürün exa dan alınma, kendilerinde artık bu ürün yok, gittiğimde bana para iadesi diyecekler.Ürünün şuan fiyatı faturadakinin 2 katı, ne yapabilirim? Muadili ile değişim durumu nasıl işliyor?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Alışveriş yaptıklarım; karandiru - nervium - berdush42 - dgndgn - Cose turche - netgardens - TenRose - savas82 - hakemzsr - mBenJi - OneReason - MsTmS - bedevi1903 - adam06 - öztin - nty35 - amregular - sondurock80 - pisimiyav - efernal - Brkgk - Posmort3m - F@ruk - dogulugil - enige - by_monster23 - DownClock01 - useroneasd - murataygun - Deadwood - admaltintas - MMXX1 - _Perseus_Sorunlu alışveriş: pRo. (ürün verildi-ücret alınamadı)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.774
İkinci El Bölümü Mesajları: 154
Konularının görüntülenme sayısı: 74.425 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 576 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.