Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.048
Cevap
58
Favori
921.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ram1905

Arkadaşlar bu transfer müsbet şekilde sonuçlanmasa bile işin başka tarafından bakın.Galatasaray artık dünya klasındaki oyuncularla ilgileniyor.

Kesinlikle hocam . Dünde bir konuya yazmıştım son 2 senede ilgilendiğimiz isimler Shaqiri , Podolski vs. hiçbiri boş futbolcu değil . Vizyonun değiştiğini görmek bile umut verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sr.Esen

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Sneijder'e gerek yok o bölgede Eboue var.

kafada var senin galiba bilader?

kardeş espriyi bilmiyosun galiba

• Kap bildirilince deli gibi sevinenler var anlamış değilim.
  • Timsaha gelmeden bu olayı çözmemiz lazım. Gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Yalnız benim anlamadığım şey bu adam için Galatasaray'ın verdiği bonservisi avrupadaki daha iyi kulüpler veremez mi?
    Bence mantıken bu yaşında Türkiyeye gelmez ama çok para alırsa gelebilir belki hatta en büyük avantaj şampiyonlar ligi gruplarından çıkmış olmaktır
    kısa vadede..

Benide burası düşündürüyor. İnter de ciddi bir maaş alıyor bildigim kadar (5-6€ ) . Henüz 27-28 yaşında ve çok önemli bir kariyere sahip . 2 sene önce Mancherster U. Sneijder için 30-40 m civarı bir teklif vermişti alamamışlardı . Her ne kadar 1 sezondur fazla forma giymesede böyle bir oyuncuyu 8m € gibi bir rakamdan bahsediliyor .dogruysa bu fiyata alırsak çok büyük iş başarmış oluruz . Umarım gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde aklıma Fatih Terim'in ''neydi onun ismi? Sneijder... Heh Sneijder midir nedir.'' lafı geliyor sürekli

F.T de az şey değilmiş hani
  • Ünal Başgan @UnalBasgan

Merhaba Hanımefendi. Çok şıksınız gerçekten. Oğlunuzu Galatasaray'a getirsenize hem sizinle de tanışmış oluruz. ;) @SylviaSneijder

• KAP'a bildirim varsa yol almışlar demektir ancak ben Gsli arkadaşlardan şu sorunun yanıtını istiyorum ve amacım kesinlikle konuyu trollemek değil.

1-2 ay önce Fener-Sneijder haberleri çıktığında bir çok kişi mantıklı olarak birçok sebepten TÜRKİYE'YE tatile bile gelmeyeceğini söylüyorlardı.Şimdi 2 ayda ne değişmiş olabilirde bu adam gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

KAP'a bildirim varsa yol almışlar demektir ancak ben Gsli arkadaşlardan şu sorunun yanıtını istiyorum ve amacım kesinlikle konuyu trollemek değil.

1-2 ay önce Fener-Sneijder haberleri çıktığında bir çok kişi mantıklı olarak birçok sebepten TÜRKİYE'YE tatile bile gelmeyeceğini söylüyorlardı.Şimdi 2 ayda ne değişmiş olabilirde bu adam gelir?

Galatasaray bir dünya markasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

O değilde aklıma Fatih Terim'in ''neydi onun ismi? Sneijder... Heh Sneijder midir nedir.'' lafı geliyor sürekli

F.T de az şey değilmiş hani

• Yav şu Ambrabat 8,5M
    Sneijder gelirsede 8M

Birde Alper Potuk'u,Ömer Toprak'ı 7M'ye satmaya çalışan Anadolu kulüpleri var
    Shaqiri nasıl kaçtı 10M'ye en çok ona üzüldüm
  • quote:

KAP'a bildirim varsa yol almışlar demektir ancak ben Gsli arkadaşlardan şu sorunun yanıtını istiyorum ve amacım kesinlikle konuyu trollemek değil.

Tam bilgi sahibi değilim ama şampiyonlar liginin büyük bir etken olabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Sneijder'e gerek yok o bölgede Eboue var.

kafada var senin galiba bilader?

kardeş espriyi bilmiyosun galiba

Kardeş şu espriyi açıklasan bi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Yav şu Ambrabat 8,5M
    Sneijder gelirsede 8M

Ömer Toprak hangi anadolu kulübünde?

• quote:

Fener'e gelse yıllık 6M'den para için gelicekti...
    Galatasaray'a gelirse CL ve Türkiye şampiyonluğu içni 4,5M'ye bile gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Galatasaray'ın temiz bir takım olması ve Avrupa'da tanınması desek yeterli olur.

Fenerde başçavuşun eşeği değil.Ayrıca Dünya artık küçüldü,futbol evrenselleşti.Fenerde en az Galatasaray kadar tanınıyordur.Hem Kuyt Sneijderin arkadaşı yani en kötü oradan tanır.Pek mantıklı bir sebep değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Galatasaray'ın temiz bir takım olması ve Avrupa'da tanınması desek yeterli olur.

Fenerde başçavuşun eşeği değil.Ayrıca Dünya artık küçüldü,futbol evrenselleşti.Fenerde en az Galatasaray kadar tanınıyordur.Hem Kuyt Sneijderin arkadaşı yani en kötü oradan tanır.Pek mantıklı bir sebep değil.

Gs'nin bu seneki tek avantajı Cl olması yoksa yabancı futbolcular için o kadar da farketmez hangi takıma gideceği.

• walter samuel ve Sneijder.. al gel başkan..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Yav şu Ambrabat 8,5M
    Sneijder gelirsede 8M

Ömer Toprak hangi anadolu kulübünde?

Pardon,Serdar Aziz

• quote:

Türkiye ye gelmesi zor ama oyuncuyu KAP'a bildirince işler değişti. Fatih Terim lig maçlarından birinde gazeteciler transferi sormustu Terim de başkan bana Diego ve Sneijderi önerdi ben Kakayı istiyorum dedi. Kaka olmadı, Diego da olmadı, Sneijder Kaldı geriye olma ihtimali yüksek. Ünal Aysal Sneijder konusunu açıklarken iki ismi daha söyledi Fluminense’nin sol beki Carlınhos ve Twenteli Chadlı ilgileniyoruz dedi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.