Bildirim
WERİTECK 512x2 DDR400 RAm Satılıktır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
arkadaşım gasp etiğin 13 tane dvd mi ne zaman yolluyosun. birkaç tane dvd ye bile
göz koyacak kadar aşağılık bu adamla alışveriş yapmayın arkadaşlar. Sana olan Hakkımı Helal
etmiyorum. Tabi senin için bunun bi anlamı varsa!!!
Haram, Zıkkım olur İnşallah.... -
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34
arkadaşım gasp etiğin 13 tane dvd mi ne zaman yolluyosun. birkaç tane dvd ye bile
göz koyacak kadar aşağılık bu adamla alışveriş yapmayın arkadaşlar. Sana olan Hakkımı Helal
etmiyorum. Tabi senin için bunun bi anlamı varsa!!!
Haram, Zıkkım olur İnşallah....
Yinemi yaaaa. Ardı arkası kesilmeyecek bu işlerin galiba. Birde böyle bir haksızlığın üzerine satış yapılıyor. Ne diyelim Allah ıslah etsin. @odrin34 bu tip durumlarda ortadaki miktar 10ytl bile olsa forumdaki arkadaşları bilgilendirmek bir görev diye düşünüyorum. Sanırım bunu gören herkes daha dikkatli olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 13 Ocak 2007; 17:39:30 > -
Size ozelden mesaj atmistim "Ramlara talibim" diye.Ancak hakkinizda yazilanlari okuduktan sonra bir onemi kalmadi. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
sorun nedir?fake olmak böyle birşey olsa gerek. -
Veritech olabilir mi acaba ramler :) -
pm attım neden cevap yok acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: fromantep
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
sorun nedir?fake olmak böyle birşey olsa gerek.
DOSTUM SEN NE SAYIKLIYOSUN
BEN BU SAÇMALIĞA GÜLÜYORUM
HALA BÖYLE İNSANLARIN BU FORUMDA SATIŞ YAPABİLMESİNE...!
-
ben alıcıyım.eğer satıcıysanız ekleyin anlaşalım.babillihasan@hotmail.com.selamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X