Şimdi Ara

Weiwuer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 25 Ağustos 2006; 14:42:17 >

• cinnet gecirio
    foruma bir psikolok getirelim arkadaslar.
  • Cinnet deil :) dün gece oldu bu iş sadece merak ediyorum weiwuerden biri warsa yada yüksek lvl yada bi pskolog solesin nedir bu herifler
  • Upppppp bişe dein yaa snirim bozk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Upppppp bişe dein yaa snirim bozk

Bu oyunu bırakın yada çok az oynayın. Gerçek dünyaya dönün, huzuru bulun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Beyler bildiginiz gibi bu clan beramusun en iisidir we en fazla 70likleri bulundurandır ama gelin gorunki yaptıkları !!...

Dün gece res geldiginde serwer a girdim we cw lerin orda df yi gordum we hemen ark ı cagırdım o hemen tp sc kullandı yanıma geldi buraya kadar herşey normal...

Gittik Resist potion aldık felan başlıyıcaz heal arıyoruz geçtik bu df yürüerek desert e gitti bizde oraya geçtik we kesicez heal beklioz Cha... bilmemne bu herif geldi weiwuerden we bizde kutu korkusundan direk daldık sc bastık 1500 resist potlar felan derken bunlar 5 kişi geldi bu sefer 2 asas 1 warrior 2 pri ile e ne dersiniz siz olsanız? ben uyuz oldum tabi neyse kutu bizde idi sonuçta onceden basladıgımız için ama ks oldugunu için 1920 pot çıktı

hea bide o warrior habire abbys fire atıyodu oda ayrı bi kıl ediciydi

şimdi ben bu heriflere talos keserken tc çeksem ben kendimi haklı bulurum :@ uyuz oldum yaa

Şimdik Beyler bunlar paraya az ihtiyacı olan adamlar biz onalra gore 5 lvl aşşagıyıs gerçi oteki ark 68 di ama olsun şimdi bunlar nie boyle yapıolar? kendilerini bişey mi sanıyolar? bence ruhca ezik bu herifler uyuz oluorum hepsine kıl oluorum ws ws

NE ÖZELLİKLERİ WAR SANIYOLARKİ GELİP BİZİM DF MİZİ ALMAYA ÇALISIOLAR!!!

olm sen olsan öyle yapmazmısın ? kendini o adamın yerine koy bi.sen adamların kesmesinimi istersin yoqsa kendi clanınınmı kesmesini istersin birz mantıklı düşün .bak onların bi özelliği SAğlam olmaları tmmı.

• bEnce yaptıkları çok ayıp onlar daitem bolluğu varken böle yapmaları bence aç gözlülük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !....:::CYPER KRALI:::....!
    19 yıl önce açıldı
    Undead guıldı...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi sorsaydın her bırınızde ne kadar bus var abys fire var abys eye var bi sor bakalım
  • ayıp be böle oyun olmaz
  • senin nick ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.