of of sizinle işimiz var hem bak byanti sen kapa çeneni bakın arkadaşlar clandan çıkar ise beyaz pelerin giyiyo ok !!
quote:
Orjinalden alıntı: BerkoGame
of of sizinle işimiz var hem bak byanti sen kapa çeneni bakın arkadaşlar clandan çıkar ise beyaz pelerin giyiyo ok !!
ayrıca imzada yazanları cafeden bi abiden mi özenip yazdın lol diyorum ve yaşın kaç diyorum başkada bir şey demiyorum
Senin Yazmadığın Ne Malum
evet dikkat etmemiştim imzana o lvla gelen bir MAGE nasıl 7k npli olur inanması zor. cypherdayım ama kral kim bilmiyorum şu an sayk0dan sonra. human kralını da tanımam kralı gelsin
gel göstereyim lem senin yaşın kaç git yat sütünü iç ayrıca yalan kötü bir şeydir
Sen Sen Kendine Benze the_virtue
seviyeyi koruyalım. post kastığınız belli ama barınamazsınız bu şekilde bu forumda. toparlanın biraz
alakası yok yaw cypherde 80lvl yok nacati 80olmustu BAN yedi ve cypherde elmorad kral p3splanus adında BloodEyes clanından bir warrior paraya çok ihtiyacı olduğu için onu aday göstermisler eski kralda o clanın başkanıydı ztn
Bu oyun neden bu kdr yalana sevkeder insanı anlamak güç
quote:
Orjinalden alıntı: DeaTH_STaR
alakası yok yaw cypherde 80lvl yok nacati 80olmustu BAN yedi ve cypherde elmorad kral p3splanus adında BloodEyes clanından bir warrior paraya çok ihtiyacı olduğu için onu aday göstermisler eski kralda o clanın başkanıydı ztn
inandırıcı değil bence. kral ben olurum parayı ona veririm ne alakası var habire de award yaparım o adama yan charına bilmemnesine.
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
quote:
Orjinalden alıntı: DeaTH_STaR
inandırıcı değil bence. kral ben olurum parayı ona veririm ne alakası var habire de award yaparım o adama yan charına bilmemnesine.
bende bilmiyorum ama eski kralla konustum neden aday olmadığını falan sordum oda p3splanus un paraya ihtiyacı oldunu o yüzden onu aday gösterdiklerini falan söledi vs.vs...