Şimdi Ara

!....:::CYPER KRALI:::....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eee
  • bunun adı ne lvl lı kac nedır bu neyın nesıdır ? ne ole cypherın kralı demek kolay
  • KraLLarın PeLerini KırmıZı OLmuş HayırLı OLsun

Ya KraL OlduuNu BeLirTen Bi REsmini Koy Yada İsMini Göster
  • Ya Kızmayın ID Verilmemiş Ama Level 80 Vede KRal SEçmelerine Girip Kazanmış. Ama Helal 80 Yapmak Büyük Paşarı Kesim Pre lidir !!!
  • nsl kral ? pelerin turuncu
  • makara yapıo ya canı sıkılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ares Yeni Karus Kral
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • of of sizinle işimiz var hem bak byanti sen kapa çeneni bakın arkadaşlar clandan çıkar ise beyaz pelerin giyiyo ok !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BerkoGame

of of sizinle işimiz var hem bak byanti sen kapa çeneni bakın arkadaşlar clandan çıkar ise beyaz pelerin giyiyo ok !!

ayrıca imzada yazanları cafeden bi abiden mi özenip yazdın lol diyorum ve yaşın kaç diyorum başkada bir şey demiyorum
  • Senin Yazmadığın Ne Malum
  • evet dikkat etmemiştim imzana
    o lvla gelen bir MAGE nasıl 7k npli olur inanması zor.
    cypherdayım ama kral kim bilmiyorum şu an sayk0dan sonra.
    human kralını da tanımam kralı gelsin
  • gel göstereyim lem senin yaşın kaç git yat sütünü iç ayrıca yalan kötü bir şeydir
  • Sen Sen Kendine Benze the_virtue
  • seviyeyi koruyalım. post kastığınız belli ama barınamazsınız bu şekilde bu forumda. toparlanın biraz
  • alakası yok yaw cypherde 80lvl yok nacati 80olmustu BAN yedi ve cypherde elmorad kral p3splanus adında BloodEyes clanından bir warrior paraya çok ihtiyacı olduğu için onu aday göstermisler eski kralda o clanın başkanıydı ztn
  • Bu oyun neden bu kdr yalana sevkeder insanı anlamak güç
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeaTH_STaR

alakası yok yaw cypherde 80lvl yok nacati 80olmustu BAN yedi ve cypherde elmorad kral p3splanus adında BloodEyes clanından bir warrior paraya çok ihtiyacı olduğu için onu aday göstermisler eski kralda o clanın başkanıydı ztn

inandırıcı değil bence. kral ben olurum parayı ona veririm ne alakası var habire de award yaparım o adama yan charına bilmemnesine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

quote:

Orjinalden alıntı: DeaTH_STaR

alakası yok yaw cypherde 80lvl yok nacati 80olmustu BAN yedi ve cypherde elmorad kral p3splanus adında BloodEyes clanından bir warrior paraya çok ihtiyacı olduğu için onu aday göstermisler eski kralda o clanın başkanıydı ztn

inandırıcı değil bence. kral ben olurum parayı ona veririm ne alakası var habire de award yaparım o adama yan charına bilmemnesine.

bende bilmiyorum ama eski kralla konustum neden aday olmadığını falan sordum oda p3splanus un paraya ihtiyacı oldunu o yüzden onu aday gösterdiklerini falan söledi vs.vs...
  • Cypher Soytarısı,Cypher Koxpcusu,Cypher Lameri,Cypher Abazası
  • Şu Foruma Çocuklar Girmese Daha İyi Olacak.Hergün 50 Tane Saçma Topic Açıp Adamın Canını Sıkıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.