Şimdi Ara

Weider mi Hardline mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

weider mega bass 2000 mi alsam yoksa harline progainer mi alsam karar veremedım

• nitrofull mass
  • Dunyadaki en gereksiz supplementtir gainer. Kullanmaya gerek bile yok bence karbo+seker+azicik protein.. Onun yerine whey alip, proteini ihmal etmeden karbo agirlikli beslen. Yinede illaki gainer alicam diyorsan, urun kalitesini bilmem ama isim olarak weider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari mi tofaş mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

nitrofull mass

Şu merdiven altı Nitrofull'u kullanmayı vazgeçin artık. Protein tozlarında nişasta çıkan ürüne güven olmaz + Türk markası alacaksanız sadece Hardline kullanın.

Soruna gelince Weider en kral supplementtir.
  • Amerika'da çok satışı yok Weider'in. BSN, Gaspari, Muscletech, ON gibi firmalar daha başarılı bence.

Hep en kral weider de weider. Tamam kaliteli de bu saydığım markalardan bir farkı yok yani.

www.bodybuilding.com,www.iherb.comwww.tfsupplements.com vs. bakın bulduğun weider hayatta satın almayacağınız yan ürünler oluyor genelde.

Yeni başlayan biri için de ha hardline ha weider, destek alsın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

nitrofull mass

Şu merdiven altı Nitrofull'u kullanmayı vazgeçin artık. Protein tozlarında nişasta çıkan ürüne güven olmaz + Türk markası alacaksanız sadece Hardline kullanın.

Soruna gelince Weider en kral supplementtir.

Herseye +

ama en son weider en kral supplementtir yanlis.

turkiyede cesit cok az, Turkiye sartlari icinde en kral olabilir ona lafim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hardline Pro gainer kullananlar
    8 yıl önce açıldı
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede Weider'den iyi supplement olduğunu sanmıyorum.
  • Weider tabi ki.Fakat gainer alacaksan kesinliklie Universal öneriririm.Çok kalitelidir
  • optimum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohzman

Amerika'da çok satışı yok Weider'in. BSN, Gaspari, Muscletech, ON gibi firmalar daha başarılı bence.

Hep en kral weider de weider. Tamam kaliteli de bu saydığım markalardan bir farkı yok yani.

www.bodybuilding.com,www.iherb.comwww.tfsupplements.com vs. bakın bulduğun weider hayatta satın almayacağınız yan ürünler oluyor genelde.

Yeni başlayan biri için de ha hardline ha weider, destek alsın yeter.

Muscletech'ide düşündüm bi ara

• İlla gainer alacaksan 4,5 kg progainer al hardline, yoksa Muscletech Nitro-tech alabilirsin
  • OPTİMUM GOLD
  • Gainer alınacaksa Weider tavsiye etmem, zaten şekerden elde ediliyor karbonhidrat. Cytosport ürünlerine ait karbonhidrat ağırlıklı kilo aldırıcı grubu nispeten diğerlerine göre daha kalitelidir zira fiyatı da diğerlerine göre daha yüksektir.

Sanıyorum Bsn TRUE MASS'in fiyatı 182 TL den daha düşük fiyatlara geriledi (Nedeni de TR de tek distribütör varken şu an 3 tane BSN dağıtıcısı var)

Bsn True Mass ile 1 ayda 8 kg almıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Gainer alınacaksa Weider tavsiye etmem, zaten şekerden elde ediliyor karbonhidrat. Cytosport ürünlerine ait karbonhidrat ağırlıklı kilo aldırıcı grubu nispeten diğerlerine göre daha kalitelidir zira fiyatı da diğerlerine göre daha yüksektir.

Sanıyorum Bsn TRUE MASS'in fiyatı 182 TL den daha düşük fiyatlara geriledi (Nedeni de TR de tek distribütör varken şu an 3 tane BSN dağıtıcısı var)

pekı harldlıne nasıl hocam aralarında 2,5-3 kılo fark var nerdeyse o yuzden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neymar Jr.

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Gainer alınacaksa Weider tavsiye etmem, zaten şekerden elde ediliyor karbonhidrat. Cytosport ürünlerine ait karbonhidrat ağırlıklı kilo aldırıcı grubu nispeten diğerlerine göre daha kalitelidir zira fiyatı da diğerlerine göre daha yüksektir.

pekı harldlıne nasıl hocam aralarında 2,5-3 kılo fark var nerdeyse o yuzden soruyorum

Bulgaristan, Macaristan, Polonya üretimi ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Hardline da Türkiye'de ambalajlanıyor. Weider, BSN ile kıyaslanamaz Hardline. Universal, Twinlab, Optimum bile daha iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.