Şimdi Ara

Webo Resmen Fenerbahçe'de (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yanlız bu webo drogbadan daha yararlı olursa cok gulcem sezon sonunda ki bezen olabiliyo boyle seyler birini eziyo insanlar digerini yuceltiyo sonra tam tersi cıkıyor:)
  • Hayırlı olsun arkadaşlar.Ben Fenerbahçe'nin 4-4-2 oynayacağını sanmıyorum.4-4-2'ye uygun bir kadrosu olduğunu da düşünmüyorum.İleride 2 forveti iyi ancak ortasahada Emre-Meireles kullansa bile hücum gücü düşük kalır bence.Kanatlarda da git gel yapabilecek oyuncular belli.Topuz-Caner-Kuyt bunlardan 2si oynar eğer 4-4-2 oynayacaksa.Haliyle zorlanır Fenerbahçe.4-2-3-1 daha ideal Fenerbahçe için.Volkan-GG-Bekir-Yobo-Ziegler(HAK)-Meireles-M.Topal-Sow-Emre-Kuyt-Webo(Semih)
  • Hayırlı olsun, İnşallah UEFA'da ilerlemenize yardımcı olurlar. Lig için ise dileklerimi tahmin ediyorsunuzdur.
  • Merak edenler için Webo'nun FM profili
     Webo Resmen Fenerbahçe'de (ANA KONU)
  • Hayırlı olsun..
    Webo Sow'un yedeği olur.. 2 forvet oynatmaz aykut bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Adamların 2 transfer parasına biz 3 kişi aldık

canım ya nasılda oturmuş içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: trebAruna

quote:

Adam belli ki dalga geçiyor. Hele bi sakin ol da geç otur şöyle.
  • webo iyi oyuncudur izlediğim kadarıyla çok akıllı paslar dağıtabiliyor özellikle ileri hızlı çıkarken fakat kapalı defanslara karşı nasıl oynar onu bir görmek lazım büyük takımlarda oynamak ayrı bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

O nasıl oluyor açıklar mısın?

Emre+Ziegler+Webo=10 milyon £ civarı drogba+sneijder 30 milyon £ civarı yani drogba + sneijder 3 katı performans gösterirse anca eşit oluyor
  • quote:

quote:

quote:

O nasıl oluyor açıklar mısın?

Emre+Ziegler+Webo=10 milyon £ civarı drogba+sneijder 30 milyon £ civarı yani drogba + sneijder 3 katı performans gösterirse anca eşit oluyor

senin mantıgınşa bakarsak 10 milyon avroya ben 30 adam da alırım sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

ciddi olarak mı yazdın bunu ?

2 transfer dediğin yer yüzünde benzeri olmayan Drogba ve bölgesinin en iyilerinden olan Sneijder.

Bizim Emre transferi kaliteli sadece emre ve türk olduğu için küçük görülüyor ancak webo ve ziegler , hele hele zieglerin ne işi var bizde çözebilmiş değilim

Yok hacı yav adamlar bütün konuları trollüyolar bende seviyemi ona göre ayarladım anca bu bu kadar oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: trebAruna

quote:

Adam belli ki dalga geçiyor. Hele bi sakin ol da geç otur şöyle.

Dalga geçmiyormuş.

• quote:

Bu konuya gelip de GS'liler neden yorum yapıyor anlamıyorum. Anlayan biri varsa alıntı yapıp cevap versin.. Hayır Hayırlı olsun deyip geçen de yok. İşleri güçleri laf atmak, provokatörlük yapmak.. Her konuya girip de iğneli mesajlar atmanıza gerek yok.. Artık şu bölüm kısıtlama gelse de rahat etsek..

Madem böyle bi fikrin var o zaman senin de sadece kendi bölümüne yorum yapman gerekir ki birçok Galatasaray konusunda mesajlarını hatırlıyorum.Provoke edenleri savunmak için yazmıyorum kesinlikle Webo ya da herhangi bir transferiniz beni ilgilendirmez sonuçta gösteriş olsun diye hayırlı olsun diyecek halim de yok sonuçta rakibiz ligde ama yazdığını görünce dikkatimi çekti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

3 dünya yıldızı alınıcak dedi Aziz, gele gele Emre, Ziegler ve Webo geldi. Bizim için hava hoşta fenerliler bu adamları nasıl beğeniyorlar anlamadım.

bırak elleme hacı gönüllerince eğlensinler aziz yıldırım 3 dünya yıldızı sözünü tuttumu ? tuttu olay tamamdır
  • a.kocaman varken çift forvet hayal. onda o cesaret yok hala anlamadınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

quote:

Bu konuya gelip de GS'liler neden yorum yapıyor anlamıyorum. Anlayan biri varsa alıntı yapıp cevap versin.. Hayır Hayırlı olsun deyip geçen de yok. İşleri güçleri laf atmak, provokatörlük yapmak.. Her konuya girip de iğneli mesajlar atmanıza gerek yok.. Artık şu bölüm kısıtlama gelse de rahat etsek..

Madem böyle bi fikrin var o zaman senin de sadece kendi bölümüne yorum yapman gerekir ki birçok Galatasaray konusunda mesajlarını hatırlıyorum.Provoke edenleri savunmak için yazmıyorum kesinlikle Webo ya da herhangi bir transferiniz beni ilgilendirmez sonuçta gösteriş olsun diye hayırlı olsun diyecek halim de yok sonuçta rakibiz ligde ama yazdığını görünce dikkatimi çekti .

çocukların laf anladığı nezaman görülmüştür dostum ? bırak kendi çalıp oynasın alışık o böyle şeylere

• quote:

Orijinalden alıntı: channex

Pek insan sevinmemiş anlaşılan:)

yanlız bu webo drogbadan daha yararlı olursa cok gulcem sezon sonunda ki bezen olabiliyo boyle seyler birini eziyo insanlar digerini yuceltiyo sonra tam tersi cıkıyor:)

Bana da öyle geliyor. Drogbanin daha ne zaman geleceği belli değil. Bence bu sene gs drogba dan fazla yararlanamayacak seneye cl de akabilir. Kalitesine laf yok ama bana öyle geliyor. Ya da öyle istediğim için öyle geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

quote:

Zaten ilgilendirmeyen adam girip de kışkırtmak için mesaj atmaz lafım sen ve senin gibilere değil.

• İlerde iki siyahi oyuncu iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.