Şimdi Ara

Webo Resmen Fenerbahçe'de (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Bu konuya gelip de GS'liler neden yorum yapıyor anlamıyorum. Anlayan biri varsa alıntı yapıp cevap versin.. Hayır Hayırlı olsun deyip geçen de yok. İşleri güçleri laf atmak, provokatörlük yapmak.. Her konuya girip de iğneli mesajlar atmanıza gerek yok.. Artık şu bölüm kısıtlama gelse de rahat etsek..

Madem böyle bi fikrin var o zaman senin de sadece kendi bölümüne yorum yapman gerekir ki birçok Galatasaray konusunda mesajlarını hatırlıyorum.Provoke edenleri savunmak için yazmıyorum kesinlikle Webo ya da herhangi bir transferiniz beni ilgilendirmez sonuçta gösteriş olsun diye hayırlı olsun diyecek halim de yok sonuçta rakibiz ligde ama yazdığını görünce dikkatimi çekti .

Zaten ilgilendirmeyen adam girip de kışkırtmak için mesaj atmaz lafım sen ve senin gibilere değil.

Ben üstüme alınamam zaten ilk mesajımdı konudaki ama bu tip tepkileri sadece kendi bölümüne gelip yorum yapıldığında değil de her zaman vermek çok daha doğru olur diye düşünüyorum bunu söylemekti amacım

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

• ligde ki iyi forvetlerden biri bence güzel transfer yapmışlar
  • webo iyidir.

çıkar oynar golünü atar.
  • Pierre Webo Pierre Webo Oley !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Volkan
    Gökhan Transfer Yobo Hasan
    Topal
    Meireles Emre
    Kuyt------Webo------Sow

ALLAHINI SEVEN ÜSTÜME STOPER ATSIN

Stoper demişken Rolando'yu unutalım hocam.Rolando Napoli'ye transfer oldu Avrupa Liginde işimiz biraz daha zorlaştı.
  • İyi transfer oldu ben Webo transferinin doğru olduğunu düşünüyorum,Fenerbahçe'ye ligin kalanında çok fayda sağlicaktır, büyük bir ihtimal sol açık oynicak forvete dönük daha doğrusu bu şekilde oynaması şu an için en mantıklı hamle gibi duruyor
  • webo ancak sow la beraber oynarsa başarılı olur sowun yedeği olmaması lazım burası ibb değil
  • webo inş. iyi oyuncudur ve takım içinde uyumluluk sorunu olmaz diye temenni ediyorum yoksa halimiz yaman

gerçi eğer 4-4-2 formatına geçersek webo sow ile çok iyi ikili olabilir
  • galatasarayda mı webo anlamadım onlar daha cok yorum yazıyorlar da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Bilim Adamı

quote:

Orijinalden alıntı: channex

Pek insan sevinmemiş anlaşılan:)

yanlız bu webo drogbadan daha yararlı olursa cok gulcem sezon sonunda ki bezen olabiliyo boyle seyler birini eziyo insanlar digerini yuceltiyo sonra tam tersi cıkıyor:)

Bana da öyle geliyor. Drogbanin daha ne zaman geleceği belli değil. Bence bu sene gs drogba dan fazla yararlanamayacak seneye cl de akabilir. Kalitesine laf yok ama bana öyle geliyor. Ya da öyle istediğim için öyle geliyor

Hocam webo drogbayı yolda imza ister nasıl kıyaslıyorsun bunu. Çinde lig bitti hepsinde forma giydi yarısında gol attı. Formda biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

quote:

yanlız bu webo drogbadan daha yararlı olursa cok gulcem sezon sonunda ki bezen olabiliyo boyle seyler birini eziyo insanlar digerini yuceltiyo sonra tam tersi cıkıyor:)

Bana da öyle geliyor. Drogbanin daha ne zaman geleceği belli değil. Bence bu sene gs drogba dan fazla yararlanamayacak seneye cl de akabilir. Kalitesine laf yok ama bana öyle geliyor. Ya da öyle istediğim için öyle geliyor

Hocam webo drogbayı yolda imza ister nasıl kıyaslıyorsun bunu. Çinde lig bitti hepsinde forma giydi yarısında gol attı. Formda biri.

ben webo drogbadan iyi demiyorum webo drogbadan daha fazl katkı sağlar diyoru inanmayarak söylüyoru ama olsun yani ya da öyle olmasını istediğim için söylüyorum bilmiyorum

• Aykut Hoca çift forvet oynatmayacağına göre Webo iyi bir yedek ancak Sow Niang ve Drogbanın yanına yaklaşamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun diyelim
  • quote:

quote:

quote:

30 maç yapılmış ligde 11'inde oynamış. Nasıl hepsinde oynamış oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

quote:

quote:

30 maç yapılmış ligde 11'inde oynamış. Nasıl hepsinde oynamış oluyor?

yanılmıyosam çin ligi bitti şuan. drogba onlara 2. yarı geldi.

• Niang'dan iyi degil ama kotu de degil kesinlikle. Bozbaykus oldugumdan oturu ibb maclarini her hafta takip ederim adam gibi beslenirse cok rahat gol atan bir adam sow'a da benziyor ama onun kadar atletik degil sadece. Ben sevdim bu transferi ucretler de cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve Webo

Webo Resmen Fenerbahçe'de (ANA KONU)
  • güzel transfer oldu bence ozellıkle hava toplarında etkılı bır golcu hızıda gayet ıyı ama kapalı defans acmada ne kadar basarılı olur onu bılmıyorum bekleyıp gorecez
  • hava toplarında etkili olması için bizim kanattakilerin düzgün orta açması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.