Şimdi Ara

Webo Resmen Fenerbahçe'de (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamerunlu golcü Pierre Webo, 2012-13 sezonu ikinci yarısı itibariyle Fenerbahçemizin başarısı için ter dökecek.

9 yıllık İspanya kariyerinin ardından, 2011’de ülkemize gelerek İstanbul Büyükşehir Spor’un renklerine dahil olan Pierre Achille Webo Kouamo ile anlaşmamız 2.5 yıllık.

Ailemizin yeni ismi Webo’ya hoş geldin diyor; başarılarımızda büyük pay sahibi olacağına yürekten inanıyoruz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33141

• Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
    Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
    Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli
    kendisine ise;
    2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
    2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
    2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro

Yıllık ücreti çok makul bana kalırsa. Kötü transfer değil beyler. Webo üzmez. Ayrıca bu adamın Eto'yla birlikte Kamerun milli takımının forveti olduğunu unutmayın.
  • Hayırlı olsun. Ligden alınabilecek en iyi futbolculardan bir tanesi
  • çift forvet olursa iş yapabilir(4-3-1-2 veya 4-4-2)
  • 4-4-2 ye geçme zamanı gelmiştir
  • Hayırlı olsun makul bir transfer umarım başarılı olur.
  • Aykut Kocaman çift forveti anca yumurta kapıya dayanınca oynatır. Bir kere olsun bizi yanıltsın, 10 numara da alınmayacak gibi görünüyor, şimdi tam çift forvet zamanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Webo Resmen Fenerbahçe'de (ANA KONU)

Hayırlı olsun
  • ne niang ne nobre, webo iyidir

• varken çift forvet hayal olur
  • Hayırlı olsun. Belhanda'dan vazgeçilmesi Ziegler Emre ve Webo'yu getirdi. Sadece Belhanda düşünülüyordu.
  • Makul falan değil 6.500 m€ falan yapıyor toplamda .

Kaldıki Aykutu az çok tanıyan bilir Takımın Sistemini Bozmaya Cesarat edemiyecek . Ve çift forvet Oynatmıyacak takımı .

Boşa Yapılan 3 transfer
  • Drogba dan iyi

• Bir çoktan iyidit patlıyacağını düşünmüyorum
  • Bence başarılı olacak çok güveniyorum Webo' ya. Sow ile çift forvet oynarlarsa mükemmel ikili olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
    Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
    Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli
    kendisine ise;
    2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
    2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
    2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro

Yıllık ücreti çok makul bana kalırsa. Kötü transfer değil beyler. Webo üzmez. Ayrıca bu adamın Eto'yla birlikte Kamerun milli takımının forveti olduğunu unutmayın.

üzmez doğru diyosun.10 numara pozisyonuna transfer olmadığına göre sow-webo olur umarım.sence nasıl olur ?

• 3 dünya yıldızı alınıcak dedi Aziz, gele gele Emre, Ziegler ve Webo geldi. Bizim için hava hoşta fenerliler bu adamları nasıl beğeniyorlar anlamadım.
  • Adamların 2 transfer parasına biz 3 kişi aldık
  • Zenci iydir, sowa arkadasda olur, yobo dayıda var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.