Şimdi Ara

Webde gezinirken mousela sayfayı aşağı kaydırırken takılma oluyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu tam olarak nereye açacağımı saptayamadım o yüzden buraya açtım
    Arkadaşlar bu sorun 2-3 gün önce yoktu yeni olmaya başladı.İnternette forumda vs. gezinirken sayfayı fare scrolluyla aşağı indirirken titreme oluyor.Ama farede olmadığını düşünüyorum.Çünkü hep olmuyor.Birde sanki şunu farkettim psikolojik olabilir.Mesela pc de not defterinde yazı yazarken falan mesela tuşa basılı tutsam yavaş takıla takıla ilerliyor silerkende öyle.
    Sallıyorum;
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böyle yazarken normalde daha hızlı yazıyordu ve backspace e basılı tutup silmesi daha hızlı oluyordu.
    Virüs var galbia tarama yapmadım birazdan yapıcam
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    İyi akşamlar
    İyi forumlar

EDIT : BEYLER BU ARADA EKRAN KARTININ SÜRÜCÜSÜNÜDE GÜNCELLEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 9 Ocak 2014; 17:36:05 >

• güncel beyler acil yardıma ihtiyacım var hala sorun devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gumu$Kur$un

Öncelikle konuyu tam olarak nereye açacağımı saptayamadım o yüzden buraya açtım
    Arkadaşlar bu sorun 2-3 gün önce yoktu yeni olmaya başladı.İnternette forumda vs. gezinirken sayfayı fare scrolluyla aşağı indirirken titreme oluyor.Ama farede olmadığını düşünüyorum.Çünkü hep olmuyor.Birde sanki şunu farkettim psikolojik olabilir.Mesela pc de not defterinde yazı yazarken falan mesela tuşa basılı tutsam yavaş takıla takıla ilerliyor silerkende öyle.
    Sallıyorum;
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb böyle yazarken normalde daha hızlı yazıyordu ve backspace e basılı tutup silmesi daha hızlı oluyordu.
    Virüs var galbia tarama yapmadım birazdan yapıcam
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    İyi akşamlar
    İyi forumlar

EDIT : BEYLER BU ARADA EKRAN KARTININ SÜRÜCÜSÜNÜDE GÜNCELLEDİM.

kardeşim birdaha sıkıntın oldumu direk beni bul mutlaka yardımcı olurum tamam mı.

combofix indir. bilgisayarı yeniden başlat bilgisaya açılırken F8 e bas güvenli modda aç.

YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

• bü tür şeyler olduğunda combofix kullanırım ama bu sefer kullanmadım ve güvenli modda kullanmam şuan combofix yüklü bi kaldırıp tekrar kurayım sonra dediğinizi bi yapayım
  • dediğini yaptım düzeldi fakar arasıra yine oluyor ama az
  • sorun yine ortaya çıktı virüs taraması yaptım bi virüs buldu sildim.format atmayı son çare olarak görüyorum çözmeye çalışcam olmazsa format atıcam.benle aynı sorunu yaşayanlar vardır ama sorunun adının daha ne olduğunu bulamadım googleda ne yazarsam benimle aynı sorunu yaşanların konularını görürüm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.