Galatasarayımız'ın en büyük taraftar sitesi olan webaslan.com'dan bir ricam var arkadaşlar. Ne zaman fenerbahce.com a girsem derbi öncesi, hep bize laf atan, medan okuyan bir resim, video veya haber görüyorum. Ama webaslan'da nedense genelde böyle şeyler olmuyor. Webaslan'dan ricam bizim sitemizde de meydan okuyan video ve resimler ve dostluğu bozmayacak şekilde dokundurmalar, hicivler de bulunulmalı. Lütfen Fenerbahçeli arkadaşlar girip konuyu provoke etmesinler
Saygılarımla
tamam hallederim
ben de katılıyorum biraz tahrik edilmeli
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
tamam hallederim
Umarım bunu gerçek webaslan görür
quote:
tamam hallederim
Hiç gerek yok uykudakileri uyandırmaya. Durup dururken onları lüzumsuz yere motive etmiş olursunuz. Sessiz kalmak en iyisidir.
benim aklıma hep şu takıldı biz gslilerin neden antu gibi diğer takımları aşalayan bir sitemiz yok?
quote:
Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer
benim aklıma hep şu takıldı biz gslilerin neden antu gibi diğer takımları aşalayan bir sitemiz yok?
antu mu aşağılıyormuş bizi İyi ki var antu girip saçmalıklarını okuyup eğleniyoruz.
quote:
zamanında yapan olmamış. şimdi de çok geç.
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
quote:
antu mu aşağılıyormuş bizi İyi ki var antu girip saçmalıklarını okuyup eğleniyoruz.
Aynen yani, antu gibi rakip taraftara terörist diyecek sitem olacağına hiç olmasın
antu 'nun ne bok yediği belli değil 2 gün önce Haluk ulusoy 'a laf ederler 3 gün sonra takıma aklınızı başınıza alın derler ! 5 gün sonra Aragones 7 gün sonra Aziz yıldıvım'a 9 gün sonra kendilerine saydırırlar !!! dengesiz taraftar oluşumu ANTU !
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
quote:
Aynen yani, antu gibi rakip taraftara terörist diyecek sitem olacağına hiç olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: [D]HanD
quote:
tamam hallederim
Umarım bunu gerçek webaslan görür
gerçek vebaslan benim sahtesi görsün
Sitedeki ankette; "Sizce Fenerbahçemiz, G.Saray'a karşı kaç kez 'Yengeç Dansı' yapacak?"yazıyor, çok komiğime gitti valla. Webaslan'da ise, maçı kazanırmıyız sorusu? :) Webaslan'da Servet dönüyor diyor ama kaynak Fanatik.
tahrik et bizi
Fenerbahçe yönetimi , bunu resmi sitesinde sürekli yapıyor.
Tarih 11 Mayıs 2005...
5-1 biten Türkiye Kupası maçından saatler önce , fenerbahce.org'da atılan manşet aynen şöyle ; ''Cimboma k....... maya az kaldı ! ''
Maçtan sonra ise Fenerbahçe yönetimi , kendi resmi sitesinde ''saldırıya uğradıklarını , hacklendiklerini '' iddia ediyor.Nasıl oluyor da , Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sitesi hacklenebiliyor ?
Daha daha komiği , nasıl oluyor da o hackleyen kişiler sitenin sadece haber konsoluna dokunuyor...
Kendini aka çıkarma çabaları , başka birşey değil...
İki sitede aynı kuruma ait olmasına rağmen fenerbahce.com sitesi çok seviyesiz şeyler yaptığı gerçek. Örneğin; geçen sene Kadıköy'de 0-0 biten t.k maçından önce bu sitede ankette maç skoru tahmini soruluyordu ve şıklar ise 4-0, 5-0, 7-0 şeklindeydi. Gerçi maç sonunda gördük o anketi.
Yine bu maçtan öncede bu site kaç kere yengeç dansı yaparız diye anket yapıyor, webaslan.com ise sadece maç tahminini soruyor. Aynı kurumada ait olsalarda arada bariz bir şekilde seviye farkı olduğu gerçek.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Yine bu maçtan öncede bu site kaç kere yengeç dansı yaparız diye anket yapıyor, webaslan.com ise sadece maç tahminini soruyor. Aynı kurumada ait olsalarda arada bariz bir şekilde seviye farkı olduğu gerçek.
Valla ben bunu daha önce görmemişim sanırım. O zaman al birini vur ötekine diyebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Fenerbahçe yönetimi , bunu resmi sitesinde sürekli yapıyor.
Tarih 11 Mayıs 2005...
5-1 biten Türkiye Kupası maçından saatler önce , fenerbahce.org'da atılan manşet aynen şöyle ; ''Cimboma k....... maya az kaldı ! ''
Maçtan sonra ise Fenerbahçe yönetimi , kendi resmi sitesinde ''saldırıya uğradıklarını , hacklendiklerini '' iddia ediyor.Nasıl oluyor da , Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sitesi hacklenebiliyor ?
Daha daha komiği , nasıl oluyor da o hackleyen kişiler sitenin sadece haber konsoluna dokunuyor...
Kendini aka çıkarma çabaları , başka birşey değil...
Geçen sene Türkiye kupasında çeyrek final eşleşmelerinin yapıldığı gün ''lokum gibi kura'' manşeti atmışlardı resmi site olarak. Tabii bu manşeti atanlara sormak lazım lokum acı mı tatlı mı gelmiş diye.