Şimdi Ara

Webaslan'a ricam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasarayımız'ın en büyük taraftar sitesi olan webaslan.com'dan bir ricam var arkadaşlar. Ne zaman fenerbahce.com a girsem derbi öncesi, hep bize laf atan, medan okuyan bir resim, video veya haber görüyorum. Ama webaslan'da nedense genelde böyle şeyler olmuyor. Webaslan'dan ricam bizim sitemizde de meydan okuyan video ve resimler ve dostluğu bozmayacak şekilde dokundurmalar, hicivler de bulunulmalı. Lütfen Fenerbahçeli arkadaşlar girip konuyu provoke etmesinler

Saygılarımla

• tamam hallederim

ben de katılıyorum biraz tahrik edilmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

tamam hallederim

Umarım bunu gerçek webaslan görür
  • quote:

tamam hallederim

Hiç gerek yok uykudakileri uyandırmaya. Durup dururken onları lüzumsuz yere motive etmiş olursunuz. Sessiz kalmak en iyisidir.
  • http://www.fenerbahce.com
    http://www.webaslan.com
    http://www.karakartal.com

Sahibi aynı kişi değil mi? fenerbahce.com'a girmem. Ticari amaçlı site bunlar.

• İki site de aynı şahsa/kuruma ait ve rüzgar yapmaktan başka bir işleri yok.
    Onların yazdıklarıyla tahrik olacaksak işimiz var.
  • böylesi daha iyi öle tahrik edip yenilmesi kötü oluyor.en iyisi böyle.ben maç öncesi iddialı olmaya karşıyım heleki derbiyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tayfun'a haber verin de gidelim
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim aklıma hep şu takıldı biz gslilerin neden antu gibi diğer takımları aşalayan bir sitemiz yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

benim aklıma hep şu takıldı biz gslilerin neden antu gibi diğer takımları aşalayan bir sitemiz yok?

antu mu aşağılıyormuş bizi İyi ki var antu girip saçmalıklarını okuyup eğleniyoruz.
  • quote:

benim aklıma hep şu takıldı biz gslilerin neden antu gibi diğer takımları aşalayan bir sitemiz yok?

zamanında yapan olmamış.
    şimdi de çok geç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rulaZz

quote:

antu mu aşağılıyormuş bizi İyi ki var antu girip saçmalıklarını okuyup eğleniyoruz.

Aynen yani, antu gibi rakip taraftara terörist diyecek sitem olacağına hiç olmasın
  • antu 'nun ne bok yediği belli değil 2 gün önce Haluk ulusoy 'a laf ederler 3 gün sonra takıma aklınızı başınıza alın derler !
    5 gün sonra Aragones 7 gün sonra Aziz yıldıvım'a 9 gün sonra kendilerine saydırırlar !!! dengesiz taraftar oluşumu ANTU !
    quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: rulaZz

quote:

Aynen yani, antu gibi rakip taraftara terörist diyecek sitem olacağına hiç olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

quote:

tamam hallederim

Umarım bunu gerçek webaslan görür

gerçek vebaslan benim sahtesi görsün

• Sitedeki ankette;
    "Sizce Fenerbahçemiz, G.Saray'a karşı kaç kez 'Yengeç Dansı' yapacak?"yazıyor, çok komiğime gitti valla.
    Webaslan'da ise, maçı kazanırmıyız sorusu? :)
    Webaslan'da Servet dönüyor diyor ama kaynak Fanatik.
  • tahrik et bizi
  • Fenerbahçe yönetimi , bunu resmi sitesinde sürekli yapıyor.

Tarih 11 Mayıs 2005...

5-1 biten Türkiye Kupası maçından saatler önce , fenerbahce.org'da atılan manşet aynen şöyle ; ''Cimboma k....... maya az kaldı ! ''

Maçtan sonra ise Fenerbahçe yönetimi , kendi resmi sitesinde ''saldırıya uğradıklarını , hacklendiklerini '' iddia ediyor.Nasıl oluyor da , Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sitesi hacklenebiliyor ?

Daha daha komiği , nasıl oluyor da o hackleyen kişiler sitenin sadece haber konsoluna dokunuyor...

Kendini aka çıkarma çabaları , başka birşey değil...
  • İki sitede aynı kuruma ait olmasına rağmen fenerbahce.com sitesi çok seviyesiz şeyler yaptığı gerçek. Örneğin; geçen sene Kadıköy'de 0-0 biten t.k maçından önce bu sitede ankette maç skoru tahmini soruluyordu ve şıklar ise 4-0, 5-0, 7-0 şeklindeydi. Gerçi maç sonunda gördük o anketi.

Yine bu maçtan öncede bu site kaç kere yengeç dansı yaparız diye anket yapıyor, webaslan.com ise sadece maç tahminini soruyor. Aynı kurumada ait olsalarda arada bariz bir şekilde seviye farkı olduğu gerçek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Yine bu maçtan öncede bu site kaç kere yengeç dansı yaparız diye anket yapıyor, webaslan.com ise sadece maç tahminini soruyor. Aynı kurumada ait olsalarda arada bariz bir şekilde seviye farkı olduğu gerçek.

webaslan da yapıyor benzer şeyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_27653172/mpage_1/key_webaslan//tm.htm#27653172

Gerçi video linki çalışmıyor. Ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama yorumlara bakarsan GS lierin bazıları kızmış buna.

O maçı Fb kazanınca da bu sefer şu konu açıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_27707782/mpage_1/key_//tm.htm#27708140

• quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

webaslan da yapıyor benzer şeyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_27653172/mpage_1/key_webaslan//tm.htm#27653172

Gerçi video linki çalışmıyor. Ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama yorumlara bakarsan GS lierin bazıları kızmış buna.

O maçı Fb kazanınca da bu sefer şu konu açıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_27707782/mpage_1/key_//tm.htm#27708140

Valla ben bunu daha önce görmemişim sanırım. O zaman al birini vur ötekine diyebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Fenerbahçe yönetimi , bunu resmi sitesinde sürekli yapıyor.

Tarih 11 Mayıs 2005...

5-1 biten Türkiye Kupası maçından saatler önce , fenerbahce.org'da atılan manşet aynen şöyle ; ''Cimboma k....... maya az kaldı ! ''

Maçtan sonra ise Fenerbahçe yönetimi , kendi resmi sitesinde ''saldırıya uğradıklarını , hacklendiklerini '' iddia ediyor.Nasıl oluyor da , Fenerbahçe gibi büyük bir takımın sitesi hacklenebiliyor ?

Daha daha komiği , nasıl oluyor da o hackleyen kişiler sitenin sadece haber konsoluna dokunuyor...

Kendini aka çıkarma çabaları , başka birşey değil...

Geçen sene Türkiye kupasında çeyrek final eşleşmelerinin yapıldığı gün ''lokum gibi kura'' manşeti atmışlardı resmi site olarak. Tabii bu manşeti atanlara sormak lazım lokum acı mı tatlı mı gelmiş diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.