benim aklıma hep şu takıldı biz gslilerin neden antu gibi diğer takımları aşalayan bir sitemiz yok?
Galatasaray kültür ve etiği izin vermez. İstesek de beceremeyiz.
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Valla ben bunu daha önce görmemişim sanırım. O zaman al birini vur ötekine diyebiliriz.
Reytinge ve para önemli bu siteler için. Taraftar sitesi değil bence.
Haber ve benzeri şeyleri öğrenmek isteyenler
FB için;
fenebahce.org antu.com fenerlist.org
GS için:
galatasaray.org ultraslan.com alisamiyen.net
sitelerine girebilir.
yapacam dedim mi yaparım al olmuş mu?
mükemmel olmuş abi harbiden. Koptum ama bunu resmi siteye koymak lazım
Pardon varmış zaten sitedeSayemde bunu da yaptık :P
quote:
Orjinalden alıntı: [D]HanD
Pardon varmış zaten sitedeSayemde bunu da yaptık :P
Bunların sitesi yine aşağılayıcı bi anket açmış sinir oldum mail attım webaslan'a belki sonuç verir
emre gol atsında görürüz o zaman kim kimi oynatıyo
quote:
Orjinalden alıntı: [D]HanD
Bunların sitesi yine aşağılayıcı bi anket açmış sinir oldum mail attım webaslan'a belki sonuç verir
Her 2 sitenin de sahibi aynı kişi. Mail atarken sizin diğer site şöyle yapıyor mu diyeceksin? Amaçları gaz verip reyting kapmak.
Farkındayım ama belki editörler falan farklıdır bişeler ayarlar be hacı
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
yapacam dedim mi yaparım al olmuş mu?
burda fenerbahçe yi değil emreyi aşağılamışlar ve bence hiç şık olmamış ...tercihini galatasaraydan değilde fenerbahçe den yana kullanmış birine bu tür birşey söylemek bence biraz ağır olmuş .... okanda beşiktaşa gitmişti zamanında onun için neden benzer şeyler yapılmadı ?? emre ömür boyu vicdan azabı çekecek olmaya mahkum ederek kendine ceza verdi zaten bu tür şeyelere gerek yok ....fatih terim zamanında bana fenerbahçenin teklif ettiği paraya insanlar din değiştirir demişti ama ikinci gelişinde adamı kovdurlar .....birazda böyle düşünmek lazım .....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme