Bildirim
WEB TASARIMI İÇİN DERS İSTİYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir kaç kitap alırsan halledersin bu işi. bir de forumlara takıl -
NASIL KİTAPLAR BİRDE ANLATIMI SADE OLMALI DEĞİL Mİ
ÇOĞUNUN ANLATTIĞI ŞEYLERDEN BİRŞEY ANLAŞILMIYOR -
Başka bir başlıkta da önermiştim bu kitabı erkan balaban: web tasarım kılavuzu tavsiyemdir. -
DOSTUM ÇOK SAĞOL. AMA YİNE YARDIMCI OLACAK BİRİ OLURSA İSTANBUL DA OTURAN MUTLAKA DİKKATE ALACAĞIM. KENDİNE İYİ BAK. -
www.w3schools.com
ayrıca dreamweaver help menüsünü de kurcala
derse de gerek yok..web programcılığı düşünüyosan da php yi öneririm -
madem derse gerek yok bu herifler niye 1500 000 000 lira istiyolar. Neyse dediğiniz gibi yapçem. Eğer başka kitap bilen olursa yazarsa sevinirim. Anlatım kolay olmalı ama -
bu arada programları nasıl indirebilirim. Web den ne kadar sürer? -
google dan ara indirirsin...
madem derse gerek yok demişsin niye bukadar istiyolar...çünkü böyle düşüneceğini biliyolr emin ol...onların öğrettiği herşeyi kendi çabalarınla öğrenebilirsin..ama sakın bu işin kolay olduunu sanma -
dostum
aspindir de google de hepsini bulursa tam ve eksiksiz.. -
ARKADAŞLAR BEN BİLGE ADAMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM WEB TASARIMI İÇİN SİZCE Bİ KATKISI OLUR MU ? -
Arkadaşın dediği gibi Bir kaç kitap alırsan halledersin bu işi. bir de forumlara takıl -
SANA ON-LİNE BİLDİGİM KADARI İLE DERS VEREBİLİRİM GRAFİK ve FRONT PAGE ım KUVVETLİDİR!
AYRINNTI İÇİN BANA PM AT :) -
Herşeyin başı Html.Html ile başla.Html en kolayıdır.Google'dan arattığın zaman bulabilirsin.Daha sonra Asp ve Php devam et.Daha sonra diğer dilleride denersin. -
yıllardır bilgisayar kullanıyorum iki yıldır teknik olarak ilgileniyorum önce visual basicle uğraştım çat pat bişeyler öğrendim ama tıkanıp kaldım sonra web proğramcılığı denedim html öğren dediler ve daha yeni html yi söktüm şimdi javascript çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum ama ondada tıkanıp kaldım. görüyorumki çoüu kişi için benim yaptıklarım çocuk oyuncağı peki bu insanlar nasıl yapıyor bu işleri? demek istediğim bu işi tek başına başarabilen varmıdır aceba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6212619F -- 3 Aralık 2005, 20:30:55 > -
kardes istersen sana kargo ucerini odemen karsılıgında elimde bulunan web tasarımcılık ve programlama ile ilgili 27cd cekip gonderebilirim dersanede coook daha iyi bence orjinali bendede yok ama orjinal fiyatı 10.000$ cıvarında -
kitap+kurs neden düşünmüyorsun -
ben bu ısı senelerdır yapıyorum ama ne kımse bana bır saat ders verdı ne de bir kac kıtap sayfası okudum bu ısı ıstersen seversen yaparsın baska bıseye gerek yok goster ıcındekı azımlı ınsanı hyt bea -
evet katılıyorum bence kişisel beceri ve istek bi de kendin kaynak bulup yapcan..internet bu açıdan çok faydalı her türlü kaynak var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: by_asikral
kardes istersen sana kargo ucerini odemen karsılıgında elimde bulunan web tasarımcılık ve programlama ile ilgili 27cd cekip gonderebilirim dersanede coook daha iyi bence orjinali bendede yok ama orjinal fiyatı 10.000$ cıvarında
dostum ben boş cd parasına kadar her türlü masrafı karşılamaya hazırım gönderirsen minnettar kalırım. msn adresim kayıtlı göndermek istersen görüşelim
Benzer içerikler
- taslak ev çizim programı
- photoshop crack
- basit proje çizim programı
- font bulma
- illustrator dil değiştirme
- çizim programları
- font bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X