Şimdi Ara

Web Tasarım öğrenmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Web tasarım hakkında hemen hemen hiçbir şey bilmeyen biriyim. Birkaç temel HTML tagından başka bir şey bilmiyorum.

Sizce tasarım öğrenmeye nereden başlamalıyım? PHP düşünüyorum ama bir fikrim yok bu konuda.

İlk önce HTML mi öğrenmek gerekir? Ne yapmalıyım sizce?

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age -- 28/6/2004 17:29:02 >

• usta sen nasıl yüzbaşısın.HTML'yi bilmen lazım.

http://www.webdersleri.com sitesi bir ziyaret edin.
  • Yüzbaşı olmak için HTML mi bilmek gerekiyor? Vallahi 689 mesaj atınca yüzbaşı oluyorsun otomatikman.

Şaka bir yana, adres için teşekkürler. Tabii önerilerinize hala açığım. Nerden başlasam, nasıl bir yol izlesem?
  • Sen html php vs. öğrenirsen sadece web sitesi yapabilirsin.Tasarım senin yaratıcılığına ve renkleri kullanımına bağlı.
  • oooo isin uzun dostum.. kolay gele
  • Müthiş moral veriyorsunuz.
  • bence hemen bildiğin kadarıyla bir site yap ve yayına koy. siteyle uğraşırken zamanla öğreniyorsun zaten html yi falan. ama yinede yukarıda arkadaşın verdiği adresten yardım almakta fayda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • web tasarım öğrenmek için photoshop öğrenmek gerek..
    web programlama içinse asp,php,jsp...

ilk etapta php,asp gibi dilleri öğrenmene gerek yok bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusu -- 29/6/2004 10:12:37 >
  • internetten bir kaç hazır site cek onları front page ile oynama yp üstünde çalış yqvas yavas ogrenirsin..
  • Age dostum senle aynı kaderi paylaşıyoruz bende yaklaşık 1 ay önce bu işe başladım.Html ile başlamamı önerdiler daha sonra frontpage ile bi site yaptım şimdi yayınlamaya başlayacağım anlayacağın işin çokkkkkkkkkkk...
  • dostum senin isin zor bende ilk olarak hazır sitelerle ugras hebirdewww.harmanyeri.com sitesini tavsiye ederim.
  • Teşekkürler arkadaşlar. 3 ay boş zamanım var, bu sürede bir şeyler kapmak istiyorum. Eylül'den sonra ÖSS derdi var zaten. :)
  • Görsel ağırlıklı site yapıcaksan hiç kasma HTML ile. Photoshop ve Dreamweaver öğren. Siteyi photoshop ta hazırla daha sonra parçalara ayırıp dreamweaver da düzenle, Photoshop'u iyi kullanırsan gayet prof. siteler hazırlayabilirsin tabi HTML'den de biraz bişeyler öğren zaten dreamweaver da yaptığın şeyin kodlarını görebiliyosun öyle ölye neyin nerde olacağını nasıl kullanıldığını öğrenirsin.

İşlevsellik önemli ise,kolay güncellenebilen içeriği zengin komplike bi site yapıcaksan ,görsellik önemli değil dersen HTML öğren daha sonra da ASP,PHP öğren.
  • evet arkadaşlar doğru söölemiş.ama photoshopla tasarımı hazırlarken netten de hazır templateleri incelersen zorlanmadan halledebilirsin.nasıl yapıldığını öğrenirsen kendi yapımında kolay olacaktır.photoshopla ilgili sitelere girmeni tavsiye ederim.inanılmaz şeyler yapabilirsin photoshopla
  • Bana güncel ve database li bir şey lazım aslında ;)
  • tasarıma başlayacaksanız html ile başlayınız ki tasarım php ile yapılmaz php web programlama dilidir

yani o asp ile php ile gördüğümüz sayfalarda tasarım html ile yapılmıştır sen html i yut sonra php ye ywaş yawş başla
  • HTML'e başladım. Basit sayfalar yapıyorum notepad ile. :)

<body>
    :P
    </body>
  • note pad den site yapma sadece artistik mevzusu güzel sie için bi program kullan bence dreamwawer gib mesela
  • oooooooo 10 fırın ek ye.bak o zaman güzel bir site yaparsın flashlı felan.sonrada asp destekli hosting aldımı
  • Dostum bence yapa yapa öğrenmek daha iyi
    aç frontpage'i kendine bi site yap onu yayınla
    internetten birşeyler öğren bir daha yap yayınla böyle böyle bu iş tamamdır
    ayrıca bir kaç html kodu için

www.hazirkod.com
    adresine girebilirsin kolay gelsin!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.