Bildirim
web sitesi oluşturma. anlayan yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
baya bişey yazmıştım ama sistem hata verdi üşendiğimden tekrar yazmıyorum
. Kısa ve net olarak html-css öğrenebilirsin veya bu işi daha kolay yapacak ara programlar adobe muse vs gibi. Ama Program önermem html-css öğrenmeye başlamanı tavsiye ederim. Daha sonra işin içerisine dinamiklik girecek ve yazılım dili öğrenebilirsin.
_____________________________ -
Güncell
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
terecifatih,
Sana tavisyelerim bu islere gore olucak:
1. Ingilizcen nasil ?
2. HTML/CSS 0 dan 5e kadar kendine bir scor ver?
3. Internetde Ticaret icin bir site mi, yoksa basit bir site mi?_____________________________ -
Eğer profesyonel bir şey yaptırmak istiyorsan öğrenmen çok zaman alır bunun yerine işi bilen birine yaptırmayı tavsiye ederim ama acele yok oğreniriz diyorsan tam anlamıyla profesyonel bir site için html5 css3 ve jquerry bilmen gereklidir.tabi ticaret amaçlı ise php gibi dilleri de bilmen gerekiyor .
Merhabalar,konuyu açan ben değilim ama sormak istedim. İlerde bilgisayar/yazılım mühendisiliği düşünüyorum ve bu alanlar çok ilgimi çekiyor. Bende düşündüm bu işe nasıl başlarım diye aklıma site yapmak geldi amacım ticaret vs. değil kimsenin girip girmemesi de değil sadece öğrenmek ve kendimi geliştirmek kendime bir host ve domain buldum ücretsiz sitem şu an var ama içi boş ben sadece öğrenmek istiyorum ve bu alanda yeniyim o yüzden konu konu dolaşıp bilgi topluyorumm. Bir arkadaşa html ve css için Yakın Kampüs videolarını önermişler bende açtım 30 videoyuda canı gönülden izledim fakat bu bilgiler bana çok yetersiz ve kopuk geldi açıkcası bende araştırmaya devam etme kararı aldım ve şu an bir kitap arıyorum. Kodları az çok biliyorum ve geliştirmek istiyorum. Kitapda html ve css kodları olmalı bunları üst üste koyarak adım adım site yapmayı göstermeli basit bir şekilde ve sade bir site daha başka kitaplarla üstüne bir şeyler koymak istiyorum ama şu an taslak yapamadım yanı başlangıcı bulamadım bana yardımcı olursanız sevirim
Yaş 17
İngilizce 5 üzerinden 2 ama öğrenmeye açım öyle söyliyim
HTML/CSS 5 üzerinde 1.5 olabilir en fazla benim kanımca
Basit kendimi geliştirmek için site istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 14 Şubat 2015; 17:19:08 >_____________________________
-
hicbirsey bilmeden soyle birsey bile yaoabilirsin birkac hafta yada ay takilirsan...
http://jeansgurulari.com
StealheX selamlar,
Ilk once, web icin sana bir tavsiyem :http://www.codecademy.com/en/tracks/web
Sonra ise...yazilim dedigin zaman....baya bir cok alandan bahsedebilirz. Anladigim kadariyla web development/web tasarimi ilgini cekiyor degil mi?_____________________________ -
HTML Ve CSS Bilmen Şart, Onların Aklında Kalabilmesi İçinde İngilizce Şart
Codecademy Herkes Tarafından Beğeniliyor, Ben de Beğendim Ama İngilizcem Yok
Neyse ki Ben 15 Yaşındayım Kolayca Beynime Girer Ama Sen Nasıl Yaparsın Bilemem.
Bu İşlere Genç Yaşda Başlamak Daha Avantajlı._____________________________ Asosyalliğin kitabını yazmış bir gencin öyküsü... -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
Merhabalar,konuyu açan ben değilim ama sormak istedim. İlerde bilgisayar/yazılım mühendisiliği düşünüyorum ve bu alanlar çok ilgimi çekiyor. Bende düşündüm bu işe nasıl başlarım diye aklıma site yapmak geldi amacım ticaret vs. değil kimsenin girip girmemesi de değil sadece öğrenmek ve kendimi geliştirmek kendime bir host ve domain buldum ücretsiz sitem şu an var ama içi boş ben sadece öğrenmek istiyorum ve bu alanda yeniyim o yüzden konu konu dolaşıp bilgi topluyorumm. Bir arkadaşa html ve css için Yakın Kampüs videolarını önermişler bende açtım 30 videoyuda canı gönülden izledim fakat bu bilgiler bana çok yetersiz ve kopuk geldi açıkcası bende araştırmaya devam etme kararı aldım ve şu an bir kitap arıyorum. Kodları az çok biliyorum ve geliştirmek istiyorum. Kitapda html ve css kodları olmalı bunları üst üste koyarak adım adım site yapmayı göstermeli basit bir şekilde ve sade bir site daha başka kitaplarla üstüne bir şeyler koymak istiyorum ama şu an taslak yapamadım yanı başlangıcı bulamadım bana yardımcı olursanız sevirim
Yaş 17
İngilizce 5 üzerinden 2 ama öğrenmeye açım öyle söyliyim
HTML/CSS 5 üzerinde 1.5 olabilir en fazla benim kanımca
Basit kendimi geliştirmek için site istiyorum
Dostum merhaba,
Öncelikle tüm içtenliğinle yazdığın cumlelerden dolayı kutlarım seni. Kendini geliştirmek için aşağıdaki yazıları okuyabilirsin sana yardımcı olacaktır. Başlangıç için ilk linkteki w3schools.com u öneririm sana. Önce html den başlarsın html in hepsini bitirdikten sonra css çalışırsın. Site ingilizce oldugu için ingilizcen de gelişir. cumleleri anlamaya çalışırsın hem hem de hemen uygulama yapabileceğin bir bölüm de var o bolumlerde uygulama da yapabilirsin. html ve css i tam olarak hallettikten sonra template oluşturursun. Temelini kurduktan sonra template yapmak daha iyi olur senin için. html ve css i hallettikten sonra da bootstrap çalışmanı tavsiye ederim. Linkini ekledim aşağıda ne olduguna bakabilirsin. Çalışma sırasında takılırsan yapamadığın noktalar olursa infstock1@gmail.com hesabından ozel olarak yazabilirsin senin gibi öğrenme heveslisi bir kişiye yardımcı olmaktan memnun olurum. Kolay gelsin dostum..
http://informationstock.com/w3schools-com
http://informationstock.com/codecademy-com
http://informationstock.com/bootstrap_____________________________
-
Oncelikle cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Su an web tasarım ve android programlama ilginç çeken alanlar, bunlari geliştirerek üstüne bir şeyler koymak istiyorum. Verdiğiniz linklere hemen favorilerime kaydettim ve yarin inceleyeceğimiz. İlgilendiğiniz için cok teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum öncelikle verdiğiniz sitelere göz atarak yavaş yavaş bu ise başlayacağım inşallah. Derslerimde olduğu için fazla vakit bulamasamda ne kadar erken öğrenmeye baslarsam kar olacağını düşünüyorum verdiğiniz linklere tek tek bakacağım ne kadar geç olursa olsun bu kod işini çözeceğim bu sefer. Bundan once de bir kaç girişimim oldu fakat kaynakların yetersizliği yüzünde ertelemistim bu sefer karaliyim bu kod isini bitirecegim. İlgilendiğiniz için canı gönülden teşekkür ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt