Şimdi Ara

tecrübeli wep tasarımcılar buraya ortak arıyorum wep sitesi için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanımızda bilgi teknolojileri ve internet çok büyüdü arkadaşlar. Şimdi herşeye anında ulaşabilme imkanımız var. Fakat bu yeni bir sorun oluşturmaya başladı. Benim de bunun üzerine mükemmel bir wep sitesi nasıl olabilir kafamda düşünceler oluştu bir çözüm aklıma geliyor. Php den az miktar anlıyorum java dersleri almıştım ama hosting de serverde halen aklıma soru işaretleri var. 2.500tl nakit para ve projem var. Başlangıç için iyi bir sermaye olduğunu düşünüyorum. Yaş 22 üniversitede okumaktayım. Deneyimli arkadaşlar sistemi ortaklık olarak açacaz. İnternette 10 saatimi wep sitesi içerik yükleme ile uğraşabilirim. Ayrıca 10.000 tl yakın da finansman-ortakçı bulabilirim.Benimle ortak bu projede yer almak isteyenler yaptıkları sitelerin linklerini buraya yazabilirmi. Maaşlı bir iş yada ücrete tabi olmayacak. Herşey noterden onaylı olacak. Ortak olacak arkadaşlara sistemi elden anlatmak isterim.

Proje sosyal paylaşım sitesi niteliğinde sayılır. Yalnızca sosyal paylaşım sitesi gibide değil. Mükemmele yakın bir wep sitesi olcağı için çok geniş olacak. Ayrıca wep programlama da olacak.

Yöneticilerden Diablo arkadaşım olur.Beni sorabilirsiniz.Arada takışırız ona göre sorun beni yalan yanlış bilgiler vermesin :))

Lütfen ciddi tasarımcılar mesaj atarsa sevinirim. Ayrıca ortaklık için 18 yaş ve ankara da ikamet etme şartını arıyorum. Ortak bulamazsam phpyi öğrenip kendim yapacam.

pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 14 Nisan 2011; 13:04:05 >

• WEP (Wired Equivalent Privacy) : kablosuz ağ bağlantılarında veri bağ tabakasında çalışan şifreleme yöntemidir. Bunun program ve tasarımcısınımı arıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombieonline -- 28 Nisan 2011; 4:13:30 >

WEP (Wired Equivalent Privacy) : kablosuz ağ bağlantılarında veri bağ tabakasında çalışan şifreleme yöntemidir. Bunun program ve tasarımcısınımı arıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zombieonline

WEP (Wired Equivalent Privacy) : kablosuz ağ bağlantılarında veri bağ tabakasında çalışan şifreleme yöntemidir. Bunun program ve tasarımcısınımı arıyorsunuz?

bu mesaja katılıyorum :) ayrıca bir tavsiyede bulunucam asp.net ve ajax öğrenirsen daha sağlıklı güvenli siteler elde edebilirsin özellikle ajax sosyal paylaşım siteleri için çok önemli bir unsur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.