Şimdi Ara

Web Progralamada yeterli düzeyde olup olmadığımı nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Html ve css temel bilgiye sahibim. Linkler, tablolar, formlar, resimler diğerlerini hep biliyorum. Css'te az çok biliyorum. Kendimi sınamak istiyorum. Bilgisayar programcılığı okuyorum. Web tasarım dersi var. Ben o derste bize verilenlerden daha fazlasını biliyorum html'de. Zaten css görmedik. Benim merak ettiğim rahatlıkla bu alanda iş bulabilmek için hangi seviyeye gelmemiz lazım hangi konuları biliyo olmamız lazım. Bu alanda tecrübeli arkadaş varsa başlangıç düzeyinden en yüksek düzeye kadar öğrenebilecek konuları listeleyebilir mi?

• seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    İngilizce seviyem Elemantary yani kötü. Geliştirmek istiyorum ama nasıl geliştirecem bilmiyorum. Sürekli okumak, çeviri yapmak lazım.
  • Merhaba ,
    Javascript ogrenmeye ve sonrasinda en az bir Framework u `React.js, Angular 2, Vue.js vs` ogrenmeye calis., ama Angular veya react gibi bir frameworke gecmeden once temel duzey Jquery ogrenmende faydali oalcaktir.;

Is bulma adina, asagidaki maddeler cok onemlidir.

Responsive desing
    - CSS ile Media query ozelliklerini temel duzeyde ogren
    - temel duzeyde grid sistemlerini ve flx box yapisini ogre
    - sonra Bootstrap css kutuphanesine odaklan ve bu kuutphaneyi verimli kullanmaya calis. Piyasada en cok kullanilan CSS kutuphanesi bootstrap.

Javascript for front-end developers
    - Tarayicilar icin temel Javascript bilgisi(yani Javascript dilin genel yapisi ve her hangi bir framework kullanmadan genel olarak javascript olaylarini yakalmak islemek ve html yapisini javascript ile degistirmek)
    - Temel Jquery. Jquery yukaridaki maddede attigin temelden sonra senin icin bir cok isi kolaylastiracaktir. Angular ve React gibi kutuphaneler den sonra kullanimi azalsada hala turkiyede cok kullanilir ve temel duzeyde bilmek her zaman avantasdir.
    - Jquery ile ajax islemleri . Jquery ile sunucu istemci ieltisiminin bugun icin en onemli parcasi olan `Ajax yapisini` temel duzeyde ogren.
    - React yada angular dan birini sec ve temel duzeyde ogren.

Yukaridakilere baska ilavelerde yapilabilir am abenim ilk aklima gelen `turkiye is piyasasini dusundugumuzde` bunlar

Birde mock service denilen `sahte sunucu` olusturmayi ogrenirsen iyi olur boylece, genel olarak sunucu - istemci iletisimini ogrenebilirsin. tabi once yukaridakilerde bir yere geldikten sonra.
    Sonrasinda, Ionic benzeri bir mobile framework e ve genel olarak node.js e bakman gerekecektir.

Sozun ozu, temeli saglam atip sonrasinda piayasada kullanilan frameworkleri iyi kullanmayi ogrenmek is bulmani kolaylastiracaktir.

Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk_uzel -- 10 Kasım 2016; 19:39:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.