Bildirim
WEB HOSTİNG ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
host.net.tr / istanbulhost.com
ikisini de kullandım.Attığım ticketler 5 dk içinde cevaplandı.Ve hiç bir zaman sunucu problemi yaşamadım. -
turhost ve natro nasıl natro 100 tl lik google reklam çeki veriyor -
Ben yıllardır Natro kullanıyorum. Hem kalitesi hem servisiyle hiç bir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ediyorum. -
natro'da 1 kaç kez kullandım sorunsuz.. fakat şiddetle ihs (istanbul hosting solution) öneriyorum... 9 yıldır bütün müşterilerime bu firmadan hosting ve domain aldım 1 kez dahi sorun çıkmadı.. (dünya sıralamasında 57. idi en son şu an sıralamasını bilmiyorum)
web adresi: IHS -
önerileriniz için çok teşekkür -
quote:
Orijinalden alıntı: sunucum
turhost ve natro nasıl natro 100 tl lik google reklam çeki veriyor
O reklam çekini de vermeyen yok,neredeyse sokakta bile dağıtacaklar
İşin garibi o çeki kullanmak için kredi kartı bilgisi istiyor.Bende de kredi kartı olmadığı için hiç kullanamıyorum... -
ön ödeme seçin diyorlar kredi kartı bilgisi istemiyormuş denemedim ama kart bilgisi girince çart çart çekmesinler bu konuyu tam bilen biri yokmu -
Natro ve datafon.net.tr bir sıkıntı olmaz. Yıllardır bu şirketlerle çalışıyorum -
natro dan alacam herkez onu önerde 100 tl google reklam çekide hediye ediyor tabi onu kullanırken kart isteyecekmi istemeyecekmi -
100TL lik hediye çekini kullanabilmen için Google Adwords hesabına kredi kart veya banka havale yolu ile 14tl ödemen lazım Aksi taktirde hediye çekini kullanamazsın. -
-
Bu bahaneyle tecrübemizi aktarıyım sizlere.
Websahibi.com dan aldığımız hosting hizmeti ilk 4 ay çok iyiydi. Beşinci ay ise siteye sık sık ulaşamamaya başladık. Bunlardan birinde anlık çok fazla giriş olmuş diye cevap aldık. Sonra bu ulaşamama olayı zarar verecek kadar sıklaştı. Kontrol panelindeki uptime oranı diplerdeydi.
Durum dayanamacak hale gelince parasını ödediğimiz hesap bitmeden Turhost.com a geçtik. İlk izlenimimiz çok hızlı erişim imkanıydı. Bu hosta geçeli çok kısa bir süre oldu. Performansı ile ilgili bilgileri mutlaka burada yazarım. -
istanbulhost öneririm -
turhost kocaelinde bi firma fiyat ve hız mükemmel. Tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Forever79
Websahibi.com dan aldığımız hosting hizmeti ilk 4 ay çok iyiydi. Beşinci ay ise siteye sık sık ulaşamamaya başladık. Bunlardan birinde anlık çok fazla giriş olmuş diye cevap aldık. Sonra bu ulaşamama olayı zarar verecek kadar sıklaştı. Kontrol panelindeki uptime oranı diplerdeydi.
Durum dayanamacak hale gelince parasını ödediğimiz hesap bitmeden Turhost.com a geçtik. İlk izlenimimiz çok hızlı erişim imkanıydı. Bu hosta geçeli çok kısa bir süre oldu. Performansı ile ilgili bilgileri mutlaka burada yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: freedommaker
turhost kocaelinde bi firma fiyat ve hız mükemmel. Tavsiye ederim.
Turhost dada ufak sorunlar yaşamaya başladık. Sanırım bunların birbirinden farkı yok. Gelişmeleri yine bildiririm.
-
websahibinden almada nereden alırsan al,aldığıma alacağıma pişman oldum ftp şifrelerim çalışmıyor sitemi hala upload edebilmiş değilim lanet firmaya 50 tane mesaj attım hiç cevap gelmedi arasan dert çağrı atın diyolar çok garip bi durum -
natro kullanalı 1 yıl oldu çok memnunum, teknik desteğide çok iyi sizin için bir asıl bir yedek iki teknik destek temsilcisi veriyorlar, ve onlara 24 saat ulaşabiliyorsunuz, -
quote:
quote:
Durum dayanamacak hale gelince parasını ödediğimiz hesap bitmeden Turhost.com a geçtik. İlk izlenimimiz çok hızlı erişim imkanıydı. Bu hosta geçeli çok kısa bir süre oldu. Performansı ile ilgili bilgileri mutlaka burada yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: freedommaker
turhost kocaelinde bi firma fiyat ve hız mükemmel. Tavsiye ederim.
Turhost dada ufak sorunlar yaşamaya başladık. Sanırım bunların birbirinden farkı yok. Gelişmeleri yine bildiririm.
Maalesef arkadaşlar, Turhost daha beteri çıktı. Daha geçeli 15 gün olmadı, 4 kere siteye ulaşamadık. Müşteri temsilcileri ise sadece mesai saatleri içinde yardımcı oluyor. Şu anda ne siteye, nede müşteri temsilcisine ulaşabiliyoruz. Admin paneldede hata var.
Bu tecrübelerimizi sizinle paylaşmamın tek nedeni, boşuna bu hosting sağlayıcılarda zaman kaybetmemenizi sağlamaktır.
-
bilişim dünyası kullanıyorum bir buçuk yıldır, çalışmaları geceleri yapıyorlar ve haberdar oluyorum. bu zamana kadar öyle uzun kapandığını hiç görmedim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X