Bu bahaneyle tecrübemizi aktarıyım sizlere. Websahibi.com dan aldığımız hosting hizmeti ilk 4 ay çok iyiydi. Beşinci ay ise siteye sık sık ulaşamamaya başladık. Bunlardan birinde anlık çok fazla giriş olmuş diye cevap aldık. Sonra bu ulaşamama olayı zarar verecek kadar sıklaştı. Kontrol panelindeki uptime oranı diplerdeydi. Durum dayanamacak hale gelince parasını ödediğimiz hesap bitmeden Turhost.com a geçtik. İlk izlenimimiz çok hızlı erişim imkanıydı. Bu hosta geçeli çok kısa bir süre oldu. Performansı ile ilgili bilgileri mutlaka burada yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: freedommaker
turhost kocaelinde bi firma fiyat ve hız mükemmel. Tavsiye ederim.
Turhost dada ufak sorunlar yaşamaya başladık. Sanırım bunların birbirinden farkı yok. Gelişmeleri yine bildiririm.
Maalesef arkadaşlar, Turhost daha beteri çıktı. Daha geçeli 15 gün olmadı, 4 kere siteye ulaşamadık. Müşteri temsilcileri ise sadece mesai saatleri içinde yardımcı oluyor. Şu anda ne siteye, nede müşteri temsilcisine ulaşabiliyoruz. Admin paneldede hata var.
Bu tecrübelerimizi sizinle paylaşmamın tek nedeni, boşuna bu hosting sağlayıcılarda zaman kaybetmemenizi sağlamaktır.
Şu an itibariyle sitemiz yine kapalı. Tek düşündüğümüz bu adamlara ulaşıp nazikce konuşmak desem yalan olur. Günlük tekil hiti 400 civarı olan bir forum sitesi ve aylık trafiği 20 gb den az. Maalesef bu siteyi barındıracak yeterli bilgide ve donanımda bir host bulamıyoruz. Tekrar tecrübelerimiz ile ilgili uyarıyorum. Keşke biz bunları tecrübe etmeden önce bizide uyaran olsaydı. Websahibi.com ve Turhost.com ne bilgiye nede yeterli donanıma sahipler. Lütfen tecrübelerinizi aktarmaya üşenmeyin. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.
Turhost'la da çalışmam olmuştu bir süre ama dendiği gibi bilgi yetersizliği çok iyi destek veremiyorlar çok sıkıntılı hizmetleri. Turhost benim için pişmanlıktı. Veritabanımı bile sildiler para iademi alamadım. Neredeyse mahkemelik olacaktım bu firma ile.
Yaklaşık 4 buçuk senedir natro'yu kullanıyorum ben turhosttan hizmetlerimi taşıdım. Natro'nun teknik alt yapısı , aradığımda bana yardımcı olan kişilerin bilgi düzeyi olaya hakimiyeti vs. bu konularda çok yeterliler. Benim için ücret sorun değil yeter ki düzgün hizmet sağlasınlar çünkü kaç yıllık emeklerim var emeklerime yazık etmek istemem. Diğer firmalar da ne olaylar döndüklerini az buçuk forumlar da okuyorum ama kurumsal bir firma ile çalışmanın gerçekten verdiği şey farklı. Müşteri memnuniyeti daima ön planda oluyor ve beni mağdur bırakmıyorlar. En önemlisi de bu.
Yıllardır natro ile çalışıyorum hocam performans destek müşteri memnuniyeti hepsi çok iyi. Memnun kalacaksındır kalmazsan zaten 15 gün içerisinde para iadesi yapabiliyorsun sunucu ve hostinglerde. Bana da en son arkadaşım böyle demişti diyeli 3 sene oluyor hala natrodayım 7/24 ulaşım sağlayabiliyorsun hosting alıp sitenin hızını test et diğer firmalardakinden hızlı açılacaktır. Ben bizzat tecrübe ederek gördüm hocam
Çünkü : 1-Fiyat olarak çok uygun yıllık kişisel plan 47,01 buda aylık 4 liraya falan tekabül ediyor 2-15 günlük para iade garantisi var koşulsuz paranızı iade ediyorlar. Bence bu olmazsa olmazlardan biri. 3-Canlı destek hattı var sorunuzu hemen cevaplıyorlar. 4-Sosyal paylaşım sitelerinde sayfaları var göz attım sorunlarınızla ilgileniyorlar. 5-Web Trafik çok iyi bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Dediklerine göre Çizgi Telekom Tier 2+ veri merkezi diye birşey varmış. Üç farklı taşıyıcıyla sağlanmış 10 Gbit hızında aktif fiber bağlantı, yedekli iklimlendirme, jeneratör, ups ve aktif network cihazlarıyla Tier 2+ yapının desteklendiği Natro Communication Ltd. Istanbul Veri Merkezi, %99.95 kesintisiz çalışma süresini garantilemekteymiş. 6-Ödeme kolaylığı var EFT ve İnternet bankacılığı (Garanti Bank),Kredi Kartı ödemesi kabul ediyorlar. Birde Natro sanal kart var. 7-Kontrol paneli Türkçe ve kullanılabilirlik kolay. 8-Paketlerde Alan adı değiştirme özelliği var. 9-Herşeyden önce hosting firmasının devamlılığı önemli Natro 2003 yılından beri kesintisiz hizmet veriyor ve daha bir sorun çıkmadı. 10-Türkiyede sınırsız disk ve trafik veren tek firma. Aklıma gelenler bu kadar bence NATRO
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme