Şimdi Ara

We're the Millers - Bu Nasıl Aile! [2013]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  We're the Millers - Bu Nasıl Aile! [2013]

David Burke müşterileri arasında aşçıların ve annelerin de olduğu ot satıcısıdır. Belirli nedenlerden dolayı göze batmamayı tercih eden David aynı yerde yaşadığı gençlere yardım etmeye çalışınca hiçbir iyiliğin cezasız kalmayacağını öğrenir. Zulasını ve parasını çalan gençler yüzünden David tedarikçisi Brad’e borçlanır. David büyük bir iş yapmak zorundadır ve Brad’in Meksika’dan gelen mallarını almak zorunda kalır. Komşuları alaycı striptizci Rose, özenti müşterisi Kenny ve zeki bir genç kız olan Casey’nin de yardımıyla mükemmel bir plan yapar. Sahte bir eş, iki sahte çocukla Miller ailesi Dört Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola koyulur.

http://www.imdb.com/title/tt1723121/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 9 Kasım 2013; 11:24:16 >

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.

• Filme yapılmış kötü yorumlara aldırmadan izlemenizi tavsiye ederim insanı yanıltıp filmden soğutabiliyorlar.Eğlence ve macera dolu bir filmdi bence haliyle nasıl bittiğini anlamadım.Jennifer Anistonun o hallerini görünce 44 yaşında olduğuna inanası gelmiyor insanın.Argosu bol ve aileyle izlenmeyecek bir film olduğunuda hatırlatayım.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • İki başlıktada tavsiyeni görünce torrenten indirmeye başladım şimdi
  • az önce izledim , gerçekten eğlenceli bir filmdi , ben izlerken çok eğlendim tavsiye ederim bu tarz film arayanlara ayrıca Jennifer Aniston her zamanki gibi beni benden aldı , yaşını hiç göstermiyor çok hoş kadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 9 Kasım 2013; 15:17:59 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 11 Kasım 2013; 2:15:05 >

Orijinalden alıntı: Yenijerry

Hocam film harika ya valla izleriken koptum hele anahtarı almak için çadıra gizlice geliyorlar ya

Evet orası oldukça komikti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theodore_41

Doğru dürüst altyazı çıkmadı ki izleyelim

hocam altyazısını taratın googledan en az indirilmiş olanı indirin en son 300-400 lerde bişeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 11 Kasım 2013; 21:26:12 >
  • Altyazı çıkmış. Yarın izlerim
  • şimdi izledim gayet eğlenceliydi kenny 20 yaşında yalnız 13-14 yaşında bekliyordum

93 doğumlu

We're the Millers - Bu Nasıl Aile! [2013]
  • Film bence gayet eğlenceliydi ve yeterince komikti çerezlik bir film , en azından komik diye izleyip sadece eğlediren filmlerden değil hem eğlendiriyor hem güldürüyor bu konuda bence çok başarılı kahkaha attığım yerler bile oldu aileyle değil ama en azından arkadaşlarınızla beraber veya stresli mutsuz günlerinizde izleyebileceğiniz filmlerden biri

Bu arada @Beyinsiz Adam Hocam allah aşkına o çocuğun nesi 13-14 yaşında gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Film bence gayet eğlenceliydi ve yeterince komikti çerezlik bir film , en azından komik diye izleyip sadece eğlediren filmlerden değil hem eğlendiriyor hem güldürüyor bu konuda bence çok başarılı kahkaha attığım yerler bile oldu aileyle değil ama en azından arkadaşlarınızla beraber veya stresli mutsuz günlerinizde izleyebileceğiniz filmlerden biri

Bu arada @Beyinsiz Adam Hocam allah aşkına o çocuğun nesi 13-14 yaşında gibi gözüküyor

20 yaşında gibide gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Film bence gayet eğlenceliydi ve yeterince komikti çerezlik bir film , en azından komik diye izleyip sadece eğlediren filmlerden değil hem eğlendiriyor hem güldürüyor bu konuda bence çok başarılı kahkaha attığım yerler bile oldu aileyle değil ama en azından arkadaşlarınızla beraber veya stresli mutsuz günlerinizde izleyebileceğiniz filmlerden biri

20 yaşında gibide gözükmüyor

20 yaşında değilde bi 17-18 düşünmüştüm

• abi ted'den sonra en çok güldüğüm filmdi sanırım gayet eğlenceliydi

-o öpüşme sahnesinde gülmekten ölüyodum

The bomb has been planted # The bomb has been defused
    First-person shooter
  • izlerim en yakın zamanda

Edit: izledim on numara film mutlaka izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robb_Stark -- 12 Aralık 2013; 19:33:38 >
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.