Şimdi Ara

WD Elements 1TB 2.5' USB3.0 TAŞINABİLİR HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sanalpazar'dan mail gelmiş sabah, 1TB 2.5" taşınabilir WD USB 3.0 disk 189 TL. fiyatı bana uygun geldi. sizce güvenilir midir? Alınır mı?

http://www.sanalpazar.com/Wd-Elements-1tb-2.5-Usb3.0-Tasinabilir-Hdd__isp4777798&?malid=18102012_MYDML&utm_source=MYDmailing_18102012&utm_medium=MYDML18102012&utm_campaign=MYDMailing_18102012

• Passport modelini geçenlerde 210 tl'ye aldım vatandan. Aralarında fark var mı bilmiyorum ama ortalaması bu fiyatlarda genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün açılmıştı konusu..
  • Benimde mailime gelmiş, girdim baktım dikkatimi çekmişti ancak 5400 rpm olduğunu görünce vazgeçtim almaktan
  • fiyatı güzel wd olmasıda iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Passport modelini geçenlerde 210 tl'ye aldım vatandan. Aralarında fark var mı bilmiyorum ama ortalaması bu fiyatlarda genelde.

Aralarında çok fark var. İki kasayı ele alırsan farkı görürsün, Elements serisi giriş seviyesi plastik kasa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Passport modelini geçenlerde 210 tl'ye aldım vatandan. Aralarında fark var mı bilmiyorum ama ortalaması bu fiyatlarda genelde.

Aralarında çok fark var. İki kasayı ele alırsan farkı görürsün, Elements serisi giriş seviyesi plastik kasa.

Yok o anlamdaki farkı biliyorum ki zaten fotolardan bile anlaşılıyor malzeme kalitesi arasındaki fark ama ben teknik özellik olarak arada fark var mı bilmiyorum demek istemiştim

• Vatan'da ne zaman 209 TL oldu pasaport?

• arkadaşlar bu harddiski sata ya dönüştürmenin bir yolu varmı?
  • bimekste aynı fiyat ben aldm 10ay taksitle
  • yanlız kimse 10 tl bayram kampanyasını kullanmamış anladığım kadar bana 179a geldi hatta birde mesaj bıraktım alışveriştende 10 tl gelmesi lazım diye...169a getirebilecekmiyiz bakiyim.mantiken gelmesi lazım çünkü alış verişe 10 tl diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 18 Ekim 2012; 21:14:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.