Şimdi Ara

WD 40 ne işe yarar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
8
Favori
70.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında helikopterler için bol miktarda alınıp sonradan zararları olduğu anlaşıldı denilerek kullanımı yasaklanan sprey :)

kendi evim içinde 1 tane almıştım ve hoşuma gitmemişti ,bunun yerine silah yağı alıyorum çok daha güzel işler çıkartıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

ben düzenli olarak arabanın ecu suna sıkıyorum son dyno testimde aracımın 75 bg den 105 bg kadar cıktığına şahit oldum. tavsiye ederim.

Yok artik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

WD 40 ne işe yarar

Bu nedir arkadaş? Saç dökülmem var. Saçıma püskürtesim geldi yeminle.

yarıldım....

• Arabanın bagajında bir mucize taşıyormuşum haberim yokmuş be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluğbey01

Arabanın bagajında bir mucize taşıyormuşum haberim yokmuş be.

sn uluğbeyo1,
    arabanızın bagajındaki mucize hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linke de göz atabilirsiniz....
    http://www.offroadhaber.com/wd-40-nedir-ve-nerelerde-kullanilir-makale,30.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

WD 40 ne işe yarar

Bu nedir arkadaş? Saç dökülmem var. Saçıma püskürtesim geldi yeminle.

Yemimn ediyorum gülerken gözlerimden yaşlar geldi, bende kelimde

• çantamda su dan sonra 2. sırada yerini alır

WD 40 ne işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 1 Şubat 2014; 21:55:14 >
  • Oksitlenmiş bir soket yüzünden çalışmayan arabanın çalışmasını sağlayabilir, hava akış valfi yüzünden sorunlu çalışan bir arabayı kurtarabilir, kış öncesi kapı kilitlerinin içine sıkılarak kışın donma ihtimalleri azaltılabilir..

Yağlayıcı özelliği daha çok pası çözmesi ve paslanmayı önleyen bir tabaka oluşturması anlamındadır. Yoksa motorun içine şöyle bir wd40 sık, yağ koyma denirdi. Kapı kilidi pastan sıkışmış ise çözer, tekrar çalışmasını sağlar. Fakat yağlamayı uygun yağ ile ayrıyeten yapacaksınız. Gres, semi gres, makine yağı vs..
  • Konu kaçıncıya hortlamış ya
  • Ben 5 yildir silahimi sadece wd40 la temizlerim. İlk soktukten sonra sikar beklerim kalintilari temizler. Sonra silerim en sonunda tekrar sikar monte ederim silahi. Su ana kadar temiz ve tutukluk yapmadi hiç. Tek kullanis amacim buydu ama bu gidisle aracta da kullanacam he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 2 Şubat 2014; 0:21:59 >
  • Yan aynaları elektirikli olan araçların, ayna bağlantı yerlerine sıkın. Çok rahat açılıp kapanır.
  • Basur`a da iyi geliyor diyorlar
  • Tıraştan sonra sürüyorum, tahrişi minimuma indiriyor. Şaka bir yana cidden her işe yarıyor, evde, arabada, bisiklette vs. kullanıyorum.

En son fayans üzerinde yıllanmış kirlere püskürttüm ve çıkarttı. (Malum bekar evi)
  • mclaren f1ile lemans i kazanirken yaptiklari icin neti taratirsaniz nasil bir sey oldugunu daha iyi anlarsiniz

• Odalarim cok fazla toz cekiyor dolap ustleri ahsap tahta karisimi bildiginiz dolaplardan uzerlerine siksam toz birikmesini onlermi. Evim asiri toz aliyoda

• http://www.velle.com.tr/tr/weicon-w-44-t-turbo-power-sprey.html

süper bir ürün her işe yarıyor bence dene wd 40 göre biraz pahalı ama elektronik devrelerde bile işe yarıyor
  • SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    http://www.velle.com.tr/tr/weicon-w-44-t-turbo-power-sprey.html
    ben silah ve tüfekte bu ürünü kullanıyorum wd 40 tan çok daha iyi
  • konu hort manyağı olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagan61

http://www.velle.com.tr/tr/weicon-w-44-t-turbo-power-sprey.html
    ben silah ve tüfekte bu ürünü kullanıyorum wd 40 tan çok daha iyi

Urunu inceledim . Aslinda adi ile de benzer bir urun. Ben cok onceden aldim wd40 i. Bu gidisle daha cok goturcek gibi. Bitince dusunurum Saolun.

• Polemik kullanıcısına yanıt
    ya abi ne güldüm buna alemsin valla :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.