Şimdi Ara

WD 2TB Blue 3D NAND Okuma 560MB-Yazma 530MB M.2 SSD (WDS200T2B0B) 1.105 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Başlıktaki 2TB.
  • Verdiğim linktekide okuma yazma 1800/1800

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Yani başlıktaki ürünle hiç bir yönden(fiyatı, boyutu, hızı) benzerliği yok. Ben yanlışlıkla önerdiniz zannedip yazmıştım yorumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Yani başlıktaki ürünle hiç bir yönden(fiyatı, boyutu, hızı) benzerliği yok. Ben yanlışlıkla önerdiniz zannedip yazmıştım yorumu.
    Yok alternatif olarak önerdim.

• Wd hard disklerde iyi ama ssd konusunda iyi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde şu 1gb i tl 1 tl olsun alirim diyenler. Resmen 0.50 tl inmis neredeyse.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Linki neydi bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Linki neydi bunun.
    www.hepsiburada.com
    Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2 QLC SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/intel-660p-1tb-1800mb-1800mb-s-nvme-m-2-qlc-ssd-ssdpeknw010t8x1-p-HBV00000IIG2M

• Sata olsa kaçırdığıma üzülürdüm de, M2 slotumu yeterince hızlı bir ssd kullanıyorken bunu takmak gibi bir hata yapmazdım. Ha yine de çok iyi fiyatmış
  • Free Man. kullanıcısına yanıt
    Buyrun benim. Yazilimciyim ve java tabanli IDE kullaniyorum. Calistigim firmada herkesin kullandigi ve gelistirdigi cok buyuk bi' proje var. Cok fazla kucuk dosya iceriyor. Nvme ile sata arasindaki farki bu senaryoda dosya indexleme suresiyle bile anlayabilirsin.
  • Satın alıp da pişman olan olursa iade ile uğraşmayın (açılıp kullanılmamış olması şart). Ben alayım aynı fiyata. Valla kaçırdığım için üzüldüm açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 9 Eylül 2019; 9:27:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksek kapasiteli ssd eğer içine sadece oyun yükleyip oynayacaksanız ya da programlar yükleyip kullanacaksanız alın. ama film arşivim foto arşivimi de falan içine atarım sürekli diyorsanız almayın. hdd gibi değil ssd patladı mı herşeyiniz gidiyor.
  • Acaba siparişi iptal ederler mi diye düşünürken, kargoya verildiğini öğrendim.

Teşekkürler sinerji bls.
  • Ve ürün ulaşır. Başlığı açan arkadaşa -ve sinerji bilgisayara da- tekrar tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 10 Eylül 2019; 21:39:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.