Şimdi Ara

WD 1TB Home Edition E-Sata/Firewire Harici Disk İNCELEMEM - TÜM TESTLER EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
22.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana ve Şeffaf Kasa adlı arkadaşa yardımcı olacak kimse yokmu benim garanti süremde bitti o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum şuan bile taktım usbden tık tık tık ses geliyor ve dosyalara erişemiyorum çok önemli yedekler var :S
  • artı belirtmeyi unuttuğum bir detay daha, hdd i kapattıktan sonra, bilgisayarıda kapatınca, hdd ten sesler geliyor. ama ışık falan hiçbirşey de değişiklik yok. kapalı görünüyor cihaz, ancak açık gibi, veri okuyormuş gibi ses çıkartıyor.
  • Konu ile alakasız olacak ama: Dün, WD'nin sitesine girdim ve orda My Passport Essential HDD'lerin 640, 750 ve 1TB'lik modellerini gördüm. Bu modellerin ne zaman Türkiye'ye geleceğini bilen var mı?
  • beyler bende bu ürünü almakta karar kıldım yanlız bir soruya cevap verilmemiş. benim aklım ona takıldı. bilgisarı kapatırken ne yapmamız gerekiyor. bilg kapandığında ışığının yandığını belirten arkadaşlar var. yani direk fişimi çekelim yoksa bilg kapamadan önce donanımı güvenli kaldırmı yapmak gerek. kullanan arkadaşlardan bilgi albilirsek çok iyi olur.
    selamlar;
  • arkadaşlar bi kaç gün önce bu başlıkta incelenen hdd yi aldım fakat bir sorun var; hdd boştayken yani hiçbir işlem yapmıyorken trafo sesine benzer bir ses çıkartıyor ve uyku moduna geçene kadar bu devam ediyor. acaba bu durum normal mi? onun dışında herhangi bir sorun yok. problemle ilgili ses kaydı yaptım isteyenler bakabilir. yorumlarınızı bekliyorum

http://alturl.com/it2r
  • dostum merhaba ;

senin yorumlarını bayağı dikkate alarak bende dün vatandan 188 tl ye wd aldım. yanlız açma kapama düğmesi yani işe yaramıyor mu. biraz saçma oldu fakat yani tüşa basılsa bile kapanmıyo zannedersem. ışık yanıyor. usb ile kullanıyorum ben. fakat onun dışında çok memnunum. bilg kapatırken de donanımı kaldır demem gerekiyomu ben norman herhangi bişey yapmadan bilgs kapatıyorum. nasıl sağlıklı kullanabiliriz. bi kullanan olarak sana danışmak istedim.

teşekkürler;
  • FireWire' dan bağlı benimki. PC yi kapatmam yetiyor. O da kendiliğinden kapatıyor.
    Kesinlikle HDD üzerinde ki açma kapama düğmesine ne de HDD in kendisine elimi sürmüyorum.
  • bende 500gblığı var biraz eski önde düğmesi var basılı tutunca kapanıyor birde öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdiakdeniz

asus p5k se anakartım var kipa dan aldığım digitus esata kabloyla denedim western mybook hard disc i görmedi krkmz ın verdiğihttp://www.pclabs.com.tr/2007/09/26/esata-mercek-altinda-problem-mi-nimet-mi/ linki inceledim hiç bi esata kablosunun uyumlu olmadığı söyleniyor ucunun kısa geldiği söyleniyor hatta eritmişler ucunu bişiler yapmışlar test ekibi :P wd de deneyip de performansından memnun olduğunuz esata kablo var mı varsa marka model söyleyebilirmisiniz yoksa ben de bunu bi eritip deniycem artık

İzmirde çankayada başkentli bilgisayar var orda 10 liraya kablo var ondan al.bende 2 tane western digital 2tb 1 tanede seagate 1.5 extreme var hepside e sata kablosu işe bağlı bilgisayara.

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Selamlar, bu diski e-sata ile bilgisayara bağlayıp, sistem diski olarak kullanabilir miyiz? Yani üzerine windows kurabilir miyiz?

evet kurabilirsin çok rahat bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

merhaba arkadaşlar bende WD MY BOOK2 STUDIO 1TB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE / ESATA TAŞINABİLİR DİSK var özellikleri az çok inceleme yaptığınızla aynı şirkette çok rahat kullanırken evimdeki bilgisayarıma getirdim usb den taktım bir sürü sorun oldu.
    1. sorun pc açılırken eğer usbde takılıysa pc açılmıyor?
    2.sorun açılırken çıkarırım açılınca bağlarım dedim ama şuanda nerdeyse hiç okumuyor usbden takıyorum bilgisayar görmüyor diskten tık tık tık tık sesler geliyor adaptörü tak çıkar falna yapınca kendine gelir gibi oluyor görüyor pc bir de onun dışında dosya aktarım yaparken kitleniyor yanıt vermiyor diyor değişik bi kodlu hata veriyor çözüm yolu nedir
    kasamda eSata girşii yok ve usb den sıklıdım eSata içni ne yapmam lazım ne almam lazım eSata aldığımda bu sorunlar hallolur mu ?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

e sata aldığınızda bu tıklama sorunu devam edebilir büyük ihtimal.Eğer değiştirme imkanınız varsa kesin değiştirin.aynısı benim başıma seagate 1 tb aldığımda başıma gelmişti.Hepsiburadadan almıştım 27.gününde içindeki bluray filmlerimle beraber gitti malesef ama yerine 1.5 tb extreme esatalı yolladılar.Aynen benimde tıklama ile başlamıştı sonra ikinci günü göremedi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus981

dostum merhaba ;

senin yorumlarını bayağı dikkate alarak bende dün vatandan 188 tl ye wd aldım. yanlız açma kapama düğmesi yani işe yaramıyor mu. biraz saçma oldu fakat yani tüşa basılsa bile kapanmıyo zannedersem. ışık yanıyor. usb ile kullanıyorum ben. fakat onun dışında çok memnunum. bilg kapatırken de donanımı kaldır demem gerekiyomu ben norman herhangi bişey yapmadan bilgs kapatıyorum. nasıl sağlıklı kullanabiliriz. bi kullanan olarak sana danışmak istedim.

teşekkürler;

Usb kabloso takılı iken bilgisayarı açarsanız yada aynı şekilde usb kablosu takılı iken bilgisayarı kapatırsanız taşınabilir diskinizin içindeki veri yoğunluğuna göre zaman olarak bekleme yaşarsınız.burdaki zamandan kastım başlarken 3-4 dakikayı bulabilir.Eğerki usb ile kullanacaksanız tavsiyem bilgisayar açılınca usb takın.Kapatırkende mutkala western digitalin drive manager programı var içinde onu kurun çok basit ve çok az yer kaplar boyut olarakta.sağ tıklayıp donanım kaldır deyin.eğerki şu anda kullanılıyor kaldırılamıyor derse diskinizle ilgili olan şeyleri kapatın mesela atıoyrum bir word dosyası açtıysanız harici diskinizden wordu kapatın.yada film açtıysanız filmi açtığınız oynatıcıyı sağ alttan kapatın genede olmadı ise virüs programını kapatın 1 dakika bekleyin sonra kaldırın.gene olmazsa direk bilgisayarı kapatın.ama bu en son yapacağınız şey olsun.Dikkat ettiyseniz sakın fişi çekin demedim.Bunlar diskin ömrü için önmeli kıstaslar.umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus981

beyler bende bu ürünü almakta karar kıldım yanlız bir soruya cevap verilmemiş. benim aklım ona takıldı. bilgisarı kapatırken ne yapmamız gerekiyor. bilg kapandığında ışığının yandığını belirten arkadaşlar var. yani direk fişimi çekelim yoksa bilg kapamadan önce donanımı güvenli kaldırmı yapmak gerek. kullanan arkadaşlardan bilgi albilirsek çok iyi olur.
    selamlar;

Bir üstteki yorumumu okursanız yardımcı olur belki size.Elektriği çalışırken asla direk kesmeyin.Sonra tıklamalar başlar diskinizden.sonrasıda malum

• teşekkürler arkadaşlar. işim bitince donanımı kaldırıp bilgisayarı kapatıyorum.
  • Ürünü almıştım geçen. Gayet güzel bir ürün. USB de 30-35 mb/sn E-SATA (gigabyte p23c-ds3r) 65-95 mb/sn arası değerler veriyor. Gayet güzel bir ürün.

Kapatma tuşu var. Lakin PC bağlantısını kestiğinizdede alet kapanıyor.
    Kullanmadığınız zamanda bekleme moduna geçiyor.

Çok güzel alınabilecek bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 14 Kasım 2009; 16:08:15 >
  • bu urunu dun bende aldım sımdılık 100gb lık film attım anacak ne yazıkki usb ile, e-sata kablosu hakkındakı sorunları yukarda okudum, bu urunle sorunsuz kullanabılcegım bi e-sata kablosu markası tavsıye edermısınız
  • Digitus marka eSATA kablolarını kullanabilirsiniz. Vatandan aldım 9 $ gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kablonun iki ucunun da I tipi olması. Bunların bir de L tipi olanları var,bunlar normal SATA bağlantısı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Ürünü almıştım geçen. Gayet güzel bir ürün. USB de 30-35 mb/sn E-SATA (gigabyte p23c-ds3r) 65-95 mb/sn arası değerler veriyor. Gayet güzel bir ürün.

Kapatma tuşu var. Lakin PC bağlantısını kestiğinizdede alet kapanıyor.
    Kullanmadığınız zamanda bekleme moduna geçiyor.

Çok güzel alınabilecek bir ürün.

Evet arkadaşlar hayırlısı olsunki ilk arızalar gelmeye başladım. Ve büyü üzüntü içerisindeyim.

Ürünü almıştım E-sata usb bağladım 4 gündür. Sorun yok içerisine 250 GB verimi attım. Herşey tamam. Bugün bir dahaki takışımda ürünün içi tamamen silinmişti. Daha doğrusu ürün yok olmuştu. Ürün aygıt yöneticisnde gözüküyor. Fakat ne FAT32 ne de NTFS formatına sahip. Ürünü formatsız biçimlendirilmemiş alan olarak görünüyor. Yani anlayacağını ürü kendi kendini sildi. Bilgisayarda yazılımsa bir sorun yok merak etmeyin.

Ürünü daha 6. gününde hepsiburada ya iade dilekçesi yazdım. İnşallah iade kabul edilir çünkü edilmesi lazım. Şu an çalışıyor ürün normal ama tamamen boş Kendi kendisini sıfırladı

250 GB verimde gitti üzüntüden patlıyacağım!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Digitus marka eSATA kablolarını kullanabilirsiniz. Vatandan aldım 9 $ gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kablonun iki ucunun da I tipi olması. Bunların bir de L tipi olanları var,bunlar normal SATA bağlantısı için.

hocam belirttiğiniz marka su an vatan da yok s-link var oda aynı fiyat ancak pek emin olamaadım bi açıklama yok bahsettiğiniz I tipi L tipi açısından linkten bakıp anlayabılırsenız bu urunu alıcam

http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-es150-s-link-sl-es150-e-sata--kablo/productdetails.aspx?I_ID=38065

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Digitus marka eSATA kablolarını kullanabilirsiniz. Vatandan aldım 9 $ gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kablonun iki ucunun da I tipi olması. Bunların bir de L tipi olanları var,bunlar normal SATA bağlantısı için.

hocam belirttiğiniz marka su an vatan da yok s-link var oda aynı fiyat ancak pek emin olamaadım bi açıklama yok bahsettiğiniz I tipi L tipi açısından linkten bakıp anlayabılırsenız bu urunu alıcam

http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-es150-s-link-sl-es150-e-sata--kablo/productdetails.aspx?I_ID=38065

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.