Şimdi Ara

WD 1TB Home Edition E-Sata/Firewire Harici Disk İNCELEMEM - TÜM TESTLER EKLENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
22.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Digitus marka eSATA kablolarını kullanabilirsiniz. Vatandan aldım 9 $ gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kablonun iki ucunun da I tipi olması. Bunların bir de L tipi olanları var,bunlar normal SATA bağlantısı için.

digitus marka 70 cm e-sata kablosunu kipa bir ara 2 TL ye sattı.( 1 ay falan önce) belki halen mağazalarda vardır. ben 2 tane almıştım. Sorunsuz kullanıyorum, kaliteli bir kablo
  • Ben harddiskimden birşeyler yüklemeye çalıştığımda artık .cab dosyaları ile ilgili hata alıyorum ve çok can sıkıcı.Önceden yüklediğim CS4 Master Collection imajlarını artık yükleyemiyorum sorun nedendir acaba ?Harddiskimi tek bölüm halinde ve USB üzerinden kullanıyorum.
  • Harika bir inceleme olmuş. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
  • Arkadaşlar 2 tb disk alıp içindeki 1 lik ile değiştirmeyi düşünüyorum. Kutu desteklermi acaba? O zaman 2 tb diskler yoktu.
    Wd esatalı diskleri kaldırmış. Wd den başka markada kullanmak istemiyorum.
  • Teşekkürler. Uzun bir süre önce almıştım ve çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 28 Ağustos 2011; 0:34:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.