Şimdi Ara

WD 1 Tb Harddisk Kilitlendi Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caps lock tuşunu açık unutmamdan dolayı şifreyi 4 kez yanlış girdim. Harddisk kilitlendi. Tek yol biçimlendirmek mi?
    Bunu tekrar açmanın çaresi yok mu? -içinde çok önemli resimlerim vardı

• Teknik servisinden bilgi alırsanız daha iyi olur.
  • aynı problemle cebelleşiyorum. şifremi bildiğim halde açamıyorum diski
  • Güvenli kipte açıp denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Güvenli kipte açıp denediniz mi?

evet
  • hdd yi şifreleme porgramının adı nedir? program ayarlarına bak bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

hdd yi şifreleme porgramının adı nedir? program ayarlarına bak bakalım...

wd nin kendi programı ile kitlemiştim. wd smartware.

http://forum.donanimhaber.com/m_65995649/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66476992 konuda detaylı anlatım yaptım problem ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok karışık bir durum....
  • çöp olmuş olmasın.. şifrelerken 2 3 kez soruyor çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasaydar

çöp olmuş olmasın.. şifrelerken 2 3 kez soruyor çünkü..

şifremi biliyorum ama sanırım acele ile capslock açıkken 4 5 defa yanlıs girdim şifreyi sonra bir kitlendi ve açamıyorum. şifremi biliyorum eminim yani. ama diske ulaşamıyorum
  • Bencede müşteri hizmetlerini arayın en sağlıklı bilgiyi ordan alırsınız. Sonucuda burda paylaşmanızı rica ediyorum, yarın birgün bizimde başımıza gelir sayenizde uğraşmadan kurtulmuş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Bencede müşteri hizmetlerini arayın en sağlıklı bilgiyi ordan alırsınız. Sonucuda burda paylaşmanızı rica ediyorum, yarın birgün bizimde başımıza gelir sayenizde uğraşmadan kurtulmuş oluruz

wdc nin resmi email support servisi ile iletişim zayıf. maillere 1 hafta sonra anca cvp veriyorlar. verdikleri cevaplardan baştan savma. Adama hdd kitli diyorum bana virtual cd ayarlarını ayarlamak için yazılım veriyorlar ama zekiler akıl edemiyorlarki kitli hdd de o program kullanılamıyor.

türkiyedeki resmi ithalatcılarda getirin bakalım diyorlar ama "onlar" baktığında içindeki verilerin silinip diskin bana gelme ihtimali %95 korkum bu yuzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 9 Ekim 2012; 2:13:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.